Cautare

95 de rezultate pentru "daraban" (2.76 secunde)
Pentru ca subiectul Mihai Daraban nu putea fi ocolit in acest context, liberalii au spus ca... ... Cu alte cuvinte, o candidatura a acestuia din partea PNL pentru Primaria Constanta nu este posibila, cel putin la acest moment, intrucat Daraban nu este are carnet de liberal.
Cu toate ca presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Mihai Daraban, nu s-a intors inca din vacanta pe care o petrece in tarile calde, discutiile pe tema partidului care l-ar putea sustine in eventualitatea unei candidaturi pentru primarie au revenit in actualitate.
Senatorul PNL Puiu Hasotti ne-a dezvaluit ieri ca il va sustine cu toate fortele pe Mihai Daraban pentru ca acesta sa fie desemnat candidatul liberalilor pentru Primaria Constanta.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta nu este obedienta lui Radu Mazare, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Mihai Daraban, presedintele CCINA.
In urma cu ceva timp, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si-a facut publica intentia de a candida, la viitoarele alegeri, pentru functia de primar al municipiului Constanta.
Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, Mihai Daraban (foto), nu vrea sa mai auda de persoana care la sfarsitul anului 2007 pretindea sume de bani in numele sau.
Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si prim-vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei a vizitat in cursul zilei de ieri sediul redactiei noastre, ocazie cu care a tinut sa ne inmaneze Premiul Special al CCINA acordat cotidianului "Replicaā€¯ pentru obiectivitatea cu care acest ziar a reflectat activitatea Camerei constantene de-a lungul anului 2003.
"O portie de muschi de vita la unele restaurante de pe litoral are peste 1000% adaos comercial", a afirmat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in cadrul unei conferinte de presa sustinute impreuna cu Ion Danut Juganaru, directorul general executiv si vicepresedinte al aceleiasi institutii camerale.
Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Mihai Daraban a precizat ca acest targ va mobiliza cat mai multi agenti economici deoarece se vorbeste foarte mult despre fondurile structurale.
La aceasta editie jubiliara a TINIMTEX vor fi prezente peste 400 de firme expozante care isi vor etala produsele in standuri amplasate pe o suprafata expozanta totala de peste 10.000 mp, a declarat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, in cadrul unei conferinte de presa dedicata acestui eveniment.
La eveniment au fost prezenti Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele, respectiv vicepresedintele Camerei de Comert Industrie Navigatie si Agricultura Constanta (organizator al targului), prefectul Danut Culetu, Iancu Sapera, seful Directiei Agricole (coorganizator al targului), Theodor Mihalcea, director general in cadrul Ministerului Agriculturii, Veronica Toncea, presedintele director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural, Dumitru Mergiani, directorul APIA Constanta, Marian Iordache, primarul ales al Medgidiei si Mariana Gaju, primarul localitatii Cumpana, consulii generali ai Chinei si Turciei acreditati la Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante si ai fermierilor constanteni.
Este vorba despre Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Navigatie Constanta, despre care se aude ca ar putea fi candidatul PD la functia de primar.
Presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Mihai Daraban, proaspat demisionar din PNL s-ar putea gandi la o reintoarcere in PSD, dar nu oricum, ci conditionand plecarea unei armate de oameni precum:
Cea de a 13-a editie a deja traditionalului targ de ambarcatiuni Tomis Yacht care va debuta maine in Portul Turistic Tomis este organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura in colaborare cu Capitania Zonala Constanta, a subliniat ieri in cadrul unei conferinte de presa dedicata targului Mihai Daraban, presedintele CCINA.
Acesta nici nu vrea sa auda despre speculatiile cum ca PD ar putea sustine pe altcineva, si cu atat mai putin pe proaspatul independent Mihai Daraban, pana alaltaieri liberal.
"Se vede din ce in ce mai mult dificultatea in a organiza expozitii la Constanta in lipsa unui Pavilion Expozitional", a declarat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
Exprimand opinia organizatiilor pe care le reprezinta, Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, Corina Martin, presedintele ANAT Regiunea Sud Est, Andrei Trandafir, vicepresedintele Organizatiei Patronale Hoteliere "Mamaia", Dumitru Becsenescu, membru al aceleiasi organizatii, precum si alti reprezentanti ai organismelor reprezentative pentru turismul de la malul marii au cerut la unison demiterea lui Ovidiu Marian.
Astfel, la conferinta de presa au fost prezenti Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, directorul general executiv si vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, Catalin Trifu, directorul Romexpo, precum si Aurelientiu Popescu, presedintele executiv al FEPAIUS.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta a numerosi reprezentanti ai mediului de afaceri constantean, precum si a unor oficialitati precum prefectul Danut Culetu, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al aceleiasi institutii camerale, institutie care a si intocmit aceasta ierarhie a celor mai performante companii locale.
va beneficia de o suprafata de expunere cu 25% mai mare decat editia precedenta, a precizat Mihai Daraban, presedintele CCINA Constanta, institutie coorganizatoare impreuna cu Romexpo SA a acestei manifestari.
google-analytics.com