Cautare

12374 de rezultate pentru "data" (2.99 secunde)
In primele 3 zile ale intervalului ploile vor fi posibile doar izolat, dar in data de 8 mai, trecator, vor fi averse slabe. Probabilitatea pentru ploi locale, posibil insemnate cantitativ, va creste dupa data de 12 mai si se va mentine ridicata pana la sfarsitul intervalului.
Va ploua, in general moderat cantitativ, in data de 1 martie si din nou, local, din data de 6 martie.
BANAT In primele doua zile de prognoza valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, iar media maximelor va fi de 19-20 de grade.
BANAT Pana in data de 25 octombrie 2018, temperaturile maxime vor fi in scadere de la valori, in medie, de 16-17 grade Celsius, la medii in jurul a 12 grade Celsius.
BANAT In primele doua zile de prognoza valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, iar media maximelor va fi de 19-20 de grade.
BANAT Pana in data de 4 decembrie, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime cuprinse in medie intre 10 si 12 grade.
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Sanse mai mari de precipitatii vor fi in 15...16 ianuarie si din nou incepand din data 19 ianuarie.
Romania Muncitoare - de la intersectia cu Strada G.P.Peressutti- pana in zona parcarii din spatele blocului Luxor - incepand cu data de 31.05.2012 - pana la data de 05.06.2012 Str.
Dupa calduri anormale vin geruri anormale / ampress.ro Vremea se va raci in perioada 5 - 10 ianuarie 2016 si va deveni mai rece decat in mod normal in perioada 31 decembrie - 3 ianuarie urmand ca, dupa aceasta data, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor sa fie ridicata, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni si citata de Agerpres.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
ABC DATA, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrala si de Est, cu operatiuni in opt tari din regiune, a intrat direct si pe piata din Romania si pune la dispozitia partenerilor locali un portofoliu de peste 36.000 de produse, de la peste 200 de producatori internationali.
care sunt, de fapt, data si anul nasterii Toata lumea crestina sarbatoreste Nasterea Domnului pe 25 decembrie, dar aceasta nu ar fi data reala a nasterii, dupa cum au aratat cativa cercetatori si istorici.
BANAT In Banat, pana in data de 7 noiembrie, vremea se va incalzi de la o zi la alta, devenind deosebit de calda pentru prima decada a lunii noiembrie, astfel ca valorile maxime vor fi de 16-19 grade, iar cele minime vor ajunge la 8-10 grade, in medie.
Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o vreme in general rece in majoritatea regiunilor, desi dupa data de 23 ianuarie valorile termice vor ajunge chiar si la 6 grade pe timpul zilei.
De asemenea, ploile pot aparea si dupa data de 15 mai 2018, in majoritatea regiunilor Romaniei. ... Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicata in ziua de 7 mai, in perioada 10 - 12 mai si dupa data de 15 mai.
"Parerea mea este ca data de 1 Decembrie nu este potrivita pentru Ziua Nationala a Romaniei. Si asta nu din punct de vedere istoric, pentru ca istoriceste aceasta data are o mare insemnatate.
Ministerul Agriculturii a propus o schema de ajutor de stat pentru stimularea comasarii terenurilor agricole situate in extravilan, beneficiari fiind cei care indeplinesc cumulativ anumite conditii, respectiv au varsta de cel putin 55 de ani si sunt cu cel mult zece ani mai tineri decat varsta normala de pensionare la data cedarii, inceteaza definitiv orice activitate agricola cu caracter comercial pe exploatatia cedata, au practicat agricultura timp de zece ani anteriori cedarii si vor sa vanda sau sa arendeze, total sau partial, exploatatiile pe care le detin in extravilan.
BANAT Valorile termice vor fi in crestere la inceputul intervalului, astfel incat maximele diurne, de la o medie de 19 grade in prima zi, vor atinge aproximativ 27 de grade pe data de 29 mai, iar minimele nocturne vor marca o crestere de 7 grade in aceasta perioada.
In data de 10 iulie, valorile termice vor marca o scadere, in special cele diurne, astfel ca, pana spre sfarsitul primei saptamani de prognoza, se vor inregistra medii ale maximelor termice de 24-26 de grade si minime nocturne in jurul valorii de 14 grade, ceea ce va caracteriza o vreme racoroasa.
google-analytics.com