Cautare

1380 de rezultate pentru "daniela popa" (2.90 secunde)
Acesta a amintit ca, pe 15 decembrie 2008, presedinta Fondului, Daniela Lulache, afirma ca Fondul Proprietatea va avea profituri peste asteptari, iar in noiembrie Mircea Ursache estima ca profitul urma sa urce in 2008 la 150 de milioane de euro, fata de 100 de milioane de euro in 2007.
Daniela Dragomir s-a transferat de la CJC la Directia de Munca pe fondul presiunilor Dincolo insa de toate aceste agitatii si nume aruncate in stanga si in dreapta, atat senatorul Puiu Hasotti, cat si deputatul Andrian Mihei - ambii liberali - au spus ca vor fi evaluate prestatiile directorilor democrati de la institutii si ca se vor lua deciziile care se impun.
Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate (ANI) au luat la puricat averea deputatului independent, Daniela Buruiana. ... In cazul deputatei Daniela Buruiana Aprodu, inspectorii ANI au gasit suspect modul in care au disparut fara urma mai multe bunuri din declaratiile de avere.
Social-democratii si liberalii gorjeni au ajuns la o intelegere in privinta sustinerii unui candidat comun la alegerile din Turburea, in turul al doilea urmand sa se confrunte Daniela Ursulescu, de la PNL, si pedelistul Ion Barca.
416/2001", a declarat Daniela Neagoe, director executiv adjunct al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
Deputatul independent Daniela Buruiana a anuntat vineri ca l-a dat in judecata pe presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru insulta, calomnie si defaimare.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
DEEA MAXER, OSPATAR PENTRU DANIELA GYORFI La evenimentul TE INVITAM LA RESTAURANT ... DIN DRAGOSTE PENTRU COPII a venit sa sustina un recital si Daniela Gyorfi, care a fost insotita de impresarul si sotul sau, George Tal.
Daniela Petre de la Ma Belle Universul Altfel al femeilor a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Daniela Catanas recomanda liftingul cu fire resorbabile care revitalizeaza tesuturile faciale si corporale moi. ... Daniela Catanas. ... Daniela Catanas. ... Daniela Catanas se regasesc:
Daniela Popa a fost huiduita, duminica, la Congres, dupa ce s-a anuntat ca ea a castigat presedintia PC.
Noul presedinte al PC, Daniela Popa, a declarat ca a fost sunata de mai multi lideri judeteni care au informat-o ca au primit telefoane de la persoane care au sustinut ca o reprezinta si care au incercat sa verifice modul in care au votat la congres.
Consilierul local independent Marian Popa se afla in pericol de a-si pierde locul din legislativul local. Dupa cum se stie Popa a fost ales consilier pe listele PUR, transformat in PC.
Curtea de Apel Galati a hotarat ieri ca mandatul de consilier local al independentului Marian Popa a incetat ca rezultat al plecarii acestuia din Partidul Conservator, filiala Galati, formatiunea avand acum posibilitatea legala de a numi o alta persoana in locul sau Rasturnare de situatie in procesul deschis de conservatorii galateni pentru incetarea mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Vuscan sustine ca unul dintre prietenii lui Calin Popa, fiul deputatului Cornel Popa, i-a aplicat o corectie constand in doi pumni in gura si ca bonus si un picior in cap, miercuri seara, pe terasa unui restaurant.
Conducerea PNTCD a decis excluderea din partid a presedintelui filialei Alba, Alin Ioan Popa. Decizia s-a bazat pe informatiile furnizate de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, potrivit carora Popa ar fi fost un colaborator al Securitatii.
Mihaela Popa a demisionat din functia de vicepresedinte PDL Senatoarea Mihaela Popa a declarat ca si-a depus luni demisia din functia de vicepresedinte al PDL, ea precizand ca in continuare va activa ca membru simplu de partid. ... Voi ramane simplu membru de partid", a declarat Mihaela Popa.
BNR intentioneaza sa mentina flotarea controlata a leului Banca Nationala a Romaniei (BNR) va mentine regimul de flotare controlata pentru moneda nationala inca pentru citiva ani, dupa ce a trecut, in aceasta luna, la un regim de tintire directa a inflatiei, a declarat viceguvernatorul BNR, Cristian Popa, citat de Reuters.
In acest context, adoptarea euro potrivit calendarului stabilit, in conditiile "neprielnice" din plan global, va fi marele test pentru Romania, a declarat viceguvernatorul BNR Cristian Popa. ... daca in aceste conditii neprielnice reusim sa adoptam euro dupa calendarul stabilit", a spus Popa.
Steaua a castigat cu 3-0 finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce Adi Popa a reusit o dubla si o pasa de gol pentru Rusescu. ... - Adi Popa in min 9 si min 53 - Raul Rusescu in min 48.
google-analytics.com