Cautare

165 de rezultate pentru "dalles" (7.49 secunde)
Iulia Dragan, Marketing & PR la Aseyda Gift, a participat recent la targul de Martisor de la Sala Dalles.
La Sala Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, de la etajul 1, gasiti si standul celor cu Argila Albastra de Raciu.
In cadrul targului de Paste organizat la Sala Dalles, gasiti la standul Treasure: cafele cu arome care ne incanta cu prilejul acestei sarbatori, ceaiuri de fructe, cu aroma de pepene galben, portocale si rodie, cu iasomie, hibiscus alb, cocos, sweet mango cu iasomie, portocale, cafele cu lichioruri precum:
Celebrul Gheorghe Florescu este prezent la targul de Craciun de la Sala Dalles cu un stand de la care bucurestenii si nu numai pot achizitiona ultimele cafele pe care acesta le-a adus din cele mai indepartate colturi ale lumii.
Apicultorul Adrian Crainiceanu participa impreuna cu sotia sa, Alina, la targul de Craciun organizat la Sala Dalles. "Printre cele 14 sortimente de miere, am adus:
Pana pe 8 martie inclusiv, Miledy Naturals este prezenta la targul de Martios de la Sala Dalles cu produse cu ingrediente naturale. ... Intrarea la Festivalul Primaverii de la Sala Dalles este libera.
In cadrul targului organizat cu ocazia sarbatorilor pascale la Sala Dalles, iubitorii de ceai si cafea pot achizitiona o cafea, o ciocolata calda sau un ceai bun de la standul Treasure.
La expozitia de la Sala Dalles, Adrian Lupu a fost prezent cu inimioare din flori create de el. Il veti putea intalni si la targul de Martisor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
La etajul I al Salii Dalles din Bucuresti, in cadrul Targului de Craciun, Liviu Flesariu expune icoane din lemn pe sticla.
In librarii au inceput sa apara traduceri din marile literaturi europeana si americana, la sala Dalles din Capitala se facea coada la expozitiile marilor pictori si sculptori interzisi inainte.
Vineri, 11 ianuarie, la ora 19.00, pe scena Teatrului Principal (Sala Dalles), condus de de actorul Gabriel Fatu, se va juca piesa Casatorie in trei.
Adrian Crainiceanu si sotia sa, Alina Deaconu, au participat la expozitia de la Sala Dalles. "Am adus: miere de cires, miere de prun, miere mana de padure, miere cu propolis energizant, pastura, propolis, tinctura din pollen, faguri, combinatiile mele:
Terenul de doar 330 de metri patrati pe care se va desfasura constructia se afla peste drum de Sala Dalles, pe Bulevardul Nicolae Balcescu nr.
Noua Sala Dalles. Eu acolo am fost doar la 2 spectacole de teatru (Eu dau banu' eu dau ora exacta si O noapte furtunoasa, ambele ale companiei independente Teatrul Principal), deci sunt extrem de curios cum ma voi simti la o CONFERINTA.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului Cadourilor de Craciun de la Sala Dalles din Bucuresti.
De Martisor, voi fi prezent la targul de la Sala Dalles, la standul actritei Manuela Golescu, cu inimioare din lemn, cruciulite si flori din lemn.
Adrian Crainiceanu si sotia sa participa zilele acestea la targul de Martisor de la Sala Dalles, la etajul I. Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu.
Tu singur vei avea stele care rad!" (Micul Print - Antoine de Saint-Exupery) Autor 9 - targ de bijuterie contemporana 20 - 21 aprilie 2013
, intre 11:00-20:00, Sala Dalles (intrarea 10 lei)
Puteti sa le achizitionati si la expozitia organizata pe 11 octombrie, la Sala Dalles. "Suntem de la Manastirea de la Pucioasa.
31, bloc 29, parter, sector 2, este prezenta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end.
google-analytics.com