Cautare

3478 de rezultate pentru "date contact" (6.55 secunde)
Dar, pentru ca e pandemie, am luat in calcul din primul moment ca poate fi si covidut si am avut grija sa nu intru in contact direct cu nimeni. ... Irational, stiu, caci practic sint cel mai sigur contact al oricui acum, nu mai pot fi purtator asimptomatic sau simptomatic.
Combinația devine si mai periculoasa atunci cand stati in fata ecranului unui computer pentru o lunga perioada de timp si purtati in acelasi timp lentile de contact.
Alerta de la nivelul lumii medicale este una, pentru ca noi trebuie sa stim si sa verificam de fiecare data cu ce venim in contact. ... Si daca intram in contact cu oamenii si dam mana?
In plus, uzezi prematur discul si placa de ambreiaj, iar daca nu calci prea bine pedala, risti sa faci un contact imperfect intre disc si volanta care va duce la disparitia suprafetei de frecare, adica la ferodouri.
Nu a avut loc nicio sedinta PNL-PSD-UDMR pana acum pentru ca presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este in carantina dupa ce a fost contact direct.
Rasuciti bine cheia in contact si blocati volanul, pana se intepeneste! Nu pastrati dublura cheii de contact in sertarul de la bord!
E contact? Daca e contact, poti spune ca nu l-a provocat Octavian Popescu. Nu e o inventie, dar e usor acordat.
MM a spus ca rezultatul este "o mare minciuna" si a abordat subiectul penalty-ului controversat dictat de Horatiu Fesnic dupa un contact intre Iulian Cristea si Andrei Ivan.
Au fost, de asemenea, deosebit de importante observatiile in care erau si dovezi cum ar fi date radar, fotografii sau filme, pe care personalul de specialitate le putea evalua.
Pentru turnarea sarpantelor de bloc fara autorizatie au fost date trei amenzi, in valoare totala de 22.000 RON", a declarat Carmen Licu, purtatorul de cuvant al primariei. ... Date de contact ale proiectantilor si expertilor autorizati se obtin de la ITC.
Dupa ce le solicita o suma destul de substantiala de aproape 1000 RON, firma mureseana inscrie agentii economici in baza ei de date, chipurile pentru a le sprijini in elaborarea proiectelor necesare accesarii de fonduri europene.
O multime de optiuni Cu noua tableta PC Prestigio aveti la dispozitie o intreaga lume digitala - Filme, Muzica, Galerie Foto, eBook-uri, Fisiere date - plus o memorie interna de 4GB ce poate fi extinsa cu inca 32GB prin intermediul unui card de memorie micro SDHC/micro SD si cu inca 5GB de memorie cloud cu ajutorul aplicatiei preinstalate SugarSync.
Aceasta necesita mult timp, in plus nu noi trebuie sa validam date de identificare. ... Cu acordul pacientului, medicul de familie va incarca pe card date medicale precum persoane de contact in caz de urgenta, grupa sanguina, donator de organe si boli cronice.
perturbari ale vederii date de instalarea sarcinii 11. ... Perturbari ale vederii date de instalarea sarcinii Exista doua fenomene legate de perturbarea vederii cu care te poti confrunta in sarcina, indiferent daca porti ochelari sau nu.
Google vrea sa arhiveze toate informatiile cunoscute de oameni Google construieste o baza de date denumita Knowledge Vault care va cuprinde toate informatiile cunoscute despre lumea in care traim si despre istorie.
Sper, stimate cititorule, ca te-ai convins ca avem oarece interese si dincolo de Nistru, cu toate ca probabil esti tipul de roman care se revolta ca americanii nu stiu de spatiul nostru mioritic, dar care permite cu seninatate sa fie tinut in bezna de o scoala ce nu i-a dat nici cele mai elementare date despre fratii sai din Transnistria, Transcarpatia, Pocutia, Bucovina de Nord, Basarabia de Nord, Herta, Basarabia de Sud, Cadrilater, Timocul sarbesc si bulgaresc, Banatul de Vest, Ungaria de est, despre fratii sai aromani, meglenoromani si istroromani.
"Informatiile de la SIE, dovada ca Vadim a refuzat colaborarea" "Noi suntem pe rol cu niste date noi in privinta lui Corneliu Vadim Tudor. ... Aceste noi date arata contrariul faptului ca C.V.
Informatiile au fost date publicitatii joi de seful Serviciului Coordonare Asociatii de Proprietari, din cadrul Primariei Craiova, Marian Giubelan, la un seminar organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" si Deko Professional.
Presedintele Comisiei Udrea, Ludovic Orban (PNL), a declarat, joi, ca il "revolta" ultimele "postari" de pe site-ul Ministerului Turismului, aratand ca unele documente au date false de publicare pe site. ... Chiar si aceste postari sunt cu date false , au date de postare mai-iunie.
Degeaba facem baze de date, daca ele nu sunt administrate corect. ... Dar sigur sunt multi care se ocupa de alimentarea cu date a computerelor. Or, noi nu avem suficienti functionari pregatiti pentru gestionarea bazelor de date.
google-analytics.com