Cautare

12374 de rezultate pentru "data" (2.95 secunde)
La data de 16.02.2011, in jurul orei 06:00, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, cu sprijinul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale - Inspectoratul General al Politiei Romane, in baza unor autorizatii emise de Judecatoria Sector 5, au efectuat perchezitii la trei adrese din Bucuresti unde i-au depistat pe P.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
450/2004, iar plangerea vine de aceasta data din partea SC Somaco Construct SRL Constanta, care il acuza pe Marghiol ca prin AF Marghiol a comis infractiunile de inselaciune cu prejudicii aduse SC Somaco Construct, in valoare de 15.646 RON.
Am cerut certificat de urbanism pentru constructie la primarie, in data de 23.12.2005. ... Ne-am confruntat cu aceeasi comisie consultativa, care stia ce vrem sa construim si care s-a opus total si de data aceasta", a afirmat Florin Toma.
Presedintele biroului electoral al sectiei de votare elibereaza numai o singura data, la cererea alegatorului, un nou buletin de vot, numai daca acesta a aplicat gresit stampila cu mentiunea "VOTAT" si nu a introdus buletinul in urna.
Amintesc metoda lui Cozmanca, neaprobata de toata lumea, dar care mergea inainte, o metoda veche, fanariota, de a cultiva doi lideri intr-o organizatie din Transilvania, astfel de fiecare data organizatiile de aici erau divizate.
la data inregistrarii venitului din dividende de catre sediul permanent din Romania, persoana juridica straina detine participarea minima pentru o perioada neintrerupta de 2 ani.
De data aceasta, TBI Credit SA, institutia financiara nebancara (IFN) care i-a acordat creditul Cameliei, vrea sa execute silit apartamentul tinerilor, compania fiind nemultumita de suma prea mica pe care o incaseaza lunar de la tanara debitoare, in jur de 130 de lei.
Marturia unui neurochirug celebru dupa ce a fost in coma Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea "Exista viata dupa moarte?". ... Dintr-o data am auzit un zgomot puternic, ca un imn gorios care venea de mai sus.
In urma unei declaratii, potrivit careia examenul era de fapt o reprogramare din 26 mai, am cerut si marturia afisarii si decizia pentru aceasta data.
In Dobrogea, in prima saptamana, vremea va fi in general in incalzire, de la valori medii maxime de -2 grade in prima zi, pana la 8 - 9 grade in jurul datei de 5 februarie, perioada in care va fi cald pentru aceasta data.
La Botosani a cunoscut prima data ubirea, fata unui gospodar din Ipotesti, numita Cassandra, la Botosani a cantat cu lautarii si manca mancarea lui preferata, la Botosani a iubit si jucat teatru in trupa Pascaly si nu in ultimul rand a trait ultimii sai ani si ai iubirii cu Veronica Micle, pe strazile targului si in gradina publica din Botosani.
In realitate, documentul reprezenta o conventie incheiata intre DA Jiu, DA Prut Iasi si SC Letea SA bacau, prin virament cate 750 de milioane de lei vechi, la data intrarii in posesie a ordinelor de compensare.
Data de 13 mai pentru organizarea alegerilor la Parlamentul European este considerata, cel putin la nivel declarativ, drept realista, cu exceptia reprezentantilor PC, care solicita amanarea organizarii scrutinului, amenintand cu contestarea legii la Curtea Constitutionala.
Decizia Camerei Deputatilor a fost publicata in Monitorul Oficial in data de 18 octombrie 2011 . Conform legii, Guvernul ar fi trebuit sa organizeze alegeri in maxim 3 luni de la declararea vacanta a postului, iar data trebuia anuntata cu 45 de zile inainte de ziua votului.
Astfel, in data de 16 martie 2012, Marcel Sampetru i-a solicitat lui Vlad Mihai sa afle, in virtutea atributiilor sale de serviciu, daca un post telefonic este interceptat. ... "Bai, ce ti-am dat, mai da-le o data".
Autoritatile au reusit inca o data sa bulverseze intreg mediul de afaceri romanesc (si nu numai) prin modificarile aduse Codului Fiscal. De data aceasta, pe langa majorari de impozite, oamenii de afaceri romani au fost obligati sa inghita si incredibilele balbe ale guvernantilor.
Negocierea anumitor clauze ale Contractului Colectiv de Munca (CCM) de la Mittal Steel Galati va incepe pe data de 1 decembrie, la solicitarea Federatiei Sindicale a Siderurgistilor (FSS), aprobata de administratia Combinatului.
Tranzactia are loc in data de 22.12.2005, cand avem anterior un pret de referinta de 2030 lei.
google-analytics.com