Cautare

12374 de rezultate pentru "data" (3.81 secunde)
La data de 20.12.2011, cu ocazia comiterii unei infractiuni de furt din locuinta, inculpatul BUJOAICA NICULAE a fost surprins de catre organele de politie purtand fara drept un pistol marca Crvenazastava, seria C-125770, fabricat in fosta Iugoslavia, incarcat cu 8 cartuse - munitie letala.
Garantiile trebuie constituite in termen de cel mult 30 de zile de la data comunicarii acordului de principiu si pot fi sub forma de consemnare de mijloace banesti la o unitate a Trezoreriei Statului, scrisoare de garantie bancara, bunuri proprietatea contribuabilului in vederea instituirii masurilor asiguratorii, cat si bunuri proprietate a unei terte persoane, libere de orice sarcini, in baza unui contract de garantie reala, in favoarea organului fiscal competent, pentru executarea obligatiilor fiscale ale contribuabilului, pentru care exista un acord de esalonare la plata.
MAI a facut legea pentru comasarea alegrilor Ministerul Administratiei si Internelor propune ca alegerile pentru autoritatile administratiei publice locale sa se desfasoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputatilor si Senat, la o data ce va fi stabilita prin hotarare a Guvernului.
Valuta trebuia data obligatoriu statului si la un curs arbitrar. ... Rata somajului a urcat la peste 10% pentru prima data, lucru care avea sa se intample in doar cinci ani din cei 20 scursi de la revolutie.
Potrivit site-ului Observatorului Astronomic Amiral Vasile Urseanu, solstitiul de iarna va avea loc in 2014 pe data de 22 decembrie, la ora 01.03, ora Romaniei.
In urmatoarele trei zile, va exista o racire nesemnificativa, cu trecerea printr-un minim de 14 grade in data de 14 aprilie si revenirea la 17 grade, pe 16 aprilie, valoare ce va ramane constanta pe parcursul celei de-a doua saptamani.
Obiecte misterioase O alta observatie de mare stranietate, de data aceasta facuta din Bucuresti, este cea a lui Ion Lazeanu, meteorolog principal pensionat si membru fondator, in 1998, al asociatiei ASFAN.
La inceputul celei de-a doua saptamani, se va resimti o racire a vremii, iar minimele nocturne vor deveni negative, insa apoi regimul termic va marca o crestere treptata, spre aproximativ 10 grade, ziua, si zero grade, noaptea, pe data de 25 martie.
Cum insa Calapod refuza sa explice cum a cheltuit banii comunitatii, ii lansam si noi invitatia de a o face, in conditiile in care, de data recenta, primarul "a pus la dispozitia" presei contractul de asfaltare.
Coordonatorul campaniei electorale a PNL, Bogdan Olteanu, a declarat luni la finalul sedintei BPC, ca, potrivit Constitutiei, data alegerilor poate sa fie fixata pe 23 sau 30 noiembrie, mentionand ca Emil Boc nu ar trebui sa aiba emotii ca Executivul va stabili "cine stie cand" data alegerilor.
Astfel, este posibil ca acestia sa nu beneficieze in primele doua luni ale anului de nici o crestere salariala daca noul CCM nu va fi semnat pina pe data de 12 martie, cind se implinesc 90 de zile de la inceperea tratativelor dintre reprezentantii administratiei si ai celor patru sindicate:
Potrivit legii, prima pe exploatatie se acorda producatorilor agricoli o singura data pe an, in functie de efectivul de bovine inregistrat in Registrul national al exploatatiilor la data de 31 ianuarie 2007, respectiv celor care indeplinesc, cumulativ, urmatoarele conditii:
Iuliana Tudor se pregateste sa revina in aceasta toamna la TVR cu show-ul de succes "O data-n viata"!
Ziua Republicii (sau Proclamarea Republicii - Proclamazione della Repubblica) este sarbatorita pe data de 2 iunie. ... Rezultatele oficiale au fost anuntate pe data de 18 iunie:
Pana in data de 18 februarie, temperaturile minime vor fi cuprinse in medie intre 1 si 5 grade, dupa care, pana la sfarsitul intervalului, se vor situa in jurul valorii de zero grade.
AEP noteaza ca, fata de ultima informare publica realizata pe aceasta tema, s-a inregistrat o scadere a numarului total de alegatori cu 22.556 pentru 2 noiembrie si 22.559 pentru 16 noiembrie (18.336.254 cetateni romani cu drept de vot la data de 18 august 2014 vs.
Astfel de decizii ar trebui luate, totusi, dupa data de 15 aprilie, cand planeta Venus va reveni la mersul direct (asa cum stiti, Venus este in miscare retrograda din data de 4 Martie). - In data de 24 martie se produc alte doua evenimente astrologice importante, care afecteaza toate zodiile:
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... La data de 15 octombrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 4 Politie l-au depistat pe S.
google-analytics.com