Cautare

3416 de rezultate pentru "daniliuc tudor omor in comuna tudora" (3.37 secunde)
Iesirea lui Corneliu Vadim Tudor din prim-planul activitatii politice de partid, prin retragerea sa temporara intr-o functie onorifica, este vazuta cu ochi buni de catre alegatori. Electoratul UDMR este cel mai categoric, considerand ca parasirea presedintiei PRM de catre Vadim Tudor este un lucru bun - 82 la suta.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Consiliul National al PRM a decis sambata, in unanimitate, revenirea lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
Deputatul PRM Marcu Tudor s-a saturat sa astepte minute in sir la lifturile din Palatul Parlamentului. ... La fel de impulsiv precum fratele sau mai mic, Corneliu Vadim Tudor, deputatul peremist a povestit cele intamplate inclusiv colegilor din comisie si generalilor din armata.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Deputatul independent Nati Meir, fost membru al PRM, a depus joi la conducerea Senatului o sesizare prin care cere destituirea presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor din functia de vicepresedinte al Senatului si suspendarea acestuia din calitatea de senator.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Tudor. In acest sens, Carol Dina a anuntat caa intreaga organizatie politicaa il va sprijina pe liderul PRM cind acesta o va da in judecataa pe cea care l-a numit turnaator.
Presedintele Traian Basescu va prezenta azi in Parlament concluziile raportului Comisiei pentru analiza dictaturii comuniste, condusa de Vladimir Tismaneanu si va cere condamnarea comunismului. ... In comisie au mai fost cooptati Sorin Alexandrescu, Sorin Antohi, Mihnea Berindei, I.P.S.
Corneliu Vadim Tudor a declarat ca PRM cere destituirea din functie a presedintelui Basescu si a premierului Tariceanu si organizarea de urgenta a alegerilor anticipate, parlamentare si prezidentiale. ... Tudor a precizat ca PRM va colabora cu PSD pentru suspendarea din functie si "anchetarea penala" a lui Traian Basescu.
Liderul Partidului Romania Mare, senatorul Corneliu Vadim Tudor a anuntat, vineri, ca il va da in judecata pe Traian Basescu pentru ca i-a retras Ordinul Steaua Romaniei.
Atitudinea ministrului Justitiei, Tudor Chiuariu, este degradanta, a spus, ieri, presedintele Traian Basescu despre modul in care a primit ministrul decizia DNA de a cere avizul Presedintiei pentru inceperea urmarii penale in cazul sau.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
PSD isi ia munca in serios de recastigare a puterii peste tot unde se poate in Romania, iar un pas in acest sens este startul dat racolarii primarilor de alte coloraturi politice.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, considera ca liderul PNG, Gigi Becali, "un cioban roman care a dat bani la biserici", ar trebui sa aiba loc "intr-un Parlament plin de oameni fara Dumnezeu".
Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat aplicarea decretului prin care presedintele Traian Basescu a retras in data de 24 mai 2007 liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, ordinul "Steaua Romaniei" in grad de cavaler, distinctie ce ii fusese acordata lui CV Tudor de fostul presedinte Ion Iliescu.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a semnat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, solicitarea adresata instantei de devansare pentru luna octombrie a termenului in procesul in care PRM cere anularea HG de delimitare a colegiilor, care a fost stabilit pentru 11 noiembrie.
Joi seara, la orele 18,00, la sediul PRM a avut loc o intrevedere de "protocol zero" intre Adriean Videanu, din partea PD-L, si Corneliu Vadim Tudor, discutiile fiind derulate la solicitarea expresa a democrat-liberalilor, din ordinul direct al lui Traian Basescu.
google-analytics.com