Cautare

1383 de rezultate pentru "daniela popa" (5.32 secunde)
Bogdan Stancu si Adi Popa au ratat incredibil, singuri cu portarul, insa Cu doua minute inainte de final, Tanase a inscris la capatul unei actiuni individuale superbe.
Adrian Popa (85) deschisese scorul, dar oaspetii au egalat imediat prin Stevan Jovetic (87). ... 85, prin noul-intrat Adrian Popa, care a fructificat mingea trimisa inapoi de Stanciu. ... Adrian Popa (85), respectiv Stevan Jovetic (87). ... Adrian Popa, 76), 19.
Stelian Popa si sotia sa, Elena Popa, participa cu masti populare la targul Piata taraneasca de la MTR. ... Masca se poarta si pe fata, cand se merge la colindat, in zona Moldovei!", ne-a spus Stelian Popa.
Stelian Popa participa in luna decembrie la targul organizat de Primaria Capitalei la Universitate, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. ... Florian Popa Micsan a ramas fascinat de orasul sau natal de la Dunarea de Jos - Calarasi, pe care il considera fabulos - si de oamenii sai.
Astfel, Miron Mitrea va fi lider al grupului PSD, Calin Popescu-Tariceanu - la PNL, Cozmin Gusa - la PD, Lucian Bolcas - la PRM, Kelemen Attila - la UDMR, Daniela Popa - la PUR, iar Varujan Pambuccian - lider al grupului minoritatilor.
Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... Lect, dr, Daniela Zaharia, PhD, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti
Conservatorii, vesnici flamanzi de imagine, au anuntat candidatura Danielei Popa, dar aceasta nu are sanse decat daca se retrag toti ceilalti candidati.
Mai mult, el a afirmat ca, oricum, "nu sunt sanse ca Daniela Popa sa poata obtine voturi pentru a fi aleasa in aceasta functie".
Totolici Genica, Zaharia Bolea, Banila Gelu, Constantinescu Gabi, Artimof Daniela, Enache Sorin, Ciumacencu Nicu'or, Gelu Paizan, Eduard Chevorkian. ... Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru.
Cand faci ceea ce iti place, partea financiara nu mai conteaza", a explicat Daniela Dobrin, director Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj.
In ceea ce priveste organizatia Bistrita-Nasaud, conducerea acesteia a declarat ca nu va recunoaste presedintia Danielei Popa, la care s-a ajuns prin "incalcarea statutului" si ca va lua o decizie legata de "in ce directie se indreapta organizatia".
In ceea ce priveste organizatia Bistrita-Nasaud, conducerea acesteia a declarat ca nu va recunoaste presedintia Danielei Popa, la care s-a ajuns prin "incalcarea statutului" si ca va lua o decizie legata de "in ce directie se indreapta organizatia".
Eugen Nicolicea si Valer Dorneanu (PSD), Ioan Oltean (PD-L), Lucian Bolcas (PRM); secretari: Valeriu Zgonea (PSD), Dan Radu Rusanu (PNL), Daniela Popa (PC),Valeriu Tabara (PD-L), chestori: Cornel Popa
Locul de deputat in Colegiul 19 Bucuresti a devenit vacant dupa demisia Danielei Popa (PC), numita in Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Daniela Popa a demisionat din Parlament in 1 februarie.
Rodica Stanoiu, la polul negativ In afara de Rodica Stanoiu, alte femei din PSD criticate in presa au mai fost Daniela Bartos, care, desi nu mai era ministru al Sanatatii in 2004, de fiecare data in articole/stiri era mentionat modul defectuos in care a condus aceasta institutie.
Secretarul Comisiei pentru Controlul SIE, Daniela Buruiana-Aprodu (PRM), s-a plans ieri conducerii Parlamentului pentru faptul ca actualul director al SIE, Claudiu Saftoiu, a solicitat ca membrii Comisiei, participanti la sedintele acesteia, sa detina certificat ORNISS de acces la documente secrete.
Sistemul Sadova - Corabia, reabilitat in doi ani Alimentarea cu apa a sistemelor de irigatii pentru beneficiarii care au incheiat contracte cu ANIF se va face, potrivit directorului ANIF Sucursala Dunare - Olt, Daniela Prodan, peste o luna.
Lia Olguta Vasilescu este cel de-al doilea deputat pe care il pierde PRM dupa ce Daniela Buruiana a demisionat imeidat dupa alegerile europarlamentare, la recomandarea liderului Corneliu Vadim Tudor.
La randul sau, Daniela Elena Dragomir, directorul executiv al Directiei de Munca si Protectie Sociala, a confirmat ca angajatii directiei resimt si ei lipsa spatiului. ... Lipsa spatiului nu ne permite sa lucram cu publicul si sa avem o arhiva bine structurata", a subliniat Daniela Dragomir.
google-analytics.com