Cautare

2521 de rezultate pentru "cristian" (7.26 secunde)
Cristian Fierbinteanu a publicat un material pe aceasta tema, intitulat "Basescu si Parlamentul - viziuni diferite, razboi total", si pe care il puteti in continuare.
Noutatea minora a fost discursul moale si foarte slab mediatizat al lui Cristian Diaconescu. ... Cristian Diaconescu este, in peisajul PSD, un utopic in sensul cel mai literal al cuvantului. ... Cristian Diaconescu nu reuseste insa sa trezeasca entuziasm.
Ma refer in speta la declaratia domnului Cristian Preda, ca Guvernul ar trebui s-asculte si ce spun partidele de opozitie, ca ar trebui sa nu mai existe abordari adolescentine de tipul "e vina ta!
Grupul PDL din Senat l-a ales luni, in functia de lider, pe senatorul Cristian Radulescu, care il inlocuieste pe Traian Igas, numit in functia de ministru al Administratiei si Internelor.
Cu..., tineti minte emisiunea de acum 6 ani, 7 ani, si Cristian Tudor Popescu, si altii parca veneau cu argumente, veneau..., nu cu atmosfera asta otravita, pe care astazi o vezi pe televiziuni.
Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, si-a anuntat intentia de a se inscrie in cursa din interiorul partidului, pentru a fi desemnat candidat la alegerile locale.
In data de 22 decembrie 2010 l-ati imputernicit sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna (serviciul de informatii al Ministerului Administratiei si Internelor) pe comisarul Cristian Latcau, pana atunci sef al Biroului de Lupta impotriva Crimei Organizate Salaj (unde avea 7-8 subalterni).
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa pentru a discuta despre functia de premier, au declarat, pentru evz.ro, surse din mediul politic. ... In toamna lui 2009, Cristian Popa a fost sustinut de PDL pentru actualul mandat de membru in CA si viceguvernator BNR.
Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a criticat realegerea lui Sepp Blatter in fruntea forului mondial de fotbal.
Cristian Popescu Piedone, candidatul USL la Primaria Sectorului 4 al Capitalei Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va candida din partea USL pentru un nou mandat la primaria sectorului 4, a anuntat liderul PSD Victor Ponta. ... Am ramas loial lor" a declarat Cristian Popescu Piedone.
Prefectul Cristian Roman a recunoscut ieri ca a purtat discutii pe aceasta tema cu chestorul Nicolae Berechet, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, insa nu s-a ajuns la un rezultat concret.
Cristian E. ... Cristian Olariu, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Cristian Pirvulescu, SNSPA, presedinte Pro Democratia;
Dupa ce saptamina trecuta consilierul judetean Gheorghe Ciubotaru a prezentat fragmente dintr-un raport al Camerei de Conturi potrivit caruia firmele controlate de liderul social-democrat sint principalele beneficiare ale lucrarilor de la drumurile judetene, ieri prefectul Cristian Roman i-a cerut atit acestuia cit si vicepresedintelui PPRM Dorin Ciustea sa renunte ori la functiile din fruntea CJ, ori la atributiile pe care le are in cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP).
Domnule senator, declaratiilor lui Valeriu Stoica li s-au alaturat si cele ale tanarului Cristian Boureanu. ... Cristian Boureanu este eternul critic si poate ar trebui sa-si faca prima data autocritica.
Potrivit presedintelui Tineretului National Liberal, Cristian Adomnitei, cursurile scolii de vara vor avea drept scop stabilirea unui plan strategic pentru perioada postelectorala privind politicile pentru tineret.
Dupa cum anticipam in numarul trecut, prefectul Cristian Roman a semnat ordinul prin care dispune incetarea mandatului liderului PSD.
Ieri, la propunerea sa, Cristian Boureanu a fost suspendat pentru un an din partid pentru declaratiile „nefondate“ facute de acesta. Delegatia Permanenta a PNL a decis ieri suspendarea deputatului Cristian Boureanu pe o perioada de un an din calitatea de membru al acestei formatiuni politice.
Cristian Chivu, fundasul lui Inter Milano, a fost la un pas sa ajunga la Steaua, a dezvaluit impresarul fotbalistului, Victor Becali. In 1998, pe cand avea doar 17 ani, Cristian Chivu juca la CSM Resita si a avut o oferta tentanta din Ghencea.
Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu (foto), a declarat ieri ca la sedinta Biroului Permanent National de saptamana viitoare social-democratii vor discuta despre adoptarea unei decizii privind constituirea unor comisii de monitorizare a activitatii in plan local a prefectilor.
Ba ca ar fi Cartarescu, intr-o bizara, dedublare, ba Cristian Tudor Popescu, Adrian Nastase, Toni Grecu sau Ioan Grosan. ... A existat un text de al meu care a avut o teribila circulatie pe net, atribuit fiindu-i lui Cristian Tudor Popescu.
google-analytics.com