Cautare

1656 de rezultate pentru "cuvinte" (2.75 secunde)
Cu alte cuvinte, daca o fac fara violenta, daca impanzesc un judet cu panouri in care cer separarea teritoriala, indemn la ura, indemn la dezbinare, nu pot sa fiu tras la raspundere de lege, de nimeni, pentru ca nu incalc legea, cu alte cuvinte, daca o faci zambind si cu eleganta, poti sa ataci si ordinea constitutionala si caracterul unitar si indivizibil al statului roman pentru ca nimeni nu poate sa-ti spuna nimic.
Cu alte cuvinte, un politist poate, spre exemplu, sa-si lase masina pe trecerea de pietoni atunci cand se afla intr-o actiune de interventie sau intr-o misiune urgenta - trebuie sa opreasca si sa verifice alt vehicul, sa aplaneze un conflict, sa aresteze pe cineva ori alte situatii similare.
Nu am putut sa nu observ interventiile domnului Cristian Preda care spunea ca blocul partidelor de dreapta este constituit din PD-L si UDMR si ca acestea trebuie sa ramana unite si sa continuie reforma ( adica distrugerea Romaniei in cuvinte mai simple), in timp ce pe partea cealalta se constituie un bloc de stanga din care va face parte, in mod evident si ACD alaturi de PSD.
Noul tip de capitalism european sponsorizat de Germania si Franta se bazeaza cu alte cuvinte pe socializarea pierderilor, pe cand castigurile vor continua sa fie privatizate.
Cuvinte insiruite de cei care ne guverneaza, cuvinte lipsite de substanta care nu mai intereseaza pe nimeni. De aproapedoi ani am atras atentia cu toata buna credinta premierului ca adevaratele sale preocupari trebuie sa fie:locurile de munca, eliminarea saraciei, cresterea productivitatii muncii, cercetarea, educatia si sanatatea.
Nu de vorbarie interminabila, plictisitoare, exasperant de plata si neconvingatoare, ci de incredere in schimbare, de promisiunea schimbarii apropiate, de cateva certitudini in cuvinte simple care tin de garantarea supravietuirii lor pe termen mediu, ridicata macar pe prima treapta de nivel de viata, aceea a decentei.
Respingerea Romaniei in Schengen, o poveste legata de trei cuvinte Pentru Romania, opozitia Finlandei si Olandei la 22 septembrie privind admiterea in spatiul Schengen este o poveste legata de trei cuvinte:
S-au facut cu cuvinte simple. ... Acesta a subliniat in repetate randuri ca PSD trebuie sa redevina o "retea umana" si o adevarata masina politica, care sa duca aceste cuvinte de la conducerea partidului pana la fiecare militant.
Acuzatiile lansate la adresa Guvernului de presedintele PSD, Victor Ponta, denota o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte, fapt criticabil pentru "un politician in formare", dar si ipocrizie, a declarat premierul Mihai Razvan Ungureanu.
Esti un dobitoc si un prost Candidatul la alegerile parlamentare din partea PNL, Gigi Becali, i-a adresat luni, in direct la Rtv, cuvinte dure liderului PSD, Miron Mitrea, numindu-l "dobitoc si prost." Social-democratul Miron Mitrea si liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, au dezbatut in studioul Rtv cazul deputatului PDL, Alin Trasculescu, acuzat de Directia Nationala Anticoruptie de luare de mita.
Cu alte cuvinte, inainte de marea targuiala pe ministere si ministri, am vrea sa stim si noi programul de guvernare al USL. ... Nu prea am auzit cuvinte precum de-birocratizare si de-politizare, cu referire la cresterea capacitatii administrative a statului.
Chiar daca citim aceeasi carte, acelasi text, adesea il intelegem diferit, cu alte cuvinte, lectura si ecoul ei nu se pot rupe de influenta personalitatii noastre.
Guvernul este plin de maestri in cuvinte, dar un ministru trebuie sa spuna ce a facut, nu ce trebuie facut Fostul premier Adrian Nastase a explicat guvernul Ciolos se confrunta cu mai multe probleme, dar fundamental, cea mai mare problema este cea legata de rezultate lipsa.
Cu alte cuvinte, stabilizarea actiunilor are loc doar in momentul in care pretul acestora creste foarte mult sau scade fara o justificare economica.
Cu alte cuvinte, nu trebuie sa fii foarte bogat pentru a juca la Bursa. ... Cu alte cuvinte, nu poti sti, in momentul in care ai cumparat actiuni la o companie, care va fi valoarea acestora peste 3 luni sau un an.
Cu alte cuvinte, izolarea in care lucreaza IMM, in general, este mult mai accentuata la categoriile de marime mai mica, ceea ce le face si mai vulnerabile atat in fata factorilor din mediul extern, cat si in fata lipsei de surse de informatii si schimb de experienta.
Cu alte cuvinte, in ciuda preturilor exorbitante ale marfurilor expuse la vanzare, calitatea acestora este la fel de indoielnica precum cea a marfurilor pe care orice constantean le poate gasi, la preturi considerabil mai mici, in magazinele de marfuri confiscate.
Cu alte cuvinte, aceste date ne arata ca un salariat al unei companii din UE produce de pana la 25 de ori mai mult decat unul din Romania.
Acestea pot fi verbale, adica alcatuite doar din cuvinte, figurative, adica doar o reprezentare grafica, combinate, insemnand ca au in alcatuire atat cuvinte, cat si reprezentari grafice, alb-negru sau in culori, etc.
cu alte cuvinte "le place sa-si cumpere un mic loc in posteritate" prin contributia lor financiara. ... Se spune ca "e bine sa folosesti 10 sau 13 cuvinte in titlul proiectului tau".
google-analytics.com