Cautare

1455 de rezultate pentru "cultura" (2.59 secunde)
MUZEUL DUNARII DE JOS organizeaza in perioada 28 - 30 septembrie a XVI-a editie a sesiunii internationale de comunicari stiintifice CULTURA SI CIVILIZATIE LA DUNAREA DE JOS. ... Va fi lansat ultimul volum (XXIX) al anuarului Muzeului Dunarii de Jos, Cultura si Civilizatie la Dunarea de Jos.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita joi, 4 aprilie 2019, de la ora 18:30, la vernisajul expoziției temporare de fotografie 3#Rusia - file din natura, organizata in colaborare cu Societatea Geografica Rusa, Centrul Rus de Stiinta si Cultura din Romania si Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti.
Metodele sunt insa la fel de oribile. Doar nivelul de cultura al protagonistilor difera. ... cultura, cata au avut, la ce le-a folosit? (Sursa: conteledesaintgermain.ro)
Gradina noastra zoologica a devenit teatrul Eminescu care, alaturi de celelalte institutii de cultura, costa la fiecare cinci ani echivalentul tuturor incasarilor din taxe si impozite dintr-un an.
Un exemplu edificator pentru felul in care interpreteaza o asemenea companie internationala conceptul "clientul nostru, stapanul nostru" il ofera o firma care, altfel, are pretentia ca isi aduce o contributie importanta la cresterea nivelului de cultura al romanilor din cele mai diverse paturi sociale.
Presedintele Romaniei a decorat vineri personalitati din cultura. Klaus Iohannis a declarat ca "Romania este recunoscuta ca un spatiu al fortei si libertatii de creatie, care se prezinta lumii in fiecare an la marele Festival International de Teatru de la Sibiu."
Comisia pentru cultura a Camerei a avizat favorabil ieri, cu unanimitate de voturi, initiativa legislativa pentru modificarea Legii de organizare si functionare a SRR si SRTv, depusa de chestorul Hunor Kelemen (UDMR).
Deputatii PNL Raluca Turcan si Cristian Boureanu au pierdut ieri sustinerea grupului parlamentar liberal de la Camera pentru functiile de presedinte al Comisiei de cultura, respectiv de vicepresedinte al Comisiei de industrii.
Raportul de activitate al TVR a fost respins marti de Comisiile pentru cultura ale Parlamentului cu 11 voturi "impotriva" si cinci abtineri. ... Presedintele Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor, Catalin Micula, a spus inainte de vot ca Tudor Giurgiu le-a indicat parlamentarilor prin demisia sa "calea care trebuie urmata".
Reprezentantii Partidul National Liberal au declarat ca, in privinta contestatei comasari a institutiilor de cultura din Constanta, vor face toate demersurile pentru revenirea la vechea organizare.
Biroul Permanent al Senatului a decis ieri sa solicite Comisiei de cultura a acestei Camere reluarea discutiilor cu televiziunea publica pe tema realizarii unor emisiuni informative despre activitatea parlamentara.
PRM s-a opus de la bun inceput constituirii unei comisii de ancheta, solicitand ca ancheta sa fie realizata de cele doua comisii parlamentare de cultura, in obiectul de activitate al carora figureaza obiectivele urmarite de comisia de ancheta.
aici dezvoltandu-se o cultura galo-romana prospera ce a adus Frantei un aport important de cultura latina. Crestinismul a prins de asemenea radacini in secolele al II-lea si al III-lea d.Hr.
...traditie, care vine din..., este cultura lor, sa mearga din loc in loc. ... In cultura majoritarilor, mersul de la Bucuresti la Paris nu inseamna a munci.
Legea va garanta dreptul minoritatilor nationale la invatamant, religie, cultura si exprimare in limba materna. ... Persoanele apartinand minoritatilor nationale au dreptul la educatie, invatamant, cultura si religie in limba materna.
Liderul UDMR a subliniat ca nu este deranjat de faptul ca proiectul legii minoritatilor a fost avizat negativ la Comisia de cultura din Senat si de votul negativ al parlamentarului liberal Mihai Dumitrescu.
Parerile sint impartite Nu toti producatorii de griu sint dispusi totusi sa renunte la aceasta cultura.
Membrii comisiilor parlamentare pentru cultura au precizat ca raportul TVR pe 2002 a primit avizul favorabil pentru imbunatatirile din grila de programe. ... Criticile aduse de Comisia pentru cultura s-au referit la negestionarea corespunzatoare a bugetului, cheltuielile exagerate pentru extraservicii, neregularitati la licitatii si contracte.
La conferinta judeteana, care a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, au fost invitati sa participe citiva lideri de la Bucuresti, intre care:
Deputatul PNL Raluca Turcan a declarat ieri ca renunta la mandatul de euro-observator pentru ca vrea sa se ocupe mai mult de activitatile de la Camera, respectiv proiectele pe care le are ca presedinte al Comisiei de Cultura.
google-analytics.com