Cautare

2523 de rezultate pentru "cristian marmandiu" (3.52 secunde)
Managerul Poly­start Impex, Cristian Dobre, a fost ales aseara, cu majoritate de voturi, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Dolj in cadrul Adunarii Generale a membrilor CCI Dolj. ... Cristian Dobre are 41 de ani si conduce grupul de firme Polystart din Craiova.
Declaratia a fost facuta de editorialistul Cristian Tudor Popescu, care a comentat in exclusivitate la Romania Tv discursul lui Traian Basescu. ... In direct la RomaniaTV, Cristian Tudor Popescu a declarat:
Cred ca PNL a suferit un accident vascular cerebral Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca numirea unui candidat la primarie din caciula este o insulta la adresa electoratului PNL si la adresa bucurestenilor.
Actualitate publica articolul 'Fosta sotie si prietenii din Oradea nu-l considera capabil de viol pe Cristian Tabara', in care este relatata parerea fostei sotii a reputatului om de cultura si de televiziune.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
Cristian Tudor Popescu", pe care il puteti citi in continuare.
Doi dintre cei mai talentati jucatori de tenis de masa de la CSS Craiova, Cristian Barbulescu (profesor Liviu Nicoli) si Bogdan Cristian (profesor Olimpiu Oproiu), au obtinut rezultate notabile la concursul international Praga Grand Prix, competitie care a adunat la start 240 de sportivi din sapte tari:
La eveniment, au mai fost prezenti, alaturi de Andreea Marin, si profesorul Gheorghe Mencinicopschi, Cristian Margarit (specialist in nutritie), Florentina Opris, Anca Turcasiu. ... Si, in plus, e certificat bio", ne-a spus Cristian Margarit.
Un mare respect in cariera mea il am pentru Cristian Topescu, care mi-a fost un model in munca, de a prezenta programe mari de televiziune, nu doar de a realiza si a fi implicata in organizare.
Cristian de 23 de ani, D. Cristian de 24 de ani, toti din Bucuresti si alte patru persoane ce urmează ... Cristian, cu o sabie, l-a lovit pe N. ... Cristian. ... Cristian este fugit de la domiciliu pentru a se sustrage cercetarilor, fiind luate masuri in vederea prinderii acestuia.
Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatorul Cristian Danilet spune ca in timpul campaniei electorale si in timpul alegerilor la instantele din tara pentru desemnarea candidatilor aspiranti la un post in Consiliului Superior al Magistraturii, au fost sesizate mai multe incalcari ale legii.
Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru VoxPublica, unul dintre liderii social-democrati ai Grupului de la Cluj vorbeste despre sansele PSD de a se reforma, de ce partidul nu a reusit sa se impuna in Transilvania, profilul alegatorului PSD si de ce il sustine pe Cristian Diaconescu in competitia pentru sefia partidului.
• 20 mar 2008 - Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu declara ca Romania ar trebui sa incheie un memorandum cu Republica Moldova, cu valoare politica, in care sa fie prezente toate temele de interes ale celor doua tari.
Presedinta Camerei, Roberta Anastase, si eurodeputatul PDL Cristian Preda sustin ca scenariul ar fi pornit chiar de la PNL. ... In schimb, Cristian Preda suspecteaza o strategie de comunicare prin care Antonescu sa fie disociat de Patriciu, "devenit o povara" de imagine.
Invitatul zilei a fost presedintele Romaniei, Traian Basescu, care a raspuns in direct de la Cotroceni intrebarilor lui Cristian Leonte si ale jurnalistilor Cristian Hostiuc ("Ziarul Financiar") si Claudiu Pandaru ("Gandul").
Senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD, a declarat ieri, 11 septembrie a.c., in cadrul unei conferinte de presa, ca reprezentantii partidului sunt pregatiti sa participe oricand la o dezbatere publica pe tema contractelor de privatizare.
Aproximativ 1500-2000 de cadre didactice constantene isi vor pierde locurile de munca, a declarat vineri, 13 ianuarie a.c., in cadrul unei conferinte de presa desfasurate la sediul Organizatiei Judetene Constanta a PSD, senatorul social-democrat Cristian Diaconescu.
Imediat dupa lucrarile Consiliului Judetean de Coordonare al PSD Constanta, senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, a declarat sambata, in cadul unei conferinte de presa, ca, din punctul sau de vedere, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demis in urma scandalului scurgerii de informatii din MApN.
Noua strategie cere implicarea mai accentuata a organizatiilor de femei si tineret in activitatile politice si sociale, tema discutata la Constanta in prezenta senatorului Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al P.S.D., si a Iasminei Parvulescu, vicepresedintele la nivel central al organizatiei de femei al fostului partid de guvernamant.
Jurnalistul Cristian Botez se poate mandri cu fiul sau cel mic, Nicholas Christian Botez (17 ani), in al optulea an de teatru, in spectacol la Nottara. ... Trupa Scolii de Actorie MIDACRIS, condusa de actrita Teatrului Nottara, Daniela Minoiu", ne-a spus jurnalistul Cristian Botez.
google-analytics.com