Cautare

1656 de rezultate pentru "cuvinte" (3.30 secunde)
Acestea nu sunt cuvinte, chiar daca deslusesti literele, vezi adunarea lor in silabe si impreunarea silabelor iti pare a naste cuvinte.
Cuvinte scrise cu cratima impreuna sau separat, Autori: ... Cuvinte scrise cu cratima, impreuna sau separat) - Si muntii au ecou, Autor:
Nu mai are nevoie de cuvinte frumoase de la voi, ci de o mana noua. ... Fara sfaturi, fara voci rastite, fara cuvinte urate, fara ca sufletul sau sa fie biciuit si de voi la fel cum a fost de aceasta viata putreda pe care-o traieste.
De doua zile se-nroseste sarma Dintre alesii natiei ce-si striga Cuvinte grele, dar lipsesc din ele, Cuvinte simple cum e mamaliga.
In drive time (17.30-19.30), Marius Vintila va prezenta emisiunea Cuvinte.
Cu talent, umor, mereu in priza directa cu evenimentele, constient ca o imagine (caricatura) face cat o mie de cuvinte, a inceput aceasta minunata reflectare a societatii cu toate metehnele ei (de la politic, social, economic) in urma cu mai bine de 40 de ani.
Bagheta a apartinut academicianului Eugen Simion care, cu alese cuvinte, a prezentat auditoriului pe cei trei invitati. ... Nu am mai avut cuvinte, dar am reusit sa dau afirmativ din cap.
A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte. ... Clipa Acum, cand pleci, eu te implor E cea din urma rugaminte Scrisa cu lacrimi care dor Te rog acum, fara cuvinte.
A publicat in revista Cenaclulului Calarasi Sentimental si Mugur de cuvinte. ... Scrisul imi vine asa, din senin, apar o idee sau niste expresii sau cuvinte care cer imperios sa fie structurate intr-o poezie sau chiar mic eseu.
In schimb, e foarte greu sa gasesti cuvinte potrivite ca sa descrie in ansamblu aceasta stare, pe care cel mai adesea o traim fragmentat.
Ceva tot cu cuvinte multe. ... Dar cu cuvinte. Poate sa conving oamenii sa ceva. Nu stiu sa ce. Dar sa-i conving, in orice caz.
E in Ardeal un sat cu pomi batrani,/ in care-s treji ai mei, ca o padure,/ rarita an de an in legea ei,/ de apriga nemernica secure,/ La el ma-ntorc, atat cat imi sta -n putere/ cu aceeasi calda bucurie,/ ca la un tarm in care bate unda/ de sange batranesc si apa vie./ De necuprins in cuvinte:
Dar Cristos prin aceste cuvinte nu cauta sa fie nedrept, ci sa ne lumineze. ... (Marcu 4, 25) Desprinse din contextul in care au fost rostite, aceste cuvinte ale Mantuitorului ridica anumite semne de intrebare.
Si asta pentru ca profesia de scriitor, care jongleaza cu lumi si cuvinte intr-un spatiu imaginar invizibil imi parea a fi in profunda contradictie cu cea a unui inginer care incearca sa cartografieze si sa lumineze complet fasii inguste de realitate.
Icoane (pentru copiii lor). Femeile (ca un joc de cuvinte si de viata). ... Femeile (ca un joc de cuvinte si de viata). Femeile...
Spune primele cuvinte mai tarziu decat restul copiilor Copiii cu intarziere de limbaj sunt mai agitati si mai neastamparati comparativ cu copiii tipici.
(Continuare) S-a mahnit Evcratie si zicand asupra sfantului oarecare cuvinte de hula i-a lasat chipul lui asa. ... Aceasta era pedeapsa pentru ca a indraznit, cu buzele lui, a zice cuvinte de hula asupra sfantului.
Cu alte cuvinte, specialistul ortodont este un stomatolog care iti imfrumuseteaza zambetul. ... Cere sfatul unui specialist si daca micutul are dificultati in mestecare sau atunci cand pronunta anumite cuvinte.
Cu alte cuvinte, nu limba romana este o limba latina, ci mai degraba limba latina este o limba romaneasca.
‘’Sunt putine experiente de viata care te lasa fara cuvinte. ... A intelege, a cunoaste, a echilibra, a darui sunt cateva cuvinte care caracterizeaza din punctul meu de vedere cel mai bine echipa Cardio Mix & Mihai Dragomir’’.
google-analytics.com