Cautare

3478 de rezultate pentru "date contact" (3.21 secunde)
SeniorVisualBI este complet vizual si interactiv, nu necesita cunostinte tehnice sau consultanti, este extrem de usor de utilizat - doar drag & drop, se licentiaza la nivel de companie si nu de utilizator, iar accesul la date se realizeaza conform politicilor de securitate agreate.
Facebook spune ca pastreaza aceste date despre ultimele 90 de zile de activitate. Daca sunteti logati pe un cont de Facebook, numele dvs., adresa de email, prietenii si alte date din profilul dvs.
Printre aplicatiile care colecteaza frecvent date personale fara consimtamantul utilizatorului, se numaraAngry Birds si Brightest Flashlight.
Abonamentul de date aduce profit producatorului, fara sa mai fie nevoit sa vanda telefoane subventionate, pentru a-si recupera mai tarziu banii. ... Pentru 15 euro avem 8 GB de trafic de date.
Clientii Vodafone Romania care utilizeaza servicii mobile - cartele, abonamente si servicii dedicate companiilor - vor beneficia de trafic de date nelimitat si gratuit in Supernet 4G+ de Ziua Indragostitilor Aceasta initiativa este prima dintr-o serie ce urmeaza sa fie implementate de-a lungul anului pentru a marca aniversarea de 20 de ani a operatorului Bucuresti, 13 februarie 2017 - Vodafone Romania lanseaza campania aniversara de 20 de ani oferind trafic de date nelimitat si gratuit pe 14 februarie 2017 tuturor clientilor serviciilor mobile.
Melania Radu) Noaptea de Sanziene este o noapte magica, un moment de liniste, de echilibru, in care se deschid portile cerului si lumea de dincolo vine in contact cu lumea pamanteana.
In al treilea rand, este un exemplu clasic de ceea ce militarii ar numi un plan care nu ar supravietui in contact cu inamicul.
Raia este o boala comuna, transmisa prin contact direct caracterizata printr-un prurit generalizat, aspectul leziunii fiind de papule escoriate nespecifice. ... de obicei cea de contact sau dermatita atopica, apare ca un placard pruriginos, prost delimitata, ce prezinta 4 faze:
Desi a avut un contact, fizic si verbal, cu entitati nepamantene, C.B.
A avut chiar sentimentul ca entitatea ar dori un contact sexual cu ea.
Jacques Vallee se intreba de ce oare numai gandul unui presupus contact cu o alta forma de inteligenta provoaca reactii atat de violente. ... Un contact prematur cu o civilizatie mult superioara ar duce in mod cert la blocarea creativitatii culturii pamantene.
UFO Contact at Pascagoula. ... El incercase, inca din 1990, fara succes, sa intre in contact cu cei doi martori si sa-i determine sa ii vorbeasca despre cele intamplate.
Sa inteleaga faptul ca pentru fiecare om centrul pamantului este exact acolo unde talpile sale iau contact cu gravitatea si sa respecte acest drept al lui de a socoti ca Steaua Polara arata exact urma talpilor lui", le-a transmis Vosganian tinerilor sai colegi.
Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se declara "onorat" sa conduca Guvernul Romaniei dupa al doilea tur de scrutin si saluta colaborarea PSD-PNL, mentionand ca, desi nu se afla in tara, este in contact cu liderii politici de la Bucuresti "pentru a parafa toate detaliile".
“Faptul ca notarul public va fi singurul cu care intra in contact partile interesate sa incheie o tranzactie va face sa dispara si posibilitatea escrocheriilor cu vanzarea de mai multe ori a aceleiasi proprietati, deoarece notarul blocheaza automat cartea funciara timp de cinci zile“, a adaugat Saftoiu.
Fie ca ne plac sau nu, intram zilnic in contact cu ei. ... Este cazul celor care una spun si alta fac sau al celor care adopta valori diferite, in functie de persoana cu care vin in contact sau de interesul pe care il au.
Organizatia de la noi indeplineste acum doar rolul de autoritate de contact. ... Aron Bara, reprezentantul Consiliului, ne-a declarat ca institutia pe care o reprezinta joaca de acum incolo rolul de entitate de contact intre Comisia Europeana si agentii economici romani, beneficiari ai acestor ajutoare.
Alta recomandare este sa retineti si sa repetati numele angajatorului de câteva ori atunci când discutati cu el si sa luati datele de contact de la fiecare angajator.
Firma italiana ar fi propus o solutie de "inlocuire a liniei de contact care asigura alimentarea cu energie electrica a locomotivelor", respectiv "inlocuirea liniilor de contact si reabilitarea substatiilor de tractiune", pentru linia ferata Craiova - Calafat, lunga de 107 kilometri.
Este vorba despre faptul ca persoanele care inhaleaza sau intra sub o alta forma in contact cu astfel de marfuri periculoase se pot alege cu boli grave ce cu greu se pot trata", a spus Branza.
google-analytics.com