Cautare

1656 de rezultate pentru "cuvinte" (2.69 secunde)
Marcel Ciolacu, cuvinte de lauda pentru Alexandru Rafila: Ma bucur ca este determinat si nu se abate de la actul medical
Dupa ce mass-media s-a distrat in a gasi diferite jocuri de cuvinte pentru gestul premierului de acum aproape sase luni - si anume de a-l suna pe Ilie Botos, Tariceanu a gasit de cuviinta sa se justifice in fata Parlamentului. ... Cu alte cuvinte, PNL are probleme.
Miller refuzandu-i observatia potrivit careia "Legile sunt doar cuvinte pe hartie, cuvinte care se schimba dupa toanele societatii si sunt interpretate diferit in fiecare zi de politicieni, avocati, judecatori si politisti"?
Cu alte cuvinte, s-a dus vremea cand primeai pe apartament o sacosa de bani si statul nu castiga nimic din asta. ... Cu alte cuvinte, noua lege va nivela majoritatea romanilor la o cota inferioara celei de acum.
Cu alte cuvinte, o adevarata bomba cu ceas aderarea noastra, cu termenul la 1 ianuarie. ... Cu alte cuvinte, ne dam un oarece interes.
Cu alte cuvinte, isi cer drepturile nu pentru ca i-ar face mai bogati sau mai fericiti, ci pentru ca sunt ale lor, li se cuvin. ... Lasa ca adoptam un alt vocabular, invatam cuvinte straine care poate isi pierd mai greu sensul de baza.
Cuvinte mai rar sau deloc auzite din partea celor care ocupa sau au ocupat, vremelnic sau nu, asa-numitele functii de raspundere.
Cu alte cuvinte, fostul guvern, cel pesedist, avea acea atingere de perfectiune, acel ceva de finete atunci cand venea vorba de furat. ... Cu alte cuvinte - a debitat el - guvernantii de acum nu au abilitatile de a fura ca pesedistii!
Am citit de sute de ori aceste fraze in ziare, reviste, pe forumurile de internet, am ascultat aceste cuvinte de mii de ori in discutiile personale, in intalniri publice sau in cuvantarile oratorilor.
Cu alte cuvinte, europenii ne vor da verde pentru a accesa acesti bani prin iunie, iulie. ... Cu alte cuvinte, relatia financiara cu UE poate incepe cu un deficit pentru tara noastra.
Cu alte cuvinte, televiziunea respectiva a dorit sa-i faca nitica publicitate in plus - daca mai era nevoie, asa cum presedintele a speculat, la randul lui, sarbatoarea pentru a se "imbaia" in multime.
Indiferent daca raspunsul va fi DA sau NU, alaturati dumneavoastra sentinta data de aceste cuvinte, sint lucruri care vor ramine fara indoiala la fel.
Cu alte cuvinte, sunt vizati toti cei care downloadeaza,indiferent daca folosesc sau nu respectiva marfa spre vanzare. ... Cu alte cuvinte, am mai putea descarca un film-doua, o data pe saptamana, ca astfel de cazuri sunt lasate mai la urma.
Cu alte cuvinte, o alta institutie care nu stie exact care ii sunt directivele, care ii sunt prioritatile, si asa mai departe. ... Cu alte cuvinte, noi sa fim sanatosi, ca necazurile curg garla!
Viktor Orban arunca cuvinte grele catre UE. Viktor Orban: "In urma sanctiunilor, UE a devenit mai saraca, in timp ce Rusia nu a cazut".
Liberalii au insistat ca va fi un tur doi, democrat-liberalii erau putin fara cuvinte, in asteptarea numaratorii finale. ... Cu alte cuvinte, cineva anume - si se va simti acel cineva - nu a dorit sa ma vada cu ochi buni.
Spectacolul oferit era ceva de nedescris in termeni care sa nu jigneasca o intreaga natie (nu degeaba se spune ca pozele fac cat o mie de cuvinte):
parca nici nu-mi gasesc cuvinte suficient de dure sa condamn acest lucru. ... Nu am decat doua cuvinte pentru acel "guvide":
Iar ultimele cuvinte ale lui au fost sfasietoare. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
Afisele "electorale" includ jocuri de cuvinte, texte cu mesaj umoristic sau imagini care produc efecte vizuale hazlii l Reprezentantii Aliantei D.A.
google-analytics.com