Cautare

1658 de rezultate pentru "cuvinte latinesti" (3.41 secunde)
Cu alte cuvinte, la faza asta, ori ne-a fost prea mare caciula, ori cineva nu si-a facut bine treaba. ... Dar, astea cuvinte mult prea mari, sunt cuvinte care devin "jenante", nu-i asa?
Initialele denumirilor celor doua aliante participante la alegeri, prima de factura electorala, Uniunea Nationala PSD+PUR, iar cealalta politica - Alianta "Dreptate si Adevar" PNL-PD, au devenit surse de inspiratie pentru liderii acestora, care inventeaza tot felul de cuvinte batjocoritoare unii la adresa celorlalti.
Cu alte cuvinte, PRM-istii, adica aceiasi oameni care au criticat aproape patru ani tot ce au putut la PSD-isti pentru ca apoi sa se alieze cu ei ca sa isi pastreze posturile de prin Consiliul Judetean si Primarie, se angajeaza sa faca in doua zile ce nu s-a facut in 15 ani in Romania si ceea ce italienii nu au reusit sa realizeze nici in citeva decenii.
daca ar fi sa sintetizati prin trei cuvinte doar trei prioritati pentru Romania, care ar fi cele trei cuvinte care va vin in minte?
Un om de o valoare greu de restrans in cuvinte. ... Nastase adauga ca ii este greu sa spuna mai multe cuvinte acum si ca poate, mai bine, vorbesc acum versurile lui Adrian Paunescu si reda o poezia a acestuia.
Lupta pentru putere ca exercitiu al puterii este consecinta teoriei revolutiei permanente, mascate sub cuvinte generoase si inselatoare precum "Reforma", "Modernizare" s.a. ... Cateva cuvinte pentru Vasile Dancu despre "Cazul Geoana".
Cu alte cuvinte, in viitoarele dumneavoastra discursuri, astept cu maxim interes sa va aud vorbind si despre cei care au cu totul alte opinii fata de cei care protesteaza in Piata Victoriei.
Despre Ion Iliescu, Geoana a avut numai cuvinte de lauda, prezentandu-l drept „cel mai experimentat om politic din Romania, creatorul PSD“. ... Despre Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoana a avut numai cuvinte de lauda.
Daca a ingheta de frig pentru o idee a parut posibil pentru unii, pentru ceilalti de acasa, tabloul a fost pictat in cateva cuvinte de catre o fata nemultumita, acoperita de un fular: ... Cu alte cuvinte, daca descarci un film piratat de pe internet, vei fi condamnat la inchisoare.
Cu alte cuvinte, pot si eu sa pun intrebarea, aproape retorica, la ce ne-ar servi sa facem culoarul la Partidul Popular European, acolo unde nici colegii nostri din PD inca nu sunt membri.
Ce cuvinte nu-ti place sa folosesti intr-o carte? ... Cuvintele care nu-mi plac sa le folosesc intr-o carte sunt acele cuvinte pe care n-o sa le gasesti niciodata in cartile mele.
Cu alte cuvinte, daca Christos n-a inviat cu adevarat, nici mantuirea oamenilor nu este posibila, toata existenta devine fatalitate si nonsens. ... Fapte 2, 1-47), Apostolul Petru, in numele tuturor apostolilor, a marturisit cu mult curaj adevarul Invierii lui Christos, prin aceste cuvinte:
Cu alte cuvinte, investigatorii nu au putut stabili ce anume a fost obiectul care a cauzat incidentul. ... Martorul auzea aceste cuvinte desi gura nepamanteanului nu se misca.
• Violenta intervine cand costurile violentei nu depasesc pe cele ale recompensei (cu alte cuvinte: ... Cu alte cuvinte cu cat suntem mai non-violenti, cu atat mai greu acceptam ca si cei din jurul nostru sa uziteze de violenta.
Cu alte cuvinte, se intreaba Pope, este oare intelept sa anuntam existenta si locatia noastra altor civilizatii care pot fi mai avansate tehnologic decat noi? ... Cu alte cuvinte, cine ar fi cu adevarat in masura sa vorbeasca in numele Planetei Pamant?
In afara de amor, de origine latineasca, toate celelalte cuvinte au fost preluate din limbile slave. ... Manifestari ale dragostei In mod frecvent dragostea nu este exprimata prin cuvinte, ci anumite comportamente ca privirea, mimica, pozitii erotice ale corpului (foarte bine exprimat si la animale).
Cu alte cuvinte, ca nu suntem singuri in univers, ca Dumnezeu chiar exista. ... - Cu alte cuvinte, un stil de viata sanatos incepe de la a gandi si a faptui binele?
Folosirea unor cuvinte precum frizerita sau chiar soferita au intampinat mai putina rezistenta decat doctorita; ... Dar limba pe care o utilizam este in mai mare masura controlabila decat societatea - ne referim la frecventa anumitor cuvinte, la formele genizate, la crearea de termeni noi, etc.
ii datorez atat de mult incat nu am cuvinte sa exprim recunostinta pe care o simt si nu am cuvinte sa spun amultumesc, GicA Voicu, pentru ca multumesc este mic si neinsemnat pe langa gratia pe care i-a adus-o vietii mele.
Cu alte cuvinte, exista anumite indicatii ca Lazar a fost victima unei inscenari de tip control mental. ... Cu alte cuvinte, foarte probabil, Lazar a fost supus unor tehnici de control mental, devenind un cobai pentru a raspandi dezinformarea OZN.
google-analytics.com