Cautare

12374 de rezultate pentru "data" (2.80 secunde)
Dupa data de 18 august, vremea se va incalzi din nou, dar maximele termice nu vor mai depasi 26-27 de grade.
In jurul datei de 9 decembrie vor fi ploi slabe, locale, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste din nou dupa data de 16 decembrie.
Vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, in primele trei zile ale intervalului si din nou, aproape zilnic, dupa data de 26 noiembrie, cu o probabilitate mai mare de a se semnala pe spatii mai extinse in intervalul 29 noiembrie - 3 decembrie.
BANAT Pana in data de 16 decembrie, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit, cu medii ale temperaturilor maxime ce vor oscila intre 10 si 16 grade (cele mai ridicate valori se vor inregistra in ziua de 12 decembrie) si ale minimelor intre 3 si 6 grade Celsius.
Si minimele vor creste, de la medii de -14 grade in data de 1 martie, spre medii de 3-4 grade in zilele de 7 si 8 martie, apoi, pana in 11 martie, se vor situa in jurul a 2 grade.
- Dupa data de 15 aprilie se prognozeaza o scadere de temperatura, pana la valori termice apropiate de mediile multianuale, respectiv, maxime ce vor atinge in medie aproximativ 18 grade si minime de 6-8 grade, anunta meteorologii.
Vremea se va incalzi in toata tara in zilele urmatoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 9 decembrie 2018, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 3 - 16 decembrie 2018, publicata luni.
Aprobarea ordonantei in sedinta de guvern, care amana pentru o data ulterioara scrutinul europarlamentarelor, a fost precedata de o intalnire a reprezentantilor PD si PNL, la care a participat si premierul, primii incercand, fara succes, sa-i convinga pe liberali sa se razgandeasca.
Cele doua monede vor circula in paralel pana in data de 31 decembrie 2006, moneda veche fiind inlocuita treptat cu cea noua. Dupa aceasta data, preschimbarea va mai fi posibila numai la sucursalele BNR, care desfasoara activitati de casierie, si la institutiile de credit autorizate special de catre BNR.
Executivul a extins si data limita luata in calcul pentru constituirea depozitelor, astfel ca vor fi acordate despagubiri pentru depozitele constituite pana la 15 februarie 1992, data de stopare a deschiderii de conturi, si nu pana la 1 noiembrie 1990, termenul stabilit initial.
Crescatorii de bovine primesc subventii doar pentru efectivul inregistrat la 31 ianuarie 2007, data de referinta negociata de Romania la Bruxelles, astfel incat poate beneficia de sprijin financiar un fermier care si-a vandut animale intre timp, dar nu si cel care a cumparat noi bovine.
In Banat, la inceputul intervalului de prognoza, vremea se va incalzi, ajungand spre mijlocul primei saptamani sa fie mai calda decat in mod normal la aceasta data, cu o medie a temperaturilor maxime de 19 - 20 de grade Celsius.
Vremea va fi oscilanta din punct de vedere termic in urmatoarele doua saptamani, cu zile in care temperaturile maxime vor depasi, in medie, 34 de grade, dar si cu intervale (7-8 august, respectiv 12-13 august), cand probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in majoritatea regiunilor, in special in zonele montane, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) pentru perioada 7 - 21 august, data luni publicitatii.
BANAT Temperaturile maxime vor fi in scadere de la o medie de 23 de grade Celsius in prima zi, pana la 18 grade Celsius in data de 15 mai.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 22:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd.
Pentru prima data, actuala conducere a Regiei a reusit, prin masurile luate, sa reduca pierderile.
La intalnirea acestuia cu partidele politice cu reprezentare in CJC, Culetu a dat de inteles ca daca sedinta de constituire ar avea loc pe data de 26 aprilie a.c., nu ar fi absolut nici o problema, in pofida faptului ca PSD este de cu totul alta parere.
Mediile maximelor vor creste de la 20 de grade, pana la 25 de grade in data de 2 octombrie, apoi vor marca o scadere treptata, ajungand la sfarsitul perioadei de prognoza la medii de 19 - 20 de grade.
Conform legii, care are la baza principiul ‘poluatorul plateste‘, taxa de poluare va fi platita o singura data atat pentru autovehiculele noi, cat si second-hand care sunt inmatriculate pentru prima data in Romania.
Ziua femeilor a fost sarbatorita pentru prima data la 28 februarie 1909 in New York, in amintirea unei greve a unui sindicat al femeilor, greva care avusese loc in 1908.
google-analytics.com