Cautare

3478 de rezultate pentru "date contact" (2.64 secunde)
Infectia se transmite prin contactul cu o leziune sau chiar prin contact piele pe piele, deoarece virusul are perioade in care este transmisibil fara ca pe piele sa existe semne.
Pana acum a fost posibil controlul focarului Ebola si pentru ca virusul nu se transmite pe calea aerului, ci prin contact direct cu bolnavul, fluidele biologice ale acestuia sau obiecte contaminate, folosite de acesta.
Un virus mai poate aparea si intr-o regiune in care era cu totul absent daca persoanele bolnave sau animalele trec frontiere si intra in contact cu populatii neimunizate, virusul devenind astfel si mai virulent:
Contact: ... Negulici Ion,Pictor, 9, Bucuresti-Sector 1, Bucuresti, 11943 Persoans de contact: Dr. Radu Niculescu [email protected] 0788.306.205 Referinte:
- Papillomavirus poate fi transmis si prin contact la nivelul pielii, cand atingi un neg sau zona care il inconjoara. ... - Molluscum Contagiosum Molluscum Contagiosum este o boala venerica ce se poate lua prin contact la nivelul pielii sau chiar cand mergi la solar.
Autorii recomanda asadar ca orice contact cu nepamantenii sa se limiteze la un discurs matematic, pana cand vom avea o idee mai buna despre tipul de inteligenta extraterestra cu care avem de-a face.
Substanta misterioasa se volatiliza in scurt timp, iar in contact cu mainile chiar mai rapid. ... Descrisa in diverse moduri de martori, ca fiind similara cu vata sau cu panzele de paianjen, substanta era greu de colectat, deoarece se dezintegra la contact;
Asa este cazul eczemei de contact, care poate fi determinata de o gama larga de produsi chimici din gospodarie (detergenti) sau din industrie (industria farmaceutica - antibiotice, sulfamide etc; ... imbracamintea insasi poate provoca eczeme de contact (blanuri, lana vopsita, nailon, elastic).
Ancheta epidemiologica indica faptul ca singurul contact posibil pe care aceasta femeie l-ar fi putut avea cu virusul era in timpul raportului sexual vaginal neprotejat.
Magda Marincovici) Profesorul Gareth Webb, specialist canadian, promite ca lentilele de contact si ochelarii vor deveni, in curand o amintire, deoarece a pus la punct lentile bionice intraoculare, care refac vederea cu o acuitate superioara.
- Evident, gustoase, sanatoase si rapid de preparat sunt legumele pe gratar.Pentru a evita formarea de HAP si derivati pitolitici de aminoacizi, alimentele trebuie preparate in temperatura degajata de carunii incisi si nu prin contact direct cu flacara.
"Se poate ca extraterestrii sa aatepte din partea planetei Pamant un semnal, respectand legile de contact intre civilizatiile galactice", a declarat acesta.
"In Romania, la ora actuala o mare parte a fortei de munca lucreaza in domeniul serviciilor (mai ales femeile), domeniu in care zi de zi intri in contact cu clientii, beneficiarii tai si este foarte important sa stii cum sa relationezi cu ei.
Ascultatorii pot trimite raspunsul pe adresa de e-mail contact@orasulvorbeste.ro.
TELUS International Europe este un centru de contact multilingv, furnizor de servicii BPO (business process outsourcing) si ITO (information technology outsourcing) de inalta calitate inca din anul 2004.
Dacii au fost in contact cu extraterestri ? ... Sa fi fost dacii in contact cu civilizatii extraterestre care i-au ajutat sa se dezvolte?
Intregul ecosistem poate fi utilizat, asa cum s-a si intentionat in etapa de pregatire a proiectului, ca zona de desfasurare a orelor de biologie si zoologie, de relaxare si de informare in acelasi timp, printr-un contact direct cu natura, atat de catre elevi, cat si de orice persoana dornica sa petreaca timp intr-un context putin diferit de acela al uni parc clasic.
Ideal este sa fie vaccinati inainte sa intre in contact cu virusul. ... Dupa primul contact sexual, pana la 65% dintre adolescente trec prin infectia cu HPV, un procent foarte mare.
Daca este barbat, i se recolteaza sperma, cu ajutorul unui dispozitiv mecanic, asemanat uneori cu un clopot, sau, alteori, chiar printr-un contact sexual cu fiinte feminoide.
Al 38-lea caz de coronavirus a fost confirmat la o femeie de 54 de ani din Bucuresti, contact direct al fostului politist de 60 de ani internat la Spitalul Gerota.
google-analytics.com