Cautare

2523 de rezultate pentru "cristian marmandiu" (3.11 secunde)
Cristian Parvulescu :
Cristian Preda : "Nu exista un program politic al contestarii " Europarlamentarul pedelist Cristian Preda, nu sustine teoria existentei unui program politic al protestelor de strada din ultimele zile, desi admite ca unele interventii politice au inflamat spiritele.
Greseala politica grava a comasarii alegerilor trebuie asumata de cei vinovati Europarlamentarul PDL Cristian Preda a apreciat, vineri, intr-o postare pe blogul personal, ca propunerea de comasare a alegerilor locale cu cele palamentare a fost "greseala politica grava", si a solicitat ca cei vinovati sa-si asume responsabilitatea "cu nume si prenume".
In calculele pentru confruntarea cu Sorin Oprescu, PDL ar merge pe mana deputatului PDL Silviu Prigoana, in conditiile in care, cel putin in momentul de fata, uneperistul Cristian Popescu Piedone nu da semne ca ar vrea sa intre in cursa pentru Capitala.
Cristian Preda: "Ponta s-a transformat intr-un "mic Vadim" Doarece se deda la manevre populiste, cum este aceasta donare a indemnizatiilor parlamentare, Victor Ponta s-a transformat intr-un "mic Vadim", afirma europarlamentarul pedelist Cristian Preda.
Nici Ceausescu n-a fost in stare sa tina un asemenea discurs" Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca discursul de azi, din Parlament, al presedintelui Basescu a fost "un delir grandomaniacal", in care seful statului a vorbit despre orice, mai putin de "cresterea viermilor de matase".
Parea un politist care se rasteste la o cutie de conserve Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a descris plastic discursul presedintelui Traian Basescu pe marginea celor petrecute, marti, in Parlamentul Romaniei.
Prin aceasta declaratie, președintele suspendat a dovedit ca stie sa numere la fel de bine ca democrat-liberalii Roberta Anastase și Cristian Preda.
Prim-vicepresedintele PDL, Cristian Preda, considera ca ARD ar avea o sansa la revendicarea pozitiei de prim-ministru in viitoarea legislatura, daca va fi reprezentata de un singur grup parlamentar.
Cristian Preda: "ARD spera sa ia parte la o guvernare de mare coalitie" ARD spera intr-o majoritate fragila a USL si nu exclude sa ia parte la o viitoare guvernare de mare coalitie, afirma europarlamentarul pedelist Cristian Preda.
Cristian Diaconescu catre Macovei: Cand te duci in strainatate, tara ta e perfecta Seful Administratiei Prezidentiale, Cristian Diaconescu, a atacat tendinta unor politicieni de a-si critica tara in fata europenilor, motivand printr-o denigrare a propriului popor.
S-au solicitat calculatoare de 1,3 milioane de lei Cu toate acestea directorul conservator al Electrocentrale, Cristian Istrate, a cerut sa cumpere calculatoare de 1,3 milioane de lei, solicitare respinsa in ultimul moment de Ministerul Economiei, care a alocat doar 40.000 de lei pentru dotarea cu calculatoare.
Cristian Vanghele, inspector financiar-bancar in cadrul FNGCIMM- Reprezentanta Constanta. ... La sfarsitul anului 2006 fondurile proprii ale FNGCIMM erau de 276.979.784 lei, inregistrand o crestere de 2,82 ori fata de anul 2005, lucru care a determinat o crestere proportionala a capacitatii de garantare", a afirmat Cristian Vanghele.
„Afacerea a pornit de la o pasiune mai veche pentru sunet de calitate superioara“, a declarat Cristian Dascalu, directorul general al VH electronic. ... Un alt domeniu conex este iluminatul - de la cel stradal, la cel arhitectural“, a adaugat Cristian Dascalu.
Pentru o manageriere mai eficienta a domeniilor de activitate, Garda se va structura in trei divizii, fiecare condusa de un comisar sef de divizie, dar in subordinea comisarului sef Cristian Radu.
Inselaciunea penala la care s-a pretat fosta ABN Amro, in prezent RBS, ne-a fost adusa la cunostinta de constanteanul Cristian Tudor.
Prin urmare, cei care isi desfasoara activitatea in Zona Libera Agigea trebuie sa plateasca taxe si impozite la noi", afirma Cristian Carjaliu.
"La Targul Imobiliar Oltenia (TIO) 2009 si-au anuntat participarea 22 de expozanti - dezvoltatori imobiliari, agentii imobiliare, firme de constructii, producatori de materiale de constructii si institutii financiare", a declarat Cristian Clenciu, organizatorul evenimentului.
China, interesata de investitii in infrastructura, constructii si turism in Romania Oficialii chinezi si-au manifestat interesul pentru dezvoltarea unor proiecte de investitii in Romania, in domeniile infrastructurii, constructiilor si turismului dar si pentru participarea la proiecte de investitii in zona Marii Negre, in timpul vizitei facute de Cristian Diaconescu.
Directorul general al Confederatiei Nationale a Patronatului Roman, Cristian Parvan, a declarat ca statul nu are bani, iar parteneriatele public-private ar atrage capital.
google-analytics.com