Cautare

2523 de rezultate pentru "cristian marmandiu" (2.86 secunde)
Sefia Aeroportului Mihail Kogalniceanu urmeaza sa fie preluata potrivit surselor noastre de pilotul Cristian Pavalasc o adevarata "figura" in bransa in conditiile in care a scapat cu viata din doua incidente cu MIG-uri.
De aceeasi parere s-a aratat si Cristian Radu (foto), seful Garzii Financiare Constanta, un sustinator declarat al introducerii impozitului forfetar:
Cristian Pavalasc (foto), directorul general al Aeroportului International Mihail Kogalniceanu din Constanta, sustine ca s-a acomodat cu noua functie si ca are in lucru mai multe proiecte interesante, menite sa imbunatateasca activitatea institutiei pe care o conduce.
Ministrul de externe Cristian Diaconescu a fost primit vineri de secretarul american de stat, Hillary Clinton, cu care a discutat, printre altele, despre modul in care Romania si SUA vor colabora pentru ca tara noastra sa fie inclusa in programul Visa Waiver, care permite deplasarea in SUA fara vize.
Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca mascheaza in spatele "aerului ong-ist" conflictele personale cu Traian Basescu si Elena Udrea. ... Cristian Boureanu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu de "politicianism si atitudine duplicitara" in cadrul unei emisiuni tv.
Guvernul prezentat de premierul nominalizat, Lucian Croitoru, are o componenta cel putin bizara, doar Bogdan Aurescu si Cristian Vladescu fiind cu adevarat profesionistii acestei formule, a declarat presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu.
Intelectualii Cristian Preda si Sever Voinescu vor sa faca nota discordanta de ascensiunea politica a tanarului Honorius Prigoana, si de afacerile "cu gunoi" ale tatalui sau, pentru a nu pierde din aura de intelectuali, sustine analistul politic Stelian Tanase.
Alte nume vehiculate sunt ale lui Mircea Geoana, Cristian Diaconescu si Adrian Nastase. Miron Mitrea a declarat ca intentiona sa-l sustina pe Cristian Diaconescu, dar acesta nu s-a decis, nu are alta solutie decat sa candideze el.
PSD are o problema de imagine prin retragerile lui Nastase si Iliescu, zice Cristian Parvulescu, presedintele ProDemocratia.
Aveam o parere mai buna despre Cristian Diaconescu", a spus Iliescu. Gestul lui Cristian Diaconescu de a pleca din partid ii lasa lui Iliescu o impresie neplacuta, deoarece il considera "un om mai temeinic" pe fostul vicepresedinte social-democrat.
Presedintele PSD Victor Ponta a precizat duminica ca nu Fidel Castro si Che Guevara sunt modelele sale, ci Tony Blair si Jose Zapatero, replicandu-i democrat-liberalului Cristian Preda ca daca ar veni mai des la PDL ar avea suficiente lucruri de reformat ca sa nu se mai preocupe de PSD.
Din randul eurodeputatilor romani, cei mai "constiinciosi" la plenarele PE au fost, in aceeasi perioada, Oana Antonescu, Sabin Cutas, Iosif Matula, Cristian Preda si Csaba Sogor (100%), iar prezenta cea mai redusa la plenare a avut-o George Becali (27,03%), precedat de Corneliu Vadim-Tudor (40,54%), Traian Ungureanu (62,16%), Cristian Busoi si Adina Valean (fiecare cu cate 64,86%).
Inpolitics publica articolul 'Cristian Parvulescu:
Mircea Geoana, acest "rebel" al PSD a ajuns sa fie un prizonier al propriei formatiuni politice, pe care nu demult o conducea, lucru observat de un alt "copil teribilist" al politicii, PDL-istul Cristian Preda.
Cristian Diaconescu: Nu numai un premier ar putea fi schimbat, ci tot guvernul Guvernul sau programul de guvernare ar putea fi schimbat in totalitate, nu doar un prim-ministru, a declarat luni, la RFI, presedintele de onoare al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Cristian Diaconescu.
Cristian Popescu Piedone si-a obtinut permisul auto fraudulos Primarul Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, este unul din cei care si-au luat permisul in mod fraudulos la Pitesti.
Sigurul care ar avea probleme este primarul PDL al sectorului 6, Cristian Poteras, chiar daca si acesta conduce in preferintele electoratului. ... Cristian Popescu (PNL) - 17%, Georgian Pop (PSD) - 7%; ... Cristian Popescu Piedone (neoficial UNPR) - 86%; ... Cristian Poteras (PDL) - 40%;
Cristian Parvulescu vede in 2012 "o ofensiva pentru scoaterea UDMR de la guvernare" Analistul politic Cristian Parvulescu sustine ca 2012 va un an agitat din punct de vedere politic, in care se va incerca scoaterea UDMR de la guvernare, context in care ar putea fi posibila o apropiere intre majoritatea actuala si Uniunea Social Liberala.
PSD si PNL isi disputa candidatii pentru Sectorul 6 si isi paseaza responsabilitatile cand vine vorba de competitia pentru primariile de la sectoarele 2 si 4, unde Neculai Ontanu si Cristian Popescu Piedone sunt cotati cu sanse mari sa castige noi mandate.
Cristian Preda il ataca pe Boc: A fost penibil, e si acum penibil Europarlamentarul PDL Cristian Preda il critica, intr-o postare pe blogul sau, pe presedintele democrat-liberalilor, pentru redescoperirea tripletei BVB, numindu-l penibil. ... Acest tip de politica nu mai poate continua", scrie Cristian Preda, pe blog.
google-analytics.com