Cautare

13103 de rezultate pentru "date meteo 2crepublica moldova 2c luna septembrie 2c2009" (3.01 secunde)
9 lucruri despre Luna pe care NASA ar fi preferat sa le tina secrete Christian Welt, fost angajat civil NASA afirma ca exista cateva dosare secrete despre Luna, pe care ar trebui sa le cunoasca toata lumea, mai ales in aceatsa era a globalizarii informatiei:
Deprecierea monedei nationale a provocat cresterea peste asteptari a preturilor de consum in luna septembrie, afirma analittii economici, care cred ca ar fi un dezastru ca paritatea euro sa treaca de pragul de 4 lei.
Practic, T-Mobile doreste sa vanda telefonul ori la pretul sau integral, iar abonamentul sa vina separat sau utilizatorii sa cumpere terminalele in rate, evidentiate separat pe factura abonamentului la final de luna.
Plecand de la propunerea lui Traian Basescu "doua state, o natiune", presedintele Republicii Moldova acuza autoritatile de la Bucuresti ca ar controla problema identitatilor etnice printr-o politica "impusa de sus".
Parlamentul Republicii Moldova nu a reusit nici ieri sa-l aleaga pe seful statului, dupa ce deputatii opozitiei s-au retras de la vot, asa cum au procedat si la prima incercare de alegere a presedintelui, cea din 20 mai.
Publicatia face o trecere in revista a evenimentelor istorice din cel de-Al Doilea Razboi Mondial, scriind ca "la 22 iunie 1941 trupele romanesti, impreuna cu cele germane, au trecut frontiera in URSS ocupand mai tarziu parti considerabile din Moldova si Ucraina, inclusiv Odesa si Nikolaev".
PROGNOZA METEO pentru urmatoarele doua saptamani. ... Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si la munte. ... • MOLDOVA - In prima saptamana vremea va fi deosebit de rece, geroasa mai ales in cursul noptilor si al diminetilor.
Moldova In prima saptamana a intervalului de prognoza, in Moldova vremea se va incalzi treptat, astfel incat, de la valori sub normele caracteristice perioadei, de aproximativ 24 de grade pe 14 iulie, va ajunge sa fie calduroasa, izolat caniculara, cu medii de 33 - 35 de grade in jurul datei de 19 iulie.
In restul teritoriului cerul va avea innorari temporare, ploi slabe se vor semnala izolat in Oltenia si Moldova, vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral, iar in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.
Materiile prime Coloniile de pe Luna, Marte sau de pe anumiti asteroizi ar putea extrage resurse locale. Luna duce lipsa de nitrogen, dar are vaste rezerve de hidrogen, sub forma apei inghetate de sub crusta craterelor intunecate, dar are si oxigen, silicon si metale precum fierul sau aluminiul.
BERBEC Berbecii au o luna a adevarurilor, pentru ei luna mai inseamna o luna cu marcaj puternic asupra lor. ... TAUR Taurii au o luna de protectie totala. ... GEMENI Gemenii au o luna de distractie. Este o luna in care stau cu bagajele pregatite.
Conform unor informatii date publicitatii de catre Institutul National de Statistica (INS) cantitatea de lapte de vaca adunata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut in luna ianuarie 2009 cu 5,1 % fata de luna precedenta, iar fata de luna ianuarie 2008 cu 2,5 %.
BERBEC - Este o luna plina de provocari la care veti face parte cu brio. TAUR - Sunteti in centrul atentie si sunteti ajutati de foarte multa lume, pentru voi este luna cadourilor.
Vizita de sambata a presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin (foto), la Bucuresti s-a inscris pe linia „dezghetului“ provocat de Traian Basescu cu prilejul primei sale vizite la Chisinau.
Vizita prezidentiala in Moldova a debutat in scandarile entuziaste ale catorva zeci de persoane ce-l asteptau pe Basescu la sediul Presedintiei Republicii Moldova. ... In urma discutiilor, a fost gasita si rezolvarea stringentei, prin hotararea de a se crea doua consulate romanesti temporare in Moldova, in orasele Balti si Cahul.
Presedintii Rusiei, Republicii Moldova si Transnistriei au promis miercuri sa actioneze pentru gasirea unei solutii in conflictul transnistrean, au informat agentiile ruse. ... Moldova. ... Moldova pledeaza pentru crearea unui stat unitar", a explicat el, dupa intalnirea cu Medvedev si Voronin. ... Moldova, obtinand o ampla autonomie.
Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Filip Teodorescu (foto), a fost convocat vineri la Ministerul moldovean de Externe, unde i s-a cerut sa transmita Bucurestiului sa nu permita deplasarea in masa a cetatenilor romani in tara vecina inaintea alegerilor din 5 aprilie.
Moldova a obtinut in noul parlament 60 de locuri, ceea ce inseamna ca are un vot mai putin decat majoritatea necesara pentru a impune candidatura dorita pentru postul de sef al statului, potrivit rezultatelor finale oficiale ale alegerilor din 5 aprilie.
La Comisia pentru afaceri externe a Parlamentului European a avut loc, joi, o sesiune extraordinara dedicata evenimentelor de la frontiera estica a Uniunii Europene, fiind subliniata necesitatea ca institutiile europene sa urmareasca atent situatia din Republica Moldova .
Autoritatile din Republica Moldova au refuzat sa se intalneasca la Chisinau cu membrii Comisiei Parlamentului European, care va analiza evenimentele petrecute dupa alegerile din 5 aprilie, potrivit declaratiilor europarlamentarului Marian Jean Marinescu."Din ultima comunicare pe care am primit-o, am inteles ca autoritatile moldovene refuza sa intalneasca delegatii Parlamentului European.
google-analytics.com