Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (3.72 secunde)
Dintre acestea, cele mai multe locuri disponibile sunt pentru marcile Dacia, Ford, Opel, Chevrolet, Fiat, Skoda si Suzuki.
Ministerul Mediului a decis alocarea inca din cadrul primei etape a programului Rabla a unei cote suplimentare de 1.731 de unitati pentru Dacia, datorita cererii foarte mari din partea populatiei, a declarat ieri ministrul de resort, Nicolae Nemirschi.
In primul trimestru al anului in curs Dacia, marca de autovehicule a Grupului francez Renault, a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 20,3%, la 153. ... Oferta Dacia, compusa din modele convenabile, este potrivita pentru actuala perioada de criza.
Productia modelului Dacia Sandero a ajuns la 300.000 de unitati in 2 ani de la lansare, evolutia fiind sustinuta mai ales de vanzarile de pe pietele externe.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. ... Lansat in 2008 la Salonul auto de la Geneva, Sandero este in prezent cel mai vandut model al gamei Dacia, in special pe piata Europei Occidentale.
Uzina Dacia de la Mioveni a fabricat pe 13 iulie vehiculul Dacia Sandero cu numarul 300 000. ... Lansat in 2008 la Salonul auto de la Geneva, Sandero este in prezent cel mai vandut model al gamei Dacia, in special pe piata Europei Occidentale.
Dacia, un succes la export. Automobile Dacia a produs in primele zece luni ale anului 283.034 de automobile, dintre care aproximativ 250.000 de unitati au fost livrate la export, cu 23% mai mult fata de anul trecut.
Dacia, marca low-cost care sustine vanzarile Renault, are probleme pe pietele emergente, insa se bucura de succes in statele dezvoltate, unde cumparatorii incearca sa faca economii, ceea ce erodeaza performantele modelelor mai scumpe, potrivit Wall Street Journal (WSJ).
Dacia a vandut 100.000 de masini in UE in primele trei luni ale anului.
La data de 10 ianuarie 2011, in jurul orei 22:45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie, in urma unei sesizari la SNUAU 112 cu privire la faptul ca mai multe persoane forteaza porbagajul unui autoturism marca Dacia Logan, au depistat pe str.Turda, sector 1, intr-o parcare, trei indivizi care stateau intr-un autoturism marca Dacia 1310.
Familia Dacia Logan se largeste cu o noua versiune de caroserie. Daca pana acum a putut fi vazut doar in fotografii-spion, noul model Dacia, Loganul Break, va putea fi admirat pe viu in Elvetia, in cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Productia de vehicule Dacia va fi oprita joi si vineri, ca urmare a intarzierilor in livrarea unor componente de la unul dintre furnizori, potrivit un comunicat al uzinei.
Dacia a vandut, de la lansarea sa pe piata a Logan-ului, in 2004, un numar de 1.440.000 unitati. Asta inseamna ca peste 510.000 vehicule Dacia au fost comercializate pe pietele internationale, iar mai mult de 50% dintre acestea au avut ca destinatie Europa Occidentala.
Dacia va lansa modelul Duster cel mai probabil in luna aprilie pentru reprezentantii presei si in mai la nivel comercial. Designer-ul conceptului Dacia Duster este un roman de 23 de ani.
Dacia Duster a fost inclusa in randul celor sapte masini nominalizate pentru castigarea premiului Masina Anului 2011 in Europa, distinctie acordata in urma votului a 59 de ziaristi din domeniul auto, proveniti din 23 de tari europene.
In sfarsit, Dacia Duster a ajuns pe mainile celor de la Euro NCAP, autoritatea Europeana in materie de siguranta rutiera. Se pare ca Dacia Duster a primit numai 3 stele in urma testelor de impact, in schimb ce fratele Qashqai, cu care imparte platforma, se bucura de 5 stele.
Noi, daciotii, si masina tuturor romanilor, Dacia 1310, am strabaut in vara lui 2012 aproape 16.000 de kilometri, de la Bucuresti tot spre Est, pana in Ulaanbaatar, capitala Mongoliei. ... Fugiti in lume cu trenul si cu Dacia, dormind in gari, in iurte si-n deserturi (Autoare:
Logan, primul model Dacia testat de EuroNCAP, organizatia europeana de evaluare a sigurantei autoturismelor noi, a obtinut la clasa masinilor de familie de mici dimensiuni cel mai slab punctaj la toate categoriile la care a fost verificat.
Cei care nu s-au grabit sa treaca pe la un dealer Dacia isi pot lua adio de la un Logan nou, toate autoturismele de acest tip fiind deja contractate. ... Lista cuprinde 29 de producatori agreati, printre care se regasesc Dacia, Daewoo, Fiat, Skoda, Citroen, Alfa Romeo sau Maserati.
Loganurile, excluse din program Compania Dacia Automobile Pitesti nu a fost inscrisa de AFM pentru continuarea acestui program, aceasta fiind sanctionata pentru neregulile constatate la prima etapa a Programului "Rabla".
google-analytics.com