Cautare

3416 de rezultate pentru "daniliuc tudor omor in comuna tudora" (3.41 secunde)
Alegeri locale partiale in 49 de localitati din 32 de judete, pe 11 iunie 2017. ... In 49 de unitati administrativ-teritoriale din 32 de judete vor avea loc in data de 11 iunie alegeri locale partiale pentru functia de primar, din mai multe motive.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului.
Corneliu Vadim Tudor a renuntat la presedintia PRM in favoarea colegului Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte. ... 2 in partid senatorului Dorel Onaca. ... Pentru prima data, nimic nu a rasuflat in afara, fapt care ne indreptateste sa credem ca majoritatea peremistilor a fost luata prin surprindere. ... Vadim Tudor:
Cine era Tudor Vladimirescu- Patria este norodul, nu tagma jefuitorilor! Conducatorul miscarii revolutionare din 1821, Tudor Vladimirescu, s-a nascut pe la 1780 in satul Vladimiri (judetul Gorj), dintr-o familie de mosneni.
Tudora Marinela Duna din Draganesti, Olt, participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea MTR. ... Banii din vanzarea gentilor create de Oana Ciufu si din vanzarea icoanelor pe lemn ajung la copiii bolnavi de cancer!", ne-a spus Tudora Marinela Duna.
Tudor Vornicu - un excelent om de televiziune (Autor: Razvan Moceanu) Marti, 2 aprilie 2019, s-au implinit 30 de ani de la trecerea la cele vesnice a lui Tudor Vornicu, gazetar, comentator sportiv la radio si remarcabil realizator de programe TV.
Deci, ca atare, domnule presedinte, vreau sa subliniez in incheierea alocutiunii mele ca este... ... Ma iertati, nu am specializare in domeniul respectiv. ... "Y"sus si "z" e in stanga jos.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Prof dr Tudor precizeaza:
Bomba in cazul Becali: ... Au vrut sa-l trimita la puscarie Condamnarea la trei ani de inchisoare cu executare a lui Gigi Becali, in dosarul schimburilor de terenuri cu MapN, a venit in urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare primita in dosarul sechestrarii de persoane.
AmosNews / Vadim Tudor s-a dus / Autor: Stelian TANASE Cu Vadin Tudor moare o epoca. ... Cine l-a cunosct numai in ultimii ani, vede numai cabotinul, personajul searbad, agresiv, fara substanta, pe vehementul si galagiosul platourilor tv. In anii 90 personajul avea alt rol, juca alta partitura.
- Mugurelul - Comuna Al. Odobescu - Roseti - Comuna Roseti - Unirea - Comuna Unirea - Giurca - Comuna Valcelele - Spicul - Comuna Dorobantu - Brauletul Dunarii - Comuna Gradistea ora 21:45 - 23:00 - Program oferit deansambluri folclorice straine:
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. ... Vadim Tudor arunca in aer PPRM. Dupa ce acum aproape trei luni l-a instalat in locul sau pe Corneliu Ciontu, acum s-a razgindit si il da jos pe acesta din functia de presedinte al partidului.
Consiliul National al Partidului Romania Mare, reunit la sfirsitul saptaminii trecute, a hotarit ca liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, sa devina presedinte onorific iar noul presedinte sa fie Corneliu Ciontu.
Zilele directorilor PSD in functiile de conducere de la institutiile cu subordonare guvernamentala sint pe terminate.
Un pensionar va fi contracandidatul presedintelui PSD, Mircea Geoana, din partea PNG-CD, pe Colegiul 5 Senat Dabuleni-Segarcea, in timp ce directorul de marketing al Filarmonicii "Oltenia" Craiova, Gheorghe Daniliuc, va candida din partea PNG-CD pe Colegiul 1 Camera Deputatilor Craiova.
Desi o multime de sefi ai unitatilor aflate in coordonarea Prefecturii s-au pus la dispozita prefectului, doar doi dintre ei au renuntat efectiv la functii.
Adrian Minune si Florin Salam au fost audiati, joi, intr-un dosar de tentativa de omor. In urma audierilor, cei doi au fost pusi sub invinuire in dosarul in care fiul lui Nutu Camataru este cercetat pentru tenatativa de omor.
La data de 21 iunie 2011, in jurul orei 17:00, Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei a fost sesizat prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca intr-un apartament situat in str.
La data de 08.08.2011, Tribunalul Bucuresti a a emis un mandat de arestare pe numele lui Lupes Stefan Ionut de 22 de ani, din judetul Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de omor deosebit de grav si talharie, iar la data de 11.08.2011 a emis un mandat de urmarire internationala in vederea extradarii, precum si un mandat european de arestare pe numele acestuia.
google-analytics.com