Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (3.45 secunde)
Dacia a prezentat, joi, la Salonul Auto de la Paris, modelul Logan MCV restilizat, dezvaluit publicului in premiera, precum si Logan eco2 si modelul Sandero cu motorizare diesel de 1,5 litri, cu 85 CP, care va fi lansat in Romania la inceputul anului viitor.
Dacia a redus nivelul productiei planificat pentru acest an cu 50.000 de unitati, de la tinta initiala de la 310-320.000 de masini la 260-270.000 unitati, ca urmare a scaderii cererii, pe fondul crizei economice.
Uzina Dacia a reluat, luni dimineata, productia, dupa o perioada de intrerupere de aproape trei saptamani, din cauza scaderii drastice a cererii pe majoritatea pietelor unde constructorul auto este prezent.
Monovolumul Dacia va fi lansat in 2012 si va fi produs in Maroc in doua variante, una de familie si una utilitara, la un pret incepand cu 13.000 de euro, potrivit publicatiei franceze L‘argus.
Noua Dacia - Citadine Renault-Nissan planuieste pentru 2015 un nou model: Dacia Citadine In urmatorii 5 ani Renault-Nissan intentioneaza sa lanseze mai multe nodele noi, in fiecare an cate un model, printre care o masina cu sigla Dacia, ieftina, de aproximativ 2.500 Euro.
Directorul general al Automobile Dacia, FranÇois Fourmont, a declarat ieri ca situatia de la Daewoo este neschimbata "de multe luni".
Automobile Dacia a anuntat in cursul zilei de miercuri ca va lansa o noua campanie de promovare a modelului Logan, campanie intitulata "Caravana Dacia".
In timp ce nemtii vin cu oferte de tuning mai mici sau mai mari pentru Dacia Logan, romanii apeleaza la tuning virtual. Elia Tuning - firma germana cu renume - a prezentat la Salonul de Tuning de la Essen ultima sa masina modificata, Dacia Logan.
Compania Dacia apartinand Grupului Renault a anuntat obtinerea unui profit net in cursul anului 2006 de 100,6 milioane de euro, suma ce reprezinta o sporire cu mai mult de 80 de procente fata de profitul net inregistrat de acelasi producator roman de autovehicule in anul 2005.
SUV-ul va avea un pret de pornire de 11.000 de euro, iar platforma tehnica va avea tractiune integrala. Dupa cum s-a anuntat deja, Dacia urmeaza sa lanseze, cel mai devreme în 2009, o versiune SUV a Loganului.
Uzina Dacia de langa Pitesti, apartinand grupului Renault va lansa astazi pe piata noul model Sandero. ... Sandero se adreseaza cumparatorilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 25 de ani, sustin oficialii companiei Dacia.
Marca Dacia a inregistrat un avans al vanzarilor de 11,1% la nivel european, la 138.452 unitati. Dacia detinea, dupa primele noua luni, o cota de piata de 1,2%, in urcare de la 1% in perioada similara din 2007.
Situatia economica de la Dacia ar putea fi si mai rea decat acum, cand uzinele argesene au fost inchise pentru a o luna. Francois Fourmont, directorul general al Automobile Dacia, aprecia ca este posibil ca societatea sa renunte la 3000 de angajati.
la Geneva va prilejui prezentarea conceptului crossover Dacia Duster - caracterizat de producator ca fiind un concept futurist, cu caroserie musculoasa, realizat dupa colaborarea dintre centrul de design Renault din Bucuresti si cel din Guyancourt, din Franta.
Constructorul de automobile Dacia intentioneaza sa exporte in acest an 75% din productie, a declarat, miercuri, directorul general Dacia Renault, Francois Fourmont. "In acest an, 75% din productia Dacia va fi exportata.
In luna septembrie Dacia incepe comercializarea modelului Sandero Stepway, primul crossover din istoria marcii, prezentat joi, 7 mai, a.
000 vehicule Dacia fiind comercializate pe pietele internationale, iar mai mult de 50% dintre acestea avand ca destinatie Europa Occidentala. ... 000 Sandero, au fost comercializate in 70 de tari de pe patru continente sub doua marci, Dacia si Renault.
Intr-un studiu privind satisfactia clientilor germani de automobile, Dacia a depasit marci precum Renault, Citroen, Ford si Opel, clasandu-se pe locul noua.
Luna iulie a fost de bun augur pentru uzinele Dacia, daca avem in vedere faptul ca inmatricularile de masini Dacia in Franta au crescut cu 72,6% in luna iulie, la 6. ... In luna iulie 2008, Dacia a inmatriculat in Franta un numar de 3.
Clientii Dacia beneficiaza, in perioada 18 - 23 iunie, de o reducere la interventiile mecanice ale caror costuri depasesc 200 de lei si care sunt efectuate in reteaua de service a companiei, au informat reprezentantii Dacia citati de Agerpres.ro.
google-analytics.com