Cautare

1455 de rezultate pentru "cultura" (3.27 secunde)
"Am chemat Mediul si Directia de cultura si le-am spus ca oamenii distrug situl de care eu stiam.
"Regret ca domnul Blaga are lacune de cultura generala, deoarece ma indoiesc ca stie despre vorbeste atunci cand aminteste de 'monstruoasa coalitie'".
Intreg orasul a rasunat, timp de citeva zile, de muzica ce s-a auzit de pe esplanada Casei de Cultura, de la Festivalul International de Folclor. ... "Niciodata ce cheltui pentru cultura nu este scump, pentru ca aceasta este tot ce ne uneste", a incheiat Eugen Chebac.
Propunerea de modificare a Legii audiovizualului, semnata de senatorii PRM Gheorghe Funar, Constantin Gaucan, Verginia Vedinas si Dan Claudiu Tanasescu, a ajuns la Comisia de cultura a Senatului dupa ce a fost respinsa de plenul Camerei Deputatilor.
Poet si om de cultura, Mihai Dutescu a fost incadrat pe post asimilabil functiei de inspector de specialitate clasa I, beneficiind si el de un salariu frumusel din bugetul local. ... Radu Teodor, sef, Mihai Dutescu, cultura, Neculai Grigoras, economie, Dilly Serbanoiu, diverse, Constantin Busoi, invatamant.
Acelasi pedist sustine ca “puterea politica din Galati nu este interesata de cultura galateana si nici de folosirea celor 9 miliarde de lei vechi”.
Emilia Murineanu a incercat sa-si explice activitatea pe holurie Casei de Cultura... ... Din pacate, explicatiile referitoare la activitaea depusa de Murineanu au venit tardiv, si mai mult pe holurile Casei de Cultura, nicidecum in sala in care democratii si-au desfasurat CCL-ul.
Un premier la mana Opozitiei si un presedinte fara cultura politica solida Traian Basescu a spus, in interviul acordat BBC, ca o colaborare intre premier si Opozitie s-a intensificat si ca aceasta situatie ar duce la blocarea reformelor.
Premierul Tariceanu il califica pe Traian Basescu drept un profitor al perioadei comuniste care nu are cultura politica necesara functiei de presedinte. ... "Romania, din pacate, nu are suficienta cultura politica la nivelul liderilor pentru a-si exercita rolul conform Constitutiei.
Potrivit Marianei Gaju, acest parteneriat are ca scop dezvoltarea colaborarii intre comunitati, organizatii publice si de cultura dintre cele doua tari precum si manifestari comune in domeniile cultura, invatamant, turism, sport, activitati sociale si economie.
Primul ministru a vorbit in fata a catorva sute de localnici, adunati in sala mare a Casei de Cultura, despre modelul pozitiv pe care il ofera perseverenta si insistenta lui Ionel Chirita, un primar pentru care harsovenii "ar trebui sa se felicite".
Premierul participa la lansarea candidatilor Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, va participa maine la lansarea candidatilor PNL Bihor pentru primariile si Consiliul Judetean Bihor, eveniment care va avea loc, incepand cu ora 12:40, la Casa de Cultura a Sindicatelor.
Acesta face parte din comisia numarul patru din cadrul Consiliului Judetului care se ocupa de asistenta si protectie sociala, invatamant, sanatate, cultura, activitati stiintifice, sportive si agrement.
"Au adus elevii de la sapte clase de liceu, clasele a XI-a si a XII-a, si i-au bagat in Casa de Cultura din Mizil, ca sa nu aiba Nastase sala goala".
Astfel, din partea Aliantei vor fi nominalizati presedinti pentru Comisia juridica, Comisia pentru agricultura, Comisia pentru politica externa, Comisia pentru sanatate, Comisia pentru cultura, si Comisia pentru egalitate de sanse. ... In cadrul Comisiei pentru cultura, functia de vicepresedinte revine UDMR, iar cea de secretar este alocata PD-L.
Consilierul local Constantin Margarit este nominalizat la conducerea Casei de Cultura a Studentilor, iar Daniel Drignei, la Directia Silvica (DS).
Paleologu a subliniat ca, desi fondurile pe care instituţia pe care o conduce sunt reduse, el a lucrat la o serie de proiecte, cum ar fi reabilitarea patrimoniului national, pentru care a apelat la programele de investitii ale Bancii Mondiale, organizarea a numeroase festivaluri culturale si facilitarea accesului tinerilor la cultura, prin programe cum ar fi modernizarea bibliotecilor sau Euro 26.
Mai mult democrat-liberali au fost la un pas sa se ia la bataie in fata Casei de Cultura. ... In fata Casei de Cultura s-au strans reprezentantii celor doua tabere.
Gitenstein a marturisit ca, intrebat fiind de un student care este cea mai importanta contributie a Americii la cultura mondiala, el a raspuns ca este vorba de Primul Amendament al Constitutiei SUA.
Basescu a aratat ca Romania considera ca a da minoritatilor sansa pastrarii culturii, limbii, obiceiurilor nu este altceva decat o modalitate de a adauga valori culturale la cultura majoritarilor, ceea ce face o tara mai atractiva si mai puternica.
google-analytics.com