Cautare

13103 de rezultate pentru "date meteo 2crepublica moldova 2c luna septembrie 2c2009" (3.04 secunde)
DATE METEO In luna aprilie, regimul termic al aerului va prezenta valori apropiate de mediile multianuale lunare in cea mai mare parte a tarii, iar local in sud-est si vest valorile temice se pot situa sub normele climatologice.
Ce spune Luna Neagra despre tine? Lilith, cunoscuta si sub denumirea de Luna Neagra, reprezinta in astrologie un punct virtual, care descrie foarte bine capitolul erotic din viata unei persoane. ... "Astrologia karmica" - Alexandru Nicolici) Luna Neagra in Berbec Luna Neagra in Berbec indica o sexualitate puternica.
Armata, Jandarmeria si Biserica raman in topul increderii romanilor Institutiile interne in care romanii au cea mai mare incredere raman Armata, Jandarmeria si Biserica, iar in privinta institutiilor internationale topul este condus de NATO, urmat de ONU si UE, releva un sondaj INSCOP realizat in perioada 10 - 15 septembrie.
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Anuntul meteorologilor pentru iubitorii de zapada Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni prognoza meteo pentru intervalul 7 " 20 decembrie.
PROGNOZA METEO in BUCURESTI si in tara. GER si ZAPADA in urmatoarele zile PROGNOZA METEO in BUCURESTI si in tara. ... PROGNOZA METEO IN BUCURESTI - SÂMBATA 28 IANUARIE 2017 Valorile termice vor fi sub mediile climatologice ale perioadei.
Iata prognoza METEO pentru perioada urmatoare. ANM a publicat pronoza meteo pentru saptamana viitoare, 28 ianuarie - 2 februarie 2019. Iata care sunt previziunile meteo incepand de luni.
Cel mai simplu mod de a economisi bani la bugetul familiei este sa alegeti petrecerea vacantei de vara in luna septembrie sau chiar octombrie. ... Vremea buna, cu temperaturi ridicate care se prelungesc pana tarziu in septembrie, a contribuit foarte mult la acest fapt.
Incepand din 3 septembrie, regimul termic va marca o scadere treptata, astfel incat, in intervalul 9 â€" 13 septembrie, vremea va deveni normala din punct de vedere termic pentru aceasta perioada a anului, cu valori maxime ce se vor situa, in medie, in jurul a 23...24 de grade si minime de aproximativ 12...13 grade.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
In acelasi timp, ambasadorul roman in Republica Moldova, Filip Teodorescu, a fost declarat "persona non grata", autoritatile comuniste luand si decizia de a introduce regimul de vize in mod obligatoriu pentru Romania.
Voronin nu s-a sfiit sa declare ca Republica Moldova vrea sa ajunga in Uniunea Europeana, prin Bruxelles, si nu pe la Bucuresti. Potrivit comisarului european Leonard Orban, institutiile europene vor incepe de astazi sa discute despre situatia din Republica Moldova.
Seful statului roman il acuza pe Voronin ca duce Republica Moldova "in mod periculos inapoi spre trecutul comunist sovietic", precizand ca Romania nu va permite transformarea Prutului "intr-o noua cortina de fier".
Lazurca a subliniat, in cadrul audierii sale de catre Comisiile reunite de politica externa ale Parlamentului, importanta diplomatiei parlamentare in relatia dintre cele doua state si importanta proiectelor comune, aratand totodata ca Romania poate furniza un transfer de competente si experienta Republicii Moldova, in contextul eforturilor depuse de Moldova pentru aderarea la UE.
'Ministerul rus al Afacerilor Externe a reactionat la declaratia lui Traian Basescu potrivit careia interesul Bucurestiului este de a ajuta Republica Moldova sa-si redobandeasca integritatea teritoriala, acuzandu-l ca "in felul acesta, se poate sa-ti versi naduful din cauza confuziei spionului roman, care si-a esuat misiunea de a culege informatii secrete la Moscova".
Comisia Europeana regreta declaratiile lui Basescu despre unire Ultimul lucru de care avea nevoie UE Urmatorul mare proiect pentru Romania dupa aderarea la UE ar trebui sa fie unirea cu Moldova, il citeaza Euractiv.com pe presedintele Romaniei.
Salut cu caldura decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau, prin care limba romana este recunoscuta ca limba oficiala a Republicii Moldova.
Singura vizita in care am emotii este atunci cand vin in Republica Moldova Presedintele Romaniei, Traian Basescu, s-a aratat emotionat de vizita in Republica Moldova. ... Este o vizita pe care o fac cu multa placere si cu dragoste pentru Republica Moldova si cetatenii sai.
" Da pentru integrarea europeana a Republicii Moldova", pe care o puteti citi in continuare.
In urma cu doar cateva zile, Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a adoptat urmatoarea hotarare: ... - Constitutia Republicii Moldova, adoptata la 29 iulie 1994, cu modificarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:
Republica Moldova, incotro?. ... Recenta demisie a fostului ministru al Republicii Moldova si, respectiv, demisia guvernului de la Chisinau din data de 16 iunie 2015 au generat, nu pentru prima oara in ultimii ani, o noua criza politica guvernamentala in Republica Moldova.
google-analytics.com