Cautare

12370 de rezultate pentru "data" (5.21 secunde)
De asemenea, incepand cu data de 1 ianuarie 2007, codul de identificare fiscala atribuit contribuabililor este codul de inregistrare fiscala atribuit de organul fiscal competent din subordinea ANAF, potrivit OG 92/2003 privind Codul de procedura fiscala.
130 prevede clar ca negocierile trebuie incepute obligatoriu cu 30 de zile inainte de data expirarii contractului.
Decizia de calcul al taxei de poluare auto se emite in doua zile de la data solicitarii, iar pentru societatile de leasing termenul este de cinci zile, precizeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), intr-un comunicat.
Conform Codului, in situatiile in care sunt necesare informatii suplimentare, acest termen este prelungit cu perioada cuprinsa intre data solicitarii si data primirii informatiilor solicitate.
bonuri cu valoarea intre 6,00 si 6,99 lei emise in data de 7 februarie.
Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, din 18 martie, pe TVR 1. ... Dupa 60 de ani de cariera se intalnesc in premiera la O data-n viata si sustin provocarile echipei. ... Fiecare va sustine momente artistice emotionante marca O data-n viata!
ce se sarbatoreste pe 1 mai si de ce este aceasta data Ziua Muncii? ... Data de 1 Mai apare, pentru prima data, in legatura cu intrunirea, din anul 1886, a Federatiei Sindicatelor din Statele Unite si Canadei (precursoarea Federatiei Americane a Muncii).
CRISANA Vremea va fi calda pana in data de 1 martie, cu temperaturi maxime ce vor fi cuprinse, in medie, intre 8 si 12 grade Celsius.
In general, armatele din Occident nu au stabilita o data anume ca sarbatoare a armatei.
Apoi, dupa data de 22 decembrie, este estimata o crestere a precipitatiilor. ... Apoi, o crestere a probabilitatii pentru precipitatii este estimata dupa data de 22 decembrie.
Data de 9 mai este cu o incarcatura speciala si cu semne din partea universului. ... Data de 20 martie si 16 septembrie reprezinta momente de cotitura. ... Pe data de 9 septembrie Jupiter va intra in Scorpion.
Data de 1 mai apare, pentru prima data, in legatura cu intrunirea, din anul 1886, a Federatiei Sindicatelor din Statele Unite si Canadei (precursoarea Federatiei Americane a Muncii).George Edmonston, fondatorul Uniunii Dulgherilor si Tamplarilor a initiat introducerea unei rezolutii care stipula ca:
Ca de fiecare data in ultimii ani, Google celebreza ZIUA COPILULUI 2016 cu un logo special. ... In Romania, ziua se sarbatoreste in fiecare an pe data de 1 iunie.
Incepand cu data de 3 septembrie este posibila o usoara scadere a temperaturile maxime. ... Incepand cu data de 3 septembrie este posibila o usoara scadere a valorilor termice diurne. ... Probabilitatea de ploaie va creste din nou incepand cu data de 30 august.
- Trebuie sa stiti ca preturile nu mai pot fi modificate in cursul celor 20 de zile care preced data plecarii, iar in cazul in care acestea sunt majorate cu mai mult de 10 % puteti renunta la contract;
Pana pe data de 12 decembrie nu se vor semnala precipitatii, apoi va creste probabilitatea de aparitie a acestora, cu caracter local si temporar. ... Pana pe data de 12 decembrie nu se vor semnala precipitatii, apoi va creste probabilitatea de aparitie a acestora, cu caracter local si temporar.
Ploi in Muntenia Racorirea vremii din zilele de 24 si 25 septembrie 2019 va determina valori diurne usor sub cele normale in aceasta perioada din an, cu maxime de 18-21 de grade Celsius, in medie, urmate de o incalzire a vremii pentru data de 26 septembrie 2019.
La data de 16 septembrie 2009, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 20 Politie, in urma cercetarilor efectuate, au probat activitatea infractionala a lui F. ... - in data de 22.06.2010, in jurul orei 16.30, in timp ce se afla pe Al.
La data de 08 noiembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 10 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, extinzand cercetarile privind pe R.
La data de 06.04.2011, F.MOHAMED si A. ... La data de 08.04.2011, au fost retinuti F.
google-analytics.com