Cautare

12374 de rezultate pentru "data" (3.46 secunde)
La acea data comunicatia prin Internet, prin serviciile de atunci, adica e-mail, ftp si telnet, mergea bine si era destul de serios folosita de comunitatea academica. ... Programul a rulat pe masini Norsk Data sub sistemul de operare SINTRAN-III.
Cursuri pentru initierea spargatorilor se transmit in comunitatile informationale din Romania * Cei interesati au acces la manuale si filme didactice * Acestea sunt pe intelesul tuturor * Legislatia nu reglementeaza accesul si detinerea acestor materiale * Cei interesati pot cumpara si celebrele pontoarce, la un pret de nimic * Spargatorii profesionisti se pot informa fara restrictii despre conditiile de participare la Campionatul Mondial al Spargatorilor Prima data au fost incuietorile.
Dyson a propus imediat o a doua solutie - o sfera, de asta data nu rigida ci formata dintr-un numar imens de sateliti artificiali rotindu-se in jurul Soarelui pe orbite circulare diferite, cu precautii speciale ca sa nu se ciocneasca intre ele.
Ulterior, probabilitatea pentru precipitatii va creste abia dupa data de 9 ianuarie, insa acestea vor fi pe ariii restranse si in general slabe cantiativ.
Locul si data incidentului, ca si identitatea pilotilor, nu au fost divulgate. ... Data, locul, ca si alte informatii, au fost inlaturate pe parcursul procesului de desecretizare, efectuat de mai multe organisme guvernamentale.
Timonierul Ion Medeleanu, 43 ani, casatorit, doi copii, a fost dat disparut, ultima data fiind vazut inotand, echipat cu o vesta de salvare de culoare portocalie. ... Un val enorm ne-a rasucit si a fost ultima data cand l-am mai vazut pe bietul nostru coleg de bord.
Apoi, dupa ce am auzit raportul celorlalte aeronave, mi-am dat seama ca ma uit de fapt la ceva aflat mult mai departe decat am crezut pentru prima data.
O data cu decizia lui Ceausescu de a dezvolta industria constructoare de masini.
Si inca o data, soarta pecuniara, financiara a acelor cadre ce trebuiau sa sustina educatia, societatea, invatatorii, profesorii, medicii, personalul sanitar si cel administrativ, masele de amploaiati din teritoriu, lasata de izbeliste.
De data aceasta, el sugereaza sa fie organizate in primavara, o data cu scrutinul pentru Parlamentul European (PE). ... In acest context, Traian Basescu mareste miza si sugereaza ca, o data cu acest scrutin, sa aiba loc si alegeri anticipate.
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a anuntat vineri ca va continua campania pentru referendum pana la inchiderea urnelor, fiindca in textul legii este prevazuta doar data la care incepe campania, nu si cea la care trebuie sa se incheie.
Toader a precizat ca data de 25 mai se incadreaza in termenul legal de 75 de zile alocat anuntarii datei si, in acelasi timp, nu depaseste mandatul de patru ani preluat in iunie 2004 de primarii, consilierii locali si consilierii judeteni in exercitiu.
Situatia exceptionala de la Navodari continua, dupa ce ieri, 18 martie a.c., consilierii PSD si PNL s-au intrunit in sedinta extraordinara pentru a anula toate hotararile adoptate de consilierii PDL in data de 7 martie.
"Nu puteam ignora ca oamenii aveau nevoie sa decolmatam, sa continuam reteaua de apa si canalizare", sustine Florin Mitroi, primarul care, pe data 17 mai a.c., incepand cu orele 18.00, le da intalnire locuitorilor comunei la Valea Seaca, pe deal, pentru a le spune ca el este omul pe care pot conta si dupa data de 1 iunie 2008.
Programul calendaristic Odata ce ziua alegerilor parlamentare a fost stabilita, perioada imediat urmatoare este marcata de stabilirea judecatorilor din cadrul BEC, apoi a presedintelui BEC, urmand ca mai apoi, in termen de 21 zile de la inceperea perioadei electorale, pana la data de 21 septembrie, sa fie desemnati judecatorii in birourile electorale de circumscriptie si presedintii birourilor electorale de circumscriptie.
Alexandru-Radu Timofte s-a nascut la data de 7 Aprilie 1949, in comuna Horia, din judetul Neamt. ... El a demisionat din Parlament la data de 12 Februarie 2001, fiind inlocuit de Tudor-Marius Munteanu.
"Autoritatile romane, somate de Consiliul Maghiarilor sa schimbe data Zilei nationale" Adunarea delegatilor Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania (CNMT) a votat, cu 213 voturi pentru, 10 impotriva si 7 abtineri, o hotarare prin care someaza autoritatile romane (Guvern, Presedintie, Parlament) sa schimbe data Zilei nationale a Romaniei care actualment este 1 Decembrie, ziua in care Transilvania s-a unit cu tara-mama Romania.
Vasile Blaga s-a nascut in data de 26 iulie 1956 in localitatea Petrileni, Bihor. ... si-a dat demisia din functia de membru al Parlamentului la data de 14 februarie 1992 (inlocuit de deputatul Gavril Cheregi), fiind numit in functia de prefect al judetului Bihor.
Cunosteam metoda, ultima data o folosise tot la consultari, cand il tragea pe Crin de maneca sa-i propuna o alianta PDL-PNL. ... Doresc sa il asigur ca daca prima data nu am inteles (sau nu am fost "ager" cum spune Domnia Sa), data viitoare voi fi mult mai vigilent;
Presedintele Traian Basescu a declarat in urma cu putin timp ca este prima data cand este impiedicat sa-si exercite atributiile constitutionale, informeaza Agerpres.
google-analytics.com