Cautare

3416 de rezultate pentru "daniliuc tudor omor in comuna tudora" (3.65 secunde)
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, la Realitatea TV, discursul lui Traian Basescu de la dezbaterea de vineri seara, desfasurata la Palatul Parlamentului. ... Nu am vazut un om care joaca la totul sau nimic", a spus Cristian Tudor Popescu, la Realitatea TV.
cum il smulge PDL pe Vadim din bratele Opozitiei", pe care il puteti citi in continuare. 'O autentica lovitura de teatru se coace in zilele urmatoare pe scena politica, impactul fiind deosebit in special la nivelul aranjamentelor la primaria capitalei:
Vadim Tudor, un clovn; ... Potrivit Hotnews, oficialii americani considera ca declinul extremei nationaliste este datorata unor "lideri batrani si ineficienti" si lipsei "unui dusman comun transformat in element comun de lupta".
Vadim, abandonat de avocat in mijlocul proceselor Avocatul lui Corneliu Vadim Tudor dintr-o serie de procese grele aflate pe rol, Ion Ghita, anunta ca a hotarat sa renunte la reprezentarea acestuia, o decizie cu atat mai socanta cu cat este motivata politic, prin jocurile oculte pe care le-ar face liderul PRM.
Copilul tinut in brate la discurs e o tehnica de manipulare Vremuri tulburi Presedintele suspendat nu a facut altceva decat sa foloseasca greselile adversarilor. Declaratia a fost facuta de editorialistul Cristian Tudor Popescu, care a comentat in exclusivitate la Romania Tv discursul lui Traian Basescu.
Liderul grupului PP-DD din Senat spera ca Tudor Barbu sa nu plece din partid Liderul grupului PP-DD din Senat, Haralambie Vochitoiu, a confirmat luni ca senatorul Tudor Barbu ar vrea sa plece din partid, dar spera ca acest lucru sa nu se intample.
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Directorul general Vasile Salapa si adjunctul acestuia, Tudor Ciurezu, au fost schimbati din functii de actionari. Desi au fost laudati pentru rezultatele bune obtinute in 2005, cei doi au fost acuzati ca nu fac fata unor presiuni in legatura cu pachetul de actiuni detinut de societate la BCR.
A terminat facultatea in Craiova si ii plac fotbalul si filmele. Munceste in medie 12 ore pe zi, dar o face cu placere. ... 22, Mihai Tudor a ajuns la 46 de ani directorul general al IBM Romania dupa ani de studii aprofundate si munca pe branci.
O parte dintre acestea vor lua drumul pietei europene, probabil pana in 2008.
Deputatul independent Daniela Buruiana a anuntat vineri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insulta, calomnie si defaimare. Ea a precizat ca avocatul sau a depus dosarul la Judecatoria Sectorului 5 impotriva liderului PRM, "care va fi citat in calitate de parat".
Maestrul Tudor Gheorghe, romanul care reuseste sa ridice sala in picioare la fiecare recital, isi continua neobosit actiunile de promovare si pastrare ale valorilor culturii nationale, prin intermediul unui numar impresionant de spectacole oferite publicului de toate varstele, de la tinerii aflati inca pe bancile scolii si pana la cei trecuti de varsta intelepciunii.
Daca iti place Iuliana Tudor si esti fan fidel al emisiunii pe care vedeta o prezinta la TVR, "O data-n viata", atunci a venit momentul s-o cunosti mai bine! Iuliana Tudor vrea sa te intalneasca!
Prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", Iuliana Tudor, a mai bifat cu succes un nou capitol din cariera sa. ... Astfel, Iuliana Tudor a devenit nu doar unul dintre profesorii scolii, ci este si promotorul principal al proiectului.
Iuliana Tudor este intr-o forma de zile mari. ... Daca pana acum a adoptat tinute cuminti, Iuliana Tudor si-a uimit aseara telespectatorii. A optat pentru o tinuta indrazneata si a imbracat o rochie semnata de Cristina Savulescu, in care s-a simtit minunat.
Radu Tudor, sesizare penala impotriva unor jurnalisti ai RTV Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor, a anuntat ca va face o sesizare penala impotriva Romania Tv si a unor colegi din acest grup de presa.
Salariul lui Tudor Chirila facut public Salariul lui Tudor Chirila, facut public de acesta, intr-o declaratie despre situatia actorilor din Romania. ... Salariul lui Tudor Chirila ca actor de teatru nu mai este un secret.
Tudor nu mai e de mult o noutate pentru oricine mai are atatea sinapse pe creier incat sa poata deosebi vrabia de curca. ... Tudor incepe sa fie privit, in ultima vreme, de tot mai multi, cu tot mai putina ingaduinta.
Cozmin Gusa a anuntat intr-o conferinta de presa ca il va da in judecata pe Corneliu Vadim Tudor pentru calomnie, avandu-l ca avocat pe Victor Ponta.
Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
google-analytics.com