Cautare

580 de rezultate pentru "cristina rhea" (3.01 secunde)
Lucian Mindruta -jurnalist, Maia Morgenstern - actrita si manager al Teatrului Evreiesc de Stat Bucuresti, Denis Todirica - Antreprenor Start-up Chile si Fondator Get STATUS, Cristina Nemerovschi - autoare a opt romane devenite bestseller, Marti:
Corneliu Ostahie - iata un mod esential si durabil de a defini o viata cu adevarat frumoasa, dedicata, cu o generoasa uitare de sine,alatur de admirabila lui sotie, Cristina, celor cu care impartea vise si poeme cu contur de lumina.
Cristina Cioran, Cristina Herea, Ilinca Obadescu si mentalistul Israel Buium. Invitatul de onoare al evenimentului a fost cunoscutul designer Catalin Botezatu, o personalitate emblematica a Romaniei:
Din delegatia Romaniei, prezenta la Targul International de Carte de la Beijing, fac parte Ligia Deca â€" consilier de stat, Irina Cajal â€" subsecretar de stat, din partea Ministerului Culturii, Adrian Silvan Ionescu, directorul Institutului de Istoria Artei, Cristina Andrei, director al Muzeului National George Enescu, Octavian Dumitru, director al Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi, Andrei Mihail, muzician, Matei Visniec, poet si dramaturg roman, Grigore Lese, interpret de muzica traditionala romaneasca, si Cristian Todie, artist vizual.
Livia Graur, Adina Halas Hugeanu, Camelia Baltoi, Simona Elena Taranu, Cristina Stanciulescu, Monica Colceriu, Catalin si Cristina Soloc, Horia Ghibutiu, Ovidiu Muresanu, Ilie Nastase, Petre Roman si Silvia Chifiriuc, Ramona Badescu, Tiberiu Capudean, Andrew Le Poidevin, Raluca Hagiu, Diana Tofan, Alina Aliman, Elena Perseil, Laura Lazar si Vicentiu Oktavianus, Andrei Nourescu.
A optat pentru o tinuta indrazneata si a imbracat o rochie semnata de Cristina Savulescu, in care s-a simtit minunat. ... Styling- Madena Pasare, Hairstylisti - Georgiana Semen si Cristi Pascu, Make-up - Marga Ianas, Rochia - Cristina Savulescu si Credit Foto - Ioana Chirita.
Responsabil de lookul artistilor pe scena va fi Salonul FASON by Cristina Grama, alaturi de Alexandra Grama, Christina Oné Photography si Maria Radu Makeup Artist. ... Groupama, Cartoon Network, HBO, Veneris, AVIS Rent a Car, Shorts TV, Les Ateliers Nomad, Carturesti, FASON by Cristina Grama Parteneri media:
Cristina Iancu a scris acum 21 de ore, pe Facebook, un text emotionant despre jurnalistul Gica Voicu, care stia ca in Romania nu se mai face jurnalism, ca nu se mai poate sau nu se mai vrea:
Cristina Iancu a scris din nou pe Facebook, un alt text emotionant despre jurnalistul Gica Voicu, intitulat: ... Cristina, Cristi, Magda, Maria, Petru, Marius, Iulia, Mara, voi ati fost acolo.
Cristina Cojucar) In premiera pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica Gucci Day in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, in prezenta invitatilor speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti.
Cristina Minciunescu, Director Comercial la SC Exclusiv Business Team SRL din Bucuresti, participa in acest week-end la Targul de Turism cu produse create din lemn si pluta concepute, proiectate si puse in opera in atelierul propriu.
Alexandrescu Dana Sorina, Andreescu Florentina Iulia, Apetrei Simona, Bica Daniela, Bolgiu Dana Adela, Budarescu Maria Cristina, Calenic Marioara, Campean Ioan, Chirila Ravara Cecilia, Culea Cosmina Stefana, Ioan Sergiu Danut, Guse Ana, Ispas Narcisa, Matei Dana Marinela, Micu Marioara, Montia Tatiana, Murvai Diana Mirela, Nedelcu Ramona, Pascal Diana Ionela, Popescu Maria, Scridon Maria, Vlad Elena, Veres Liliana, Anbrus Manuela, Balta Madalina, Davidescu Lavinia, Dobrota Liliana, Eparu Ion, Gavrilut Gabriel Ioan, Geamanu Anca Raluca, Halic Eugenia Claudia, Marginean Corina, Ionica Maria Magdalena, Marmandiu Razvan, Martius Mihaela Gloria, Popovici Gabriela, Puiu Ligia, Raduly Eniko, Sandru Emanuela, Serindac Casandra, Simon Marioara, Topana Iuliana, Dumitrescu Spiridon, Rascu Agripina, Deaconu Gheorghe, Pall Eniko Vera, Doda Camelia, Rusu Cristina, Petrascu Elena, Deaconu Gheorghe, Ghetu Silvia.
Cristina si Constantin Niculescu au participat recent la targul mesterilor populari organizat in curtea MTR. "Suntem singurii crescatori de viermi din Romania!
FARCAS) (Continuare) Invitata speciala a Conferintei OZN a fost Cristina Aldea, care din 1974 traieste in strainatate, fiind presedinta filialei din Koln (Germania) a ASS (Societatea de Cercetari in Arheologie, Astronautica si SETI condusa de Erich von Daniken) si membra a Centrului Ufologic National din Italia.
Cristina si Constantin Niculescu au participat in acest week-end la Targul Bucurestiului, cu un stand cu obiecte traditionale. ... De asemenea, si mama mea, Aurica Tanasescu, si soacra mea, Ana Niculescu", ne-a spus Cristina Niculescu.
Luni, 9 martie â€" Cristina Bazavan (Jurnalist), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, Om de televiziune), Delia Panait (Radio Host@ Gold FM - "Bucurestiul Subiectiv”), Cezar Ouatu (Cantaret);
Mai multe detalii despre proiectele Brainstorming Consulting si Centrul IGLOO gasiti pe http://b-storm.ro/, http://igloo.center/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BrainstormingConsulting Daca doriti informatii despre cursuri si despre serviciile Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, va rugam sa luati legatura cu Cristina Coca, expert activitati de instruire Brainstorming Consulting, 0723 321 150, cristina[email protected] sau Laura Militaru, Director Centrul de educatie si ingrijiri IGLOO, Brainstorming Consulting, 0751 088 396, [email protected] Brainstorming Consulting este o firma de instruire si consultanta infiintata in 2008.
Mai multe detalii despre proiectele Brainstorming Consulting si Centrul IGLOO gasiti pe http://b-storm.ro/, http://igloo.center/ si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/BrainstormingConsulting Daca doriti informatii despre cursuri si despre serviciile Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, va rugam sa luati legatura cu Cristina Coca, expert activitati de instruire Brainstorming Consulting, 0723 321 150, cristina[email protected] sau Laura Militaru, Director Centrul de educatie si ingrijiri IGLOO, Brainstorming Consulting, 0751 088 396, [email protected]
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 021.637.30.02, persoana de contact Cristina ROTARU (cristina[email protected]).
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0722.362.361, 021.637.30.02, persoana de contact Cristina ROTARU (cristina[email protected]).
google-analytics.com