Cautare

20 de rezultate pentru "curve" (4.10 secunde)
emmazeicescu.ro:Diferenta dintre curve, tarfe si prostituate! Emma Zeicescu a publicat pe blogul sau un articol intitulat Diferenta dintre curve, tarfe si prostituate!, pe care il puteti citi in continuare. Diferenta dintre curve, tarfe si prostituate! ... Ma-ntreb, e vreo diferenta intre curve, tarfe si prostituate?
- La gagici sau curve ? - La curve, nu sint gagici la Casablanca, doar curve. M-am mai intilnit odata cu el in fata tribunalului si m-a intrebat ce fac.
de tigani si curve. ... In roluri de tigani si curve, ca asta a mai ramas. ... Filmul in care am fost comunisti, neocomunisti, hoti, tigani, curve, corupti.
Denumit "Bold", acest "smart-phone" de top vine sa demonstreze înca o data intentiile companiei de a introduce pe piata un produs atât util, cât si distractiv."Bold" sau "9000" are o rezolutie de doua ori mai mare decât actualul model "Curve".
De ce nu cred in anticoruptia sponsorizata (Autoare: Simona Popescu) TOATE E CURVE, AFARA DE MAMA! ... - Toate e curve, afara de multinationale!.
BABOR - Reversive Set & Magic Cream // Link http://we.tl/y7ysoWCeov JOICO - Curl Collection // Link http://we.tl/YMOnCRLvVb Ghd - Platinum Styler & Curve collection // Link http://we.tl/2xUriFbE81 OPI - Noua colectie de sarbatori OPI Start Light // Link http://we.tl/9W49GOhlbw Vitality's - Noua colectie de vopsea:
ucigasi si poeti, femei fatale, domnitori si aventurieri, bravi negustori, regi si pagubosi, nebuni si curve, fete bisericesti, boieri si pravaliasi, dictatori si artisti.
"Avem curve, betivi, puturosi. Puturosi cati vreti. Stiti ce inseamna puturos, nu? Lenes. Pai, haide sa vedem cum ii tratam pe astia", a declarat intr-un interviu oficialul guvernamental.
"Atunci, directia Somalia si piraterie profesionista cu sange adevarat si curve ieftine!" Nu ca la guvernare ca a trebuit sa le puna ministre, prefecte, deputate si toate cele...
Ce-ati zice de niste "lagare" de munca, in care cohorta de curve virgine din PDL sa faca, macar acum, cunostinta cu realitatile politicilor lor bezmetice?
pana la proba contrarie, suntem colegi cu totii, oameni onesti, hoti, curve, spagari, crudute, saltimbanci. Fara voci critice si obiective, care sa spuna raspicat ca "asa ceva nu se face", ziaristii tineri ne vor intreba fara sa clipeasca si fara sa-si dea seama de grozavia intrebarii:
Sa accepte ca omul mai si minte, mai si fura, mai face cate un avort, se mai duce la curve, sau chiar se sinucide, daca are chef, ce mare lucru, doar nu mai suntem in Evul Mediu.
Literatura e la pamant, cinematografia romaneasca premiata dincolo vorbeste numai despre avorturi si curve, tare patologice. Dom'le, da nu gasesti lucruri de sensibilitate, de vocatie, care pot aduna in jurul tau acea afinitate cu celalalt?
Textele sunt vai de mama lor, despre bogati, saraci, curve, fericire si cat iubeste nu stiu cine pe nu stiu care.
De ani de zile, curve de pe linia de centura a politicii imbraca hainele albe ale inocentei! Piei drace! https://mirceabatranu.wordpress.com/2015/01/30/de-ce-nu-va-putea-noul-pnl-sa-ia-puterea/
E pacat ca, din cauza unor astfel de exemplare, romancele si-au primit titulatura (pe plan extern) de curve, tot la fel cum romanii in general sunt hoti…prejudiciind imaginea intregii natii romane.
Un adevarat circ, o mizerie cu politicieni in rol de curve (sau invers) care isi arata fata buboasa in fiecare zi, de parca nu ar fi suficient celelalte dureri:
chiar nu va este jena cat sunteti de curve? Chiar daca sunteti asa, am sa ma abtin sa va dau...
Dar, revenind, la comentariile postate, cuvantul de ordine (din cele blande chiar!) folosit pentru a caracteriza cel mai bine politicienii democrati sau liberali, sau conservatori, ori social-democrati, este "curve".
Stam si privim atat de multe curve la televizor incat ne murdarim intelectual si noi, asa ca... diferenta se poate face altfel, la locale, la parlamentare.
google-analytics.com