Cautare

580 de rezultate pentru "cristina rhea" (3.72 secunde)
Cristina Rhea a publicat recent cartea "Romanii secolului XXI" - interviuri document cu personalitati romanesti. ... Gasiti cartea Cristinei Rhea si in format e-book la adresele: ... Reproducem din cartea Cristinei Rhea un fragment din interviul ei cu dr. ... Rhea Cristina: ... Gasiti cartea Cristinei Rhea si in format e-book la adresele:
Cristina Verona, inainte de a muri, credea ca i-a fost furata identitatea.
Cristina Topescu: ... Cristina mi-a spus ca nu e bine ca sunt numai materiale pozitive. ... Cristina Topescu: ... Cristina Topescu: Sa stiti ca si tatal meu s-a suparat ca-mi spuneati Cristina Topaiescu. ... Cristina Topescu: ... Cristina Topescu catre Gainusa:
Cristina Topescu a fost gasita moarta pe 12 ianuarie si va fi incinerata miercuri, iar medicii legisti au concluzionat ca ar fi decedat cu putin timp inainte de Revelion. ... Cristina Èšopescu va fi incinerata miercuri.
PD-L o numeste Anca-Cristina Zevedei - o fosta barmanita - sefa peste fonduri de miliarde de euro. ... Ea este Anca-Cristina Zevedei si are ca sarcina sa gestioneze fonduri europene de 4,2 miliarde de euro, ca sefa a autoritatii de management din ministerul Muncii.
Cristina Ioana Avram, o tanara de 16 ani, eleva in clasa a IX-a la Colegiul National Mihai Eminescu din Oradea, face portrete superbe. ... Desenez portrete, dar si peisaje", spune Cristina Ioana Avram, o tanara talentata.
Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu. ... Cristina Georgescu este restaurator la Institutul de Arheologie Vasile Parvan din Bucuresti, membru titular AFAPRR:
"Pana au fost prinsi in flagrant au avut trei spargeri in aceeasi noapte"In aceasta seara la WOWbiz a fost invitat comisarul care s-a ocupat de cazul spargerii locuintei lui Madalin Ionescu.Politistul a dezvaluit cum operau hotii care au intrat in vila in care locuiau Madalin Ionescu si Cristina Siscanu.
TE IUBESC, CRISTINA! ... Dar, chiar daca nu pot sa va incant prin cuvinte de lauda spirituale, pe care le merita, sunt fericita ca, inca odata, Cristina nu m-a dezamagit. ... Ei, uite ca, inca odata, Cristina ne uimeste.
Iuliana Avadanei, aparut in cartea Cristinei Rhea, "Romanii secolului XXI - interviuri-document cu personalitati romanesti". ... Cartea Cristinei Rhea este editata astfel:
"Mi-am dat seama ca sunt un tampit daca nu incerc sa o cuceresc pe Cristina". Madalin Ionescu a vorbit despre relatia pe care o are cu Cristina Siscanu, in cadrul unui interviu pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D.
Beauty vlogger-ul de succes, Cristina Kovacs, a castigat unul dintre cele mai importante concursuri de vlogging ale anului, Scoala de Beauty Vlogging by L'Oreal Paris. ... Astfel, Cristina Kovacs a devenit Best Beauty Vlogger 2018 din tara.
Cristina Maier este o tanara frumoasa si ambitioasa, indragostita de calatorii. ... De fapt, pe Cristina am descoperit-o pe Facebook. ... In afara de calatorii, Cristina Maier are pasiunea si darul povestitului, adica ii place sa povesteasca (nu degeaba a studiat Comunicare la Snspa).
UNATC, actrita - Cristian Veet - trainer - Georgeta Sultan - instructor - Leonard Radutz - instructor Yoga - Mihaela Gugu - terapeut - Mirela Pelin - specialist nutritie - Maria Cristina Stroiny - bioterapeut - Elena Cosma - psihoterapeut - Mirela Ceaus - prof.
Cristina Ivan, proprietara magazinului de obiecte vintage A!UREA situat in centrul vechi al Capitalei, are aceasta pasiune de sase ani. ... Acum, multe vedete din show-biz-ul romanesc ii calca pragul magazinului, iar Cristina le da multora dintre ele sfaturi legate de vestimentatie.
cel al consulului Ioan Paun si cel al administratoarei Cristina Popa. Din cate se stie, atat Ioan Paun, cat si Cristina Popa au fost, in faza initiala a anchetei, invinuiti in dosarul Zambaccian. ... Potrivit Rechizitoriului, si Ioan Paun, si Cristina Popa au comis grave ilegalitati in cazul Adrian Nastase.
Cristina participa impreuna cu fiica sa la toate targurile traditionale Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis.
VUNK, Hara si Cristina Balan (Vocea Romaniei) la Hard Rock Cafe Saptamana aceasta va asteptam la 3 concerte cu 3 nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare.
Astfel, au avut emotii Cristina Branzoi, sustinuta de PD-L Constanta pentru functia de director coordonator al Directiei Judetene de Tineret si Felix Burcin (PD-L) - pentru functia de director coordonator adjunct la DJT.
google-analytics.com