Cautare

16879 de rezultate pentru "data de nastere mircea petru" (3.88 secunde)
Sfintii Apostoli Petru si Pavel. Traditii si obiceiuri Circa 500.000 de romani sunt aniversati, sambata, de ziua Sfintilor Apostoli Petru si Pavel (Paul, la catolici).
Dupa patima cea de buna voie a Domnului nostru Iisus Hristos, dupa Invierea si dupa Inaltarea Lui la ceruri, era in Cezareea Palestinei un sutas, anume Corneliu, de neam din Tracia.
Mircea Geoana a fost dat marti afara din PSD si miercuri a fost revocat din functia de presedinte al Senatului. Social-democratii au realizat un material cu prevederile din statutul partidului pe care Mircea Geoana le-a incalcat si care s-au soldat cu retragerea sprijinului politic si revocarea de la Senat.
De acum inainte vei fi pescar de oameni!
Traian Basescu si-a adus aminte de exercitiile extrem de aspre pe care le-a facut cu nava "Mircea", in varful catargului, la 44 de metri deasupra puntii, in ruliu, deasupra apei.
Petru Filip si Mihai Nitu trec in USL Update 19.20 - Senatorul Petru Filip a anuntat, luni, ca se inscrie in PSD, liderul social-democrat Victor Ponta precizand totodata ca opozitia a preluat majoritatea si in conducerea Senatului, potrivit Mediafax.
Pe internet nu gasesti prea multe articole despre semnificatia zilei de 30 Decembrie 1947. Dintr-un articol, aflam motivul pentru care a fost aleasa ziua de 30 Decembrie pentru a ramane consemnata in istorie ca ziua cand tara s-a declarat republica, in urma abdicarii regelui.
Ba mai mult, cele spuse de Ciuvica au intrat in atentia Colegiul CNSAS, care asteapta acum de la MApN documentele originale, pe baza carora se va putea verifica daca presedintele Traian Basescu a fost sau nu colaborator al Securitatii.
Defectele congenitale de cord sunt afectiuni cardiace care apar de la nastere. Denumirea de congenital se refera la faptul ca problemele cardiace apar inainte de nastere sau la nastere. Majoritatea defectelor congenitale de cord afecteaza circulatia sangelui la nivelul inimii sau vaselor care hranesc inima.
Petru Filip este interimar la sefia Senatului A mai fost odata cand l-au schimbat pe Geoana Petru Filip este interimar la sefia Senatului ca urmare a faptului ca liberalul Crin Antonescu preia functia de presedinte interimar al Romaniei , conform deciziei Curtii Constitutionale.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Contestatarii din conducerea Partidului Ecologist Roman a lui Petru Lificiu analizeaza posibilitatea de a-l da in judecata pe acesta si a-i cere daune materiale pentru insusirea ilegala a functiei de presedinte al formatiunii.
Dupa patima cea de buna voie a Domnului nostru Iisus Hristos, dupa Invierea si dupa Inaltarea Lui la ceruri, era in Cezareea Palestinei un sutas, anume Corneliu, de neam din Tracia.
Intr-o atmosfera interbelica autentica redata de Aida Bistro, informatiile primite de la specialistii invitati, Cristina Vadanovici, reprezentant Biogenis; ... Radu Vladareanu, sef clinica obstetrica-ginecologie la Spitalul Universitar de Urgenta Elias, doctor in stiinte medicale si Sef Lucrari Neonatologie, dr.
Metode prin care poti scapa de alunite, semne din nastere si umflaturi ale pieliiI Desi alunitele si semnele din nastere sunt in principiu inofensive si unele pot fi chiar sexy, ele pot fi eliminate din motive cosmetice prin diverse metode.
Ponta va sesiza Comisia de Integritate a PSD si va reclama abaterea diciplinara a presedintelui Senatului: ... Grupul PSD a decis la propunerea lui Victor Ponta sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului.
AmosNews Mircea Dinescu: Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - Generalii lui Ceausescu sunt vinovati de mortii de la Revolutie, nu Iliescu - a spus Mircea Dinescu, inaintea audierii de la Parchetul Militar din dosarul crimelor impotriva umanitatii.
Ar putea urma si un congres Filialele pesediste isi aleg tabara, daca nu au facut-o deja, in razboiul Victor Ponta-Mircea Geoana. ... Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Senatorul Petru Filip a anuntat luni ca a parasit grupul PDL si se va alatura celui al Partidului Social Democrat din Senat.
google-analytics.com