Cautare

627 de rezultate pentru "dacia" (8.15 secunde)
Daca cineva spunea acum cativa ani ca Dacia nu mai face fata cererii de masini ar fi starnit, cu siguranta, hohote de ras sau priviri compatimitoare.
Pentru romani, Dacia reprezinta un motiv de mandrie abia dupa aparitia Logan, timp de 40 de ani constituind un brand care nu a depasit niciodata granitele tarii.
Dacia Lodgy.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent, joi, la Palatul Regal, la aniversarea a 10 ani de la privatizarea Uzinelor Dacia.
Dacia a lansat ieri la Salonul Auto de la Geneva noul model Sandero, un bicorp care devine al cincilea model din gama Dacia, dupa versiunile Logan berlina, MCV, Van si Pick-Up.
Dacia e brandul auto cu cea mai mare crestere in Europa in 2013 Dacia a reusit sa vanda in Europa in 2013 cu aproape un sfert mai mult decat in anul precedent, cresterea reusind sa transforme marca de la Mioveni in performera anului pe Batranul Continent.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Site-ul automobile-magazine.fr a relatat recent ca SUV-ul Dacia, numit Duster, ar putea avea o versiune de sapte locuri, mai lunga cu 20 de centimetri fata de modelul de baza, denumita comercial Kanjara.
Producerea SUV-ului Dacia este inca un element care dovedeste ca marca Dacia se modernizeaza, a spus intr-un interviu Jacques Chauvet, director regiunea Euromed la Renault.
Dacia va incepe in a doua jumatate a anului productia unei variante restilizate a Logan Sedan, cu faruri si stopuri schimbate, momentul lansarii fiind legat de inceperea comercializarii noului model Dacia derivat din Renault Sandero, au declarat surse din industria auto, citate de Mediafax.
Primul vehicul de teren din istoria Dacia, care urmeaza sa fie lansat pe piata in a doua parte a lui 2009, va fi un SUV compact si are ca obiectiv atragerea clientilor marcilor coreene, urmand sa fie vandut la un pret cu cateva mii de euro mai mic decat modelele concurente.
Presedintele Romaniei a vizitat joi uzina de la Mioveni, ocazie cu care si-a luat si o Dacia Duster.
Dacia City va avea patru locuri si patru usi, urmand sa preia elemente de le modelele Logan si platforma de la a doua generatie a Renault Clio.
Modelul se va numi City si va imprumuta elemente de la modelul Logan, partea frontala de la modelul Sandero si platforma de la a doua generatie a Renault Clio Dacia pregateste lansarea unui model auto din clasa mica, botezat Dacia City, care va costa cel mult 5.000 de euro.
Dacia Logan si Dacia Sandero restilizate, in primele imagini oficiale. Au lumini de zi cu LED 4 modele Dacia - Logan, Logan MCV, Sandero si Sandero Stepway - beneficiaza de o restilizare in aceasta toamna, cu ocazia Salonului Auto de la Paris (1-16 octombrie).
Autoturismul Dacia Solenza, lansat in martie 2003 pentru a inlocui modelul SuperNova si a asigura "interimatul " pina la debutul Daciei Logan, va fi scos din productie pe data de 31 martie.
Inceputa in luna martie a anului curent, prima editie a caravanei Dacia a ajuns si la Constanta. ... Succesul Logan, apartinand grupului Dacia Renault, s-a datorat, potrivit specialistilor, de cea mai inalta clasa, specialisti care si-au pus amprenta pe ceea ce reprezinta astazi o masina cu o adevarata identitate europeana.
Cel de-al 3.000.000-lea automobil Dacia a fost fabricat marti la uzina din Pitesti si este un vehicul Logan de culoare gri platine. "Automobilul Dacia cu numarul de 1 milion a fost fabricat in 1985, la 17 ani de la inceperea activitatii de productie la Mioveni.
Dacia Sandero va fi disponibila in Romania cu o garantie de un an si jumatate, in limita a 100.000 de kilometri, in timp ce in alte state va avea trei ani de garantie, tot pana la 100.000 de kilometri, motivul acordarii unui interval mai scurt pe plan local fiind legat de costuri, scrie Mediafax."Dacia Sandero va avea aceleasi conditii de garantie ca Logan Sedan, din motive care tin de costuri.
Acestea colaboreaza deja cu celalalt producator de autovehicule, Dacia Pitesti.  Unul dintre cei mai importanti furnizori, Continental Products SRL Timisoara, are o relatie la nivel mondial cu Ford, chiar daca în România lucreaza pentru Dacia.
google-analytics.com