Cautare

21 de rezultate pentru "daimler" (6.55 secunde)
Grupul german Daimler renunta la deschiderea unei fabrici la Cluj si vrea sa investeasca in Bihor. ... Daimler prefera Bihorul pentru a beneficia atat de forta de munca din Romania, cat si de cea din Ungaria, amplasamentele vizate aflandu-se la cativa kilometri de granita.
Comisia de ancheta privind afacerile Daimler in Romania, aprobata marti de Biroul Permanent, a fost eliminata de pe ordinea de zi a plenului, care trebuia sa o valideze, cu 59 de voturi ale PD-L, UNPR si UDMR, reprezentantii puterii motivand ca o astfel de initiativa ar arunca in derizoriu activitatea Senatului.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedes-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat miercuri compania.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedes-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat miercuri compania.
Grupul german Daimler a ales Ungaria pentru noua fabrica Mercedez-Benz, unde va investi 800 de milioane de euro, in conditiile in care pe lista posibilelor amplasamente din Europa de Est se aflau Romania si Polonia, a anuntat compania.
Tiriac a renuntat la jumatate din fondul de vanatoare de la Balc Daimler AG si Grupul Tiriac au semnat acordul comun prin care Daimler preia participarea de 49% detinuta de Grupul Tiriac in cadrul Mercedes-Benz Romania.
O divizie a marelui concern german Daimler, producatorul autoturismelor Mercedes, pe numele sau Preiss - Daimler Group Gmbh, vrea sa cumpere Tractorul Brasov. Grupul german Preis - Daimler a depus la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) o scrisoare de intentie pentru achizitia societatii brasovene producatoare de tractoare.
Printre acestia figureaza nume sonore ca Preiss - Daimler Group Gmbh, Nardi sau Mahindra&Mahindra.
Constructorul auto german Daimler va intrerupe activitatea la doua fabrici din Germania, timp de patru saptamani, in decembrie-ianuarie, dubland astfel scaderea obitnuita a capacitatii pe timpul sarbatorilor de iarna, dupa declinul puternic al cererii.
Alti, cum ar fi Daimler-Benz, au preferat Ungaria, țara care le-a pus la dispozite sosele pentru a-si transporta producta.
Forte unite pentru G-Class Istoria modelului G-Class a inceput in vara anului 1969, cand Daimler-Benz AG si Steyr-Daimler-Puch AG au initiat discutiile cu privire la o posibila colaborare.
Japonezii declara ca sistemul lor este mai simplu decat al germanilor de la Daimler Chrysler. Acestia inventasera un catalizator complex si usor nepractic care functioneaza prin adaugarea de substante pentru a neutraliza gazele esapate.
Usor de pastrat in memoria vizuala a oricui, steaua in trei colturi de la Mercedes reprezinta dominatia acestei marci asupra uscatului, marii si aerului si a fost montata pentru prima data in anul 1909 pe un model de automobil fabricat de Daimler.
Crescand cererea pentru masini de lux, constructorii de renume precum Porsche, BMW si Daimler si-au largit gama de produse de la an la an, marindu-si si marjele de profit.
Conducerea Daimler a anuntat recent ca va decide anul acesta unde anume va fi localizata noua uzina Mercedes în Europa de Est.
Contractul-cadru dintre cele doua parti ar trebui sa se încheie în 2009, însa el ar putea fi finalizat mai devreme, în conditiile în care GM a fost lovita de criza mondiala si cauta solutii de fuziune cu concernul Daimler - Chrysler.
In randul grupurilor auto cu peste 100.000 de unitati vandute, cele mai mari cresteri au fost consemnate pentru Fiat-Chrysler (FCA, +16.7%), Daimler (+13.2%) si Opel (+10.8%), in timp ce liderul Volkswagen Group a crescut cu numai 3.7%.
De altfel, VIP-urile si staff-ul organizatoric al festivalului s-au deplasat doar la bordurile acestor superbe autoturisme, puse la dispozitie de compania romano-germana Auto Schunn, partener oficial in Romania al concernului Daimler din anul 1993.
Printul Philip a vizitat Romania in 2001, iar organizatorii i-au adus limuzina la Bucuresti, un Daimler DS 420 din 1968 - editie limitata.
Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, a oferit recent o serie de lectii de siguranta rutiera, in cadrul programului educational Mobile Kids - initiativa Daimler, cu traditie si implementare la nivel international.
google-analytics.com