Cautare

16884 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (3.36 secunde)
Asa cum banuiam, lucrurile nu s-au transat, nici macar nu s-a trecut dincolo de o anumita cristalizare a alternativelor, dar, ca o noutate la care nu ma asteptam, protagonistii au avut discursuri mult mai directe.
Mircea Badea, realizatorul emisiunii TV "In gura presei", difuzata de Antena 3, i-a dat lectii de limba romana si de morala scriitorului Horia Roman Patapievici.
Opinie de Daniel Nanu: "Mircea, nici o durere nu te poate izola!" Un salut catre Paolo Rossi. ... Fuga dupa trenul de Calan. ... Crampeie din viata contracronometru a lui Mircea Lucescu. Reflectoarele de pe "Olimpico" au amutit.
Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani. ... Trupul neinsufletit al lui Mircea Albulescu va fi depus, sambara, in foaierul Salii Mari a Teatrului National.
Mircea Radu a devenit tata sambata dupa-amiaza. ... Mircea Radu sustine ca fiul sau are deja voce de prezentator de televiziune. Bebelusul s-a nascut la o clinica privata din Bucuresti, chiar de Sfintii Petru si Pavel. ... Bucuria si emotia pe care le am sunt de nedescris.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a implinit marti 39 de ani. Ziua de nastere nu a fost marcata prin nimic deosebit in primarie, intrucat primarul nu obisnuieste sa organizeze chefuri festive. „Nu practic obiceiul de a-mi tine ziua de nastere cu tam-tam.
Conform datelor centralizate de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA), aproape 1.000 de copii au fost abandonati, in 2015, in spitale, iar mai mult de jumatate dintre ei au fost lasati in maternitati.
Va asista sotul sau la nastere? ... A gasit un set de body-uri by Andreea Esca, au amuzat-o "mesajele" simpatice si s-a hotarat. ... Doamna doctor e putin ingrijorata din anumite puncte de vedere medicale pe care nu le pricep si spune ca cezariana ar fi mai potrivita pentru mine.
SELMA LAGERLOF,155 de ani de la nastere, celebrata de Google SELMA LAGERLOF, prima femeie care a primit Premiul Nobel pentru literatura, este omagiata de Google printr-un Doodle, la 155 de ani de la nastere.
diabetul mamei sau greutatea acesteia inainte sau in timpul sarcinii Un bebelus care la nastere are peste 4 kilograme este declarat supraonderal si cu risc major de obezitate.
Ziua de nastere 28: personalitate Plini de initiativa si manati de dorinta de a se impune, cei nascuti pe 28 au stofa de lider, dar au mai mare succes in asociere decat singuri.
Studiul publicat in revista Nicotine & Tobacco Research a analizat modificarile intervenite in obiceiurile unui numar de 168 de femei fumatoare, de la momentul in care au primit vestea ca sunt insarcinate pana in momentul aducerii pe lume a pruncului.
Recent, atmosfera de Hollywood a frumoasei cafenele Cinema Café, care se afla la parterul Plaza Romania, s-a imbinat perfect cu informatiile oferite in timpul conferintei "Traieste Sanatos cu Simona", creand un spatiu potrivit pentru cele peste 60 de femei gravide si invitati prezenti.
La 5 mai este marcata, anual, Ziua Internationala a Moaselor, lansata de Confederatia Internationala a Moaselor la sfarsitul anilor 1980. ... Asociatia Moaselor Independente (AMI) a fost infiintata in anul 2013 de catre un grup de moase licentiate si studente la facultati de moase.
Fondatorii - Ion Iliescu si Petre Roman - nu se grabesc sa ne ofere amanuntele impuse nu numai de norma democratica a transparentei, dar si de cerintele eficientei. ... Sigur este insa ca Polul Social trebuie sa iasa urgent de sub blestemul stilului Iliescu de a face politica.
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. 25 de senatori ai PSD au fost de acord cu propunerea ca Mircea Geoana sa fie inlocuit de la presedintia Senatului, in timp ce alti cinci s-au abtinut.
Legenda celor 5 milioane de voturi Il tot aud pe Mircea Geoana cum se cramponeaza in emisiunile tv din ultimele doua zile de cele 5 milioane de voturi pe care le-a castigat in alegerile prezidentiale.
google-analytics.com