Cautare

16884 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (3.15 secunde)
Se spune ca oamenii sunt de doua feluri - buni si rai. ... Cu precizarea ca locul de munca nu poate fi considerat locul ideal unde se pot lega prietenii.
Fratele presedintelui Traian Basescu, Mircea Basescu, afirma, intr-un interviu acordat Ziarului Ring, ca a hotarat sa il dea in judecata pe jurnalistul Sorin Rosca Stanescu "ca urmare a acuzatiilor mincinoase" pe care acesta i le-a adus pe blogul personal.
Mircea Vintila este un interpret roman de muzica folk, cu o activitate discografica si concertistica bogata. Cantecele sale debordeaza de melodicitate si o atentie deosebita acordata "vorbelor". De la "Lordul John" la "Drama de cartier", fanii au savurat o lista intreaga de adevarate hituri.
"Dusmanul de clasa", o teza absurda chiar si pentru comunisti Revista "Historia" si Adevarul Holding lanseaza un nou proiect editorial intitulat: ... "Dusmanului de clasa, de la caricatura la plutonul de executie".
MOTIUNE DE CENZURA. ... Pe ce parlamentari se bazeaza puterea si opozitia Cu o zi inaintea motiunii de cenzura, miza USL sunt parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, cei de la care opozitia ar putea obtine cele 10 voturi necesare pentru a rasturna guvernul Ungureanu.
De cine depinde excluderea lui Mircea Geoana ? Decizia Comisiei de Integritate a PSD de ieri era mai mult decat previzibila. Si nici reactia lui Mircea Geoana nu a fost deloc surprinzatoare.
Ea ramane la fel de incoerenta si la fel de imprevizibila. S-a modificat insa modelul de leadership al partidelor politice.
Asigurarea de tip CASCO a navei scoala "Mircea" si a echipajului de 149 membri pe perioada marsului de instructie dintre 13 aprilie si 1 septembrie va costa UM 02022 Constanta circa 1 miliard de lei vechi.
Prognoza meteo pentru perioada 5 - 18 mai 2014 a fost realizata de Administratia Nationala de Meteorologie folosind produsele numerice ale Centrului european pentru prognoze de medie durata de la Reading, Anglia. ... In jurul datei de 7-8 mai vremea se va mai incalzi.
Dezvaluirile Papei despre Iisus risca sa arunce in aer lumea crestina Inainte de a demisiona din functia papala, Benedict al XVI-lea a facut mai multe anunturi care risca sa arunce in aer crestinatatea despre venirea Mantuitorului pe Pamant.
Ca de fiecare data, Simona Dragomir, gazda evenimentelor, va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si cum sa ai o silueta de vis dupa nastere.
Semnale extrem de intense, insa foarte scurte, in domeniul undelor radio, au fost recent inregistate de catre radiotelescoape si analizate de astronomi.
Democrat-liberalii bihoreni au stabilit vineri candidatii pentru colegiile electorale din judet, cei pentru colegiile electorale fiind stabiliti aseara, dupa ce au obtinut rezultatele sondajului de opinie comandat la nivel de municipiu.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate sustin ca cei doi parlamentari - unul de la PNL si celalalt de la PDL - sunt incompatibili cu demnitatile detinute, pentru ca au avut si alte functii in paralel. Vicepresedintele PNL Mircea Diaconu este in stare de incompatibilitate, sustine Agentia Nationala de Integritate.
Conducerea Bursei Române de Marfuri (BRM), în frunte cu actualul director general, Radu Popa, i-a dat în judecata pe fostul presedinte-director general al BRM, Mircea Filipoiu, si pe fostul director economic, Cornelia Sava, cei doi fiind acuzati ca ar fi prejudiciat BRM cu 109.863 de lei. În urma unui Raport de audit efectuat de Group Expert Consulting SRL si prezentat actualei conduceri, BRM sustine, potrivit NewsIn, în actiunea depusa în instanta, ca, în perioada 2004-2007, Mircea Filipoiu a solicitat si încasat de la BRM "mai multe sume de bani, fie cu titlu de avans, fie prin alimentarea cardului, sume pentru care nu a prezentat documente justificative".
Gheorghe Burnei a efectuat, in premiera absoluta, o interventie chirurgicala de exceptie, printr-o metoda originala, care a salvat o fetita cu necroza capului femoral (Autoare:
Mircea Geoana, presedinte al Senatului Romaniei, a participat joi, 3 decembrie 2009, la conferinta "1989: ... Viziunea protagonistilor schimbarii asupra viitorului Europei", organizata la Senat de Fundatia Romana pentru Democratie, aflata sub conducerea lui Emil Constantinescu, fost presedinte al Romaniei.
PDL se pregateste sa-i zguduie iar scaunul lui Geoana Sesiunea care ia startul nu peste multe zile se anunta tensionata de la bun inceput, in conditiile in care Birourile Permanente isi vor alege noua componenta, iar decizia din noiembrie a Curtii Constitutionale, dar si ruperea aliantei PSD-PC deschid drum pentru "meciuri" crancene.
google-analytics.com