Cautare

1455 de rezultate pentru "cultura" (2.75 secunde)
Lucrarile prezente la Calarasi prin bunavointa autorului si a organizatorului pentru Romania - Directia Judeteana pentru Cultura Prahova, au mai fost expuse incepand cu anul 2013 la Castelul Pelisor si la Muzeul Satului din Bucuresti.
Personalitate complexa, asemenea tatalui sau, Nicolae Cajal, profesor, virusolog, membru al Academiei Romane, Irina Cajal este un exponent important si activ al societatii civile din Romania, desfasurand activitati de anvergura la Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Culturii, precum si in cadrul a numeroase asociatii evreiesti sau de arta si cultura.
diplomatie, televiziune, administratie, actorie, regie, afaceri, sanatate, politica, invatamant, administratie, sport, cultura, eleganta, muzica, popularitate, etc. ... Florin Neby pentru centrul performant Neby Fitness Premiul publicului pentru emisiuni tv- Madalin Ionescu Premiu excelenta in cultura si invatamant:
Transylvaliens este o reuniune in aer liber in care diversitatea este celebrata prin muzica, arta si cultura. ... Bataie cu apa la Roaba de Cultura Sambata, 30 iulie, de la ora 13.00 se da startul celei de-a patra editii a Bataii cu apa, in parcul Herastrau.
- Urmeaza orasul Constanta, pe 7 octombrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor. ... - Pe 13 octombrie - la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava. - Pe 17 octombrie - la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.
15 noiembrie - Ramnicu Valcea - Sala Sporturilor Traian 16 noiembrie - Timisoara - Opera Nationala Romana 17 noiembrie - Resita - Casa de Cultura a Sindicatelor 18 noiembrie - Craiova - Sala Polivalenta 21 noiembrie - Constanta - Casa de Cultura a Sindicatelor 22 noiembrie - Galati - Casa de Cultura a Sindicatelor 23 noiembrie - Bacau - Teatrul de Vara Radu Beligan 24 noiembrie - Brasov - Sala Sporturilor D.P.Colibasi Toate concertele incep la ora 19:30.
De asemenea, va avea loc si o dezbatere care are ca tema sporirea cunostintelor despre istoria si cultura Romaniei.
Teatrul romanesc mai pierde o personalitate deosebita Teatrul romanesc si cultura romaneasca mai pierd o personalitate deosebita, considera fostul presedinte Ion Iliescu, care si-a exprimat profundul regret la moartea marii artiste Stela Popescu.
CAREU DE ASI LA CALARASI Pe site-ul Pagini de istorie locala, omul de cultura calarasean CONSTANTIN TUDOR a publicat un text emotionant despre o intalnire din anul 1994 a calarasenilor cu 4 scriitori, personalitati de calibru ale culturii romane:
Avand expertiza necesara, universitarul Ion Solcanu a scos in prim-plan ceea ce reprezinta cultura romaneasca in concertul european si esentiala preocupare pe care trebuie sa o aiba societarea contemporana in pastrarea si promovarea ei.
Ce spectacole sunt in program Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 8 - 10 noiembrie 2018, Festivalul National de Teatru STEFAN BANICA -editia a XVI - a.
Marti, 18 decembrie 2018, ora 11.00 - in Foaierul Centrului Judetean de Cultura si Creatie, a avut loc Vernisajul Expozitiei FESTIVALULUI MONDIAL DE UMOR DICTATORII RÂSULUI - CALARASI, ROMÂNIA - cu tema DICTATURA BANULUI.
Cultura si civilizatia noastra romaneasca sunt profund influentate de civilizatia bizantina. ... Pentru noi, Bizantul este viu prin spiritualitatea, arta si cultura sa, pe care le regasim in tot spatiul ortodox, iar cultura si civilizatia noastra este continuatoare a civilizatiei ortodoxe bizantine.
Emisiunea "Cultura 9" incepe sambata, 18 mai, de la ora 9.30, la TVR 2, si este prezentata de criticul de artă ... Emisiunea "Cultura 9" isi propune să
cu Nicolae Cristache la ziarul Ora - (eveniment), cu Mihai Tatulici la revista Privirea (sef sectie club, timp liber, vacante, ambient, sanatate), cu Cornel Ostahie la revista "Oameni in top" (mass-media, produse si servicii, cultura, reportaj), cu Ion Cristoiu la ziarul Azi (cultura), cu Nicolae Ulieru la revista Vocea Valahiei (social si politic).
"Am venit aici ca sa promovam cultura si traditiile poporului turc. ... Romanii sunt interesati in special de cultura si traditiile turcesti", ne-a spus Carani Beiget.
Dar nu e vorba de operele lui Eminescu, de cultura lui, de proiectele lui, de variantele lui, de comorile plutonice retinute sau sistemele de filozofie posibile e vorba de tot;
Biserica crestina a adoptat aceasta data drept zi de nastere a lui Iisus Christos spre a imbina cultura pre-crestina cu cea crestina, in dorinta de a-i converti pe oameni la crestinism.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare.
Roaba de cultura va invita duminica, 31 iulie 2016, la Open Sky Yoga. ... La iarba verde, in spatiul prietenos de la Roaba de cultura, miscarea si relaxarea sunt la ele acasa.
google-analytics.com