Cautare

15574 de rezultate pentru "date meteo republica moldova luna septembrie 2009" (4.68 secunde)
Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca alegerile din Republica Moldova sunt foarte importante pentru discutiile cu Europa, dar si pentru relatia cu Romania.
Mircea Geoana a apreciat ieri rolul pe care PSD l-a avut in decizia luata de Internationala Socialista de a primi Partidul Democrat din Republica Moldova printre membrii sai.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, ca presa comunista din Republica Moldova face campanie "desantata" candidatului PD-L pentru Parlamentul Romaniei, Eugen Tomac, consilier prezidential al lui Traian Basescu, in timp ce candidatului PSD i se aresteaza colaboratorii.
Purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, a declarat marti, cu referire la violentele din Republica Moldova, ca scenele transmise de televiziuni ii amintesc de decembrie 1989, iar declaratiile lui Vladimir Voronin de cele ale lui Nicolae Ceausescu, inaintea "masacrelor" din urma cu 20 de ani.
In mod istoric, februarie este luna in care in tara noastra se produc cele mai multe episoade cu viscol si zapada abundenta dintre toate lunile de iarna.
PROGNOZA METEO pentru DUMINICA, IN TARA Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile. ... PROGNOZA METEO pentru LUNI, IN TARA Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca usor.
Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Filip Teodorescu (foto), a fost convocat vineri la Ministerul moldovean de Externe, unde i s-a cerut sa transmita Bucurestiului sa nu permita deplasarea in masa a cetatenilor romani in tara vecina inaintea alegerilor din 5 aprilie.
La Comisia pentru afaceri externe a Parlamentului European a avut loc, joi, o sesiune extraordinara dedicata evenimentelor de la frontiera estica a Uniunii Europene, fiind subliniata necesitatea ca institutiile europene sa urmareasca atent situatia din Republica Moldova .
Autoritatile din Republica Moldova au refuzat sa se intalneasca la Chisinau cu membrii Comisiei Parlamentului European, care va analiza evenimentele petrecute dupa alegerile din 5 aprilie, potrivit declaratiilor europarlamentarului Marian Jean Marinescu."Din ultima comunicare pe care am primit-o, am inteles ca autoritatile moldovene refuza sa intalneasca delegatii Parlamentului European.
red.) in loc de CAHUL (oras din Republica Moldova n.red.). Declaratiile au fost facute pe Aeroportul Otopeni inaintea plecarii in Republica Moldova. ... "Ma voi intalni cu partidele din parlament, voi vizita si KABULUL", a spus seful statului in expunerea programului sau din Republica Moldova.
Potrivit exit poll-ului IRES, realizat la comanda Publika TV, Partidul Liberal-Democrat Moldovean (PLDM) s-a clasat pe primul loc in urma alegerilor din Republica Moldova, obtinand 34,4% din voturi.
Romania si Republica Moldova vor organiza in 2013 aplicatii comune de comandament si stat major, schimb de observatori in procesul de instruire a fortelor, consultanta la capitolul politici si planificare a apararii, au convenit astazi ministrii apararii ai celor doua state, Corneliu Dobritoiu si Vitalie Marinuta, in cadrul unei convorbiri telefonice.
Republica Moldova este iarasi in fata unor incercari solicitante.
retragerea trupelor rusesti intr-un viitor nedefinit, in schimbul renuntarii Republicii Moldova la ambitiile euroatlantiste.
De altfel, precipitatiile mai bogate vor veni incepand de anul viitor, din luna ianuarie. - Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger in Transilvania, Moldova chiar si in Maramures.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Vincent & Grenadines) au fost retinute in cursul lunii aprilie 2009.
DATE METEO In luna aprilie, regimul termic al aerului va prezenta valori apropiate de mediile multianuale lunare in cea mai mare parte a tarii, iar local in sud-est si vest valorile temice se pot situa sub normele climatologice.
Moldova au anuntat ca refuza sa se intalneasca, saptamana viitoare, cu delegatia Parlamentului European care se va deplasa in R. Moldova pentru a analiza evenimentele petrecute la Chisinau dupa alegeri. Marian Jean Marinescu sustine ca reprezentantii Republicii Moldova au intrebat daca din delegatia Parlamentului European face parte vreun roman.
Vitalie Ciobanu, redactor-sef al revistei Contrafort si comentator la Radio Europa Libera) Exista in acest moment in Moldova o apriga dezbatere pe scena politica, in media, pe retelele de socializare in jurul dilemei:
google-analytics.com