Cautare

1656 de rezultate pentru "cuvinte" (3.73 secunde)
Acestea sunt primele cuvinte pe care le poate spune un bebelus, cuvinte care iti vor insenina ziua si o vor face memorabila pentru fiecare dintre voi, parintii lui.
Trupa Celelalte Cuvinte a pregatit un repertoriu deosebit pentru concertul acustic "Trup si Suflet", ce va avea loc in data de 28 februarie, la Casa Studentilor din Timisoara.
In trei zile consecutive, trupa Celelalte Cuvinte va sustine concerte in trei mari orase din sudul tarii.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. ... Astfel, miercuri, 20 martie, Celelalte Cuvinte va concerta in "Jaxx - Garajul cu Rock" din Cluj-Napoca, iar in ziua imediat urmatoare, joi 21 martie, in "Oldies Pub" din Sibiu.
Iar radicalul este asimilat intotdeauna cu un element de baza, cu ceva primordial de la care s-a pornit si de la care s-au format familiile de cuvinte. ... Nu exista aceste particule esentiale de la care a pornit formarea familiilor de cuvinte.
Joi 15 noiembrie, Celelalte Cuvinte va sustine un concert la Arad, iar in ziua imediat urmatoare, vineri 16 noiembrie, la Timisoara.
Celelalte Cuvinte prezinta concertul acustic Trup si suflet la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat. ... Astfel, publicul din Oradea va avea ocazia sa asculte, pentru prima oara in cei 31 de ani de cariera, piesele Celelalte Cuvinte in varianta acustica.
Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor doua noi compozitii, intr-un concert special, intitulat "Asta lume", in data de 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la orele 21.30.
Doua dintre trupele legendare are rockului romanesc - CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI - se reunesc pentru a sustine un concert in data de 4 noiembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, in sprijinul Campaniei Nationale Oamenii Timpului, al carei scop este de a recunoaste si promova personalitatile de prestigiu din spatiul romanesc si proiectele acestora.
Concertul acustic Celelalte Cuvinte "Trup si suflet" va avea loc la Cinema Patria din Bucuresti, in data de 18 octombrie 2013. ... Celelalte Cuvinte si organizatorii regreta necesitatea mutarii evenimentului, aceasta decizie fiind luata in urma aparitiei unor cheltuieli neprevazute legate de locatia initiala.
Celelalte Cuvinte prezinta fanilor compozitia Printre oameni, in avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului live acustic Trup si Suflet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe.
SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie, astfel marindu-se traficul calitativ al site-ului si experienta oferita utilizatorilor.
ea a ramas cu propriile ei resurse din care au aparut familiile de cuvinte, dar ceva din aceste cuvinte, radacina sau radicalul lor, dupa cum ti-am spus, a ramas nealterat, si tocmai asta face ca tu sa te poti intelege cu altii si peste milenii, in orice alta parte a continentului.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata "Mineriada prin cuvinte", pe care o puteti citi in continuare.
Numai vorbitorii de limba engleza si specialistii bancari pot deslusi ce vor sa spuna unitatile bancare atunci când îsi promoveaza produsele utilizând cuvinte pompoase.
Pe cuvinte! ... Pina la urma, au fost niște cuvinte impotriva unui sistem, dupa cum o spune chiar unul dintre oamenii citati in ziarul de azi. ... Pe fiecare pagina, in locul imaginilor publicam azi reactiile memorabile ale oamenilor, cristalizate in cuvinte.
As vrea, nu sa-l opresc, doar sa-l incetinesc - Cateva cuvinte in cafea poti pune? ... - Ce nu poti spune in cuvinte, lasa tacerea sa te-nlocuiasca, dar nu lasa timpul sa te uite.
Dupa concertul sold out din decembrie 2014, ce a avut loc la fabrica, trupa Celelalte Cuvinte revine in Capitala, la clubul B52, pentru o noua repriza de hard rock, in cadrul primului concert de anul acesta din Bucuresti.
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
Trupa ARTHUR va deschide evenimentul CELELALTE CUVINTE si CONEXIUNI, din data de 4 noiembrie, de la Arenele Romane, din cadrul Campaniei Nationale Oamenii Timpului.
google-analytics.com