Cautare

2563 de rezultate pentru "cristian scutaru" (2.65 secunde)
Deputatul PNL George Scutaru, secretar al Comisiei de aparare, a anuntat ca va propune audierea colonelului SPP Mircea Gainusa si a conducerii SPP.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
ßeful statului evita un dialog cu PNL Pe de alta parte, secretarul Comisiei pentru aparare si siguranta nationala din Camera Deputatilor, liberalul George Scutaru, a anuntat ca presedintele Traian Basescu refuza dialogul cu liberalii, preferand o conducere interimara a Serviciilor secrete.
Dupa audierea de ieri a ministrului Apararii, in cadrul Comisiei speciale de la Cotroceni, consilierul prezidential ßtefan Deaconu a afirmat ca Teodor Atanasiu ar trebui sa trimita comisiei o serie de documente pentru a se putea finaliza ancheta, iar liberalul George Scutaru a declarat ca "dosarul Atanasiu" este unul politic.
Deputatul George Scutaru, desemnat coordonator de imagine al PNL in campania pentru europarlamentare, anunta o abordare noua in ceea ce priveste marketingul electoral al formatiunii sale.
Cristian Diaconescu - un securist la Ministerul Afacerilor Externe Ovidiu Ohanesian in volumul "Puterea din umbra" "Negociatorul de mucava" MAE/SIE, Cristian Diaconescu Ne place sau nu, avem ministru de externe sub acoperire. In urma cu un an, "diplomatul" Cristian Diaconescu se trezise, peste noapte, candidat la Primaria Capitalei.
Cristian Diaconescu isi santajeaza si isi toarna colaboratorii la Parchet '. Puteti citi in continuare detalii despre viata personala a lui Cristian Diaconescu. 'Diplomat rasat numa’ bun sa ocupe orice demnitate in stat, politicianul Cristian Diaconescu este, in realitate, o cutiuta cu surprize.
Deputatul PNL George Scutaru, secretar al Comisiei de aparare, a apreciat ieri, intr-un comunicat, ca liderul PSD Mircea Geoana "face o mare eroare daca incearca sa castige bunavointa presedintelui Traian Basescu atacand PNL pe tema sigurantei nationale".
Liberalul George Scutaru a declarat la Buzau ca preconizata restructurare guvernamentala nu ar trebui sa dureze mai mult de doua-trei saptamani. ... Scutaru a precizat insa ca liberalii nu vor renunta la ministerele Apararii si Finantelor, atata timp cat PNL se afla la guvernare.
Totodata, deputatul PNL George Scutaru a declarat ca restructurarea Guvernului ar trebui sa se realizeze in toamna, dupa Raportul de tara din 26 septembrie, fiind o parere "impartasita si de multi membri ai conducerii liberale".
Parlamentarii vor lua in discutie constituirea unei comisii de ancheta in cazul Omar Hayssam pana la sfarsitul anului, subiectul urmand sa fie dezbatut in cadrul grupului parlamentar al PNL, a declarat vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, George Scutaru.
"Everyone is beautiful, we just make it obvious" este motto-ul dupa care ne ghidam zilnic, spune Cristian Scutaru.
In buletinul pentru alegerea primarului Sectorului 4, primul pe lista este Cristian Popescu Piedone (USL), urmat de Razvan Valentin Costache (UNPR) si Sulfina Barbu (PDL).
Fotoliul de primar al comunei Agigea se disputa intre social-democratul Cristian Carjaliu si democrat-liberalul Ion Ionita.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Organizatia judeteana a PNL Buzau nu va sustine o eventuala revenire a lui Theodor Stolojan la sefia partidului, a declarat vicepresedintele filialei, deputatul George Scutaru. ... Poti sa-l simpatizezi pe Stolojan, dar asta nu inseamna ca ii sustii proiectul politic", a declarat George Scutaru.
In 2004 Parchetul a anchetat 2 persoane Presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu analizeaza impreuna cu redactorii Cotidianul.ro implicarea Parchetului General si DNA in procesul electoral. ... Cristian Parvulescu: ... Intr-un stat laic, Biblia nu are ce cauta intr-o ancheta Cristian Parvulescu: ... DNA s-a implicat ilegal in anchete Cristian Parvulescu:
Cristian Preda ii cere DEMISIA PREMIERULUI Emil Boc. ... "Momentul politic a fost ratat" Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca premierul Emil Boc nu este capabil sa sporeasca increderea publicului in Guvern, motiv pentru care ar trebui sa-si dea demisia.
Directorului Departamentului Film al TVR, Cristian Tabara, i-a fost inscenat un scandal sexual. Presa romana titra in aceasta dimineata "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol".
google-analytics.com