Cautare

2792 de rezultate pentru "cristian anton" (2.87 secunde)
o vizita oficiala in Romania, prilej cu care a avut intalniri cu presedintele Traian Basescu, cu premierul Calin Popescu Tariceanu, cu Anca Boagiu, ministrul Integrarii Europene, cu Anton Anton, secretar de stat pentru Cercetare, cu Ion Haiduc, presedintele Academiei Romane si cu Ioan Dumitrache, presedintele Consiliului National Universitar de Cercetare.
In judetul Dolj exista circa 550 de avocati, dupa cum ne-a precizat presedintele Baroului Dolj, Anton Plesea.
"Problema judetului Constanta este ca are cel mai mic fond forestier din tara, respectiv 5% din suprafata judetului, spre deosebire de celelalte judete la care fondul forestier ocupa o suprafata de pana la 25%", a spus Anton Frencz, director al directiei Silvice Constanta.
Lucrarile se vor efectua pe baza unui proiect realizat de catre Agentia Japoneza pentru Cooperare Internationala (JICA), a declarat pentru Mediafax Catalin Anton, purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral.
Purtatorul de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea - Litoral (DADL), Catalin Anton, a declarat ca sectoarele de plaja Mamaia II, Mamaia VII, Costinesti II, Eforie Nord II si La Steaguri (Neptun) au ramas fara administratori dupa ce firmele care le inchiriasera in 2006 au inregistrat datorii totale de 1,2 milioane de lei prin neplata redeventelor.
De altfel, operatorul de plaja s-a intins mai mult decat il tine plapuma si a depozitat in aceeasi zona cateva sute de sezlonguri care urmau a fi inchiriate catre turisti", a declarat, pentru "Replica" de Constanta, Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL. ... 000 lei", a mai explicat Anton.
Cele mai importante sunt inregistrate de operatorul de zbor Tarom, care are pierderi de circa 1,1 mil euro pe zi, a declarat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Marin Anton.
Unul dintre jucatorii urmariti de Pandurii este bistriteanul Paul Anton, dar pretul solicitat ii tine, inca, departe pe gorjeni. "Am purtat ceva discutii cu Gloria Bistrita pentru Paul Anton, dar atat.
Tikhon Kalugin si Anton Averianov (Rusia) Al patrulea oficial: ... Stanca - Ungurusan, Mamele (min.56 - Sipo), Breeveld (min.80 - Androvic), Momcilovici - Anton, Christou - Nicoara (min.55 - Buleica) Matulevicius Pe banca:
Bazat pe elemente vizuale impresionante, intregul concept scenografic a fost gandit de celebrul Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul si fotografiile care insotesc si cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine.
Miercuri, 21 mai - Lansarea albumului Kara Eflak, a formatiei vocal - instrumentale de muzica veche Anton Pann Concertul de lansare a albumului Kara Eflak, a formatiei vocal - instrumentale de muzica veche Anton Pann, Constantin Raileanu - un concert de muzica din Principatele Romane si din Imperiul Otoman, din secolele XVII-XIX, "o calatorie sonora pendulatorie intre Bucuresti - capitala principatului dunarean Ungro-Vlahia/Kara Eflak (Tara Vlahilor - conform scriptelor otomane) si Stanbul/Istanbul/ Constantinopol/ Tarigrad - capitala Imperiului Otoman si centrul cultural al Europei de Sud-Est si al Asiei Mici".
Anton 12, Hoxhallari 52, Keseru 64 CS Mioveni: ... Balauru - Vukcevic, Benga, Hoxhallari, Dobrescu - Batha, Anton - Otele, Ubbink, Steau - Postolacho Rezerve:
El este asistat de patru dintre cei mai tineri deputati - Nicolae Banicioiu (25 de ani), Mihai Apostolache (26 de ani), Daciana Sarbu (27 de ani) si Cristian Bosoiu (26 de ani).
Ion Stefan, Nicolescu Sorin, Popa Florin, Anton Gabriela, Lupu Nistor, Iancu Enache, Marinescu Cornel, Comanescu Corneliu si Scutaru Alexandru. ... Daraban Vasile, Mihai Cristian, Foiazi Florin, Lefteriu Vasile, Gita Ilie, Lica Mioara, Mihai Timpau.
Desi Lamureanu considera drept "inventii electorale" acuzatiile primarului Cristian Carjaliu, potrivit caruia pensiunea "Floarea Soarelui" a fost ridicata ilegal, fara autorizatii, o adresa oficiala a RAJA vine sa demonstreze ca liberalul se afla, intr-adevar, in afara legii. ... (Cristian ANTON)
Potrivit directorului coordonator al Garzii Financiare, Cristian Radu (foto), in intervalul 17- 23. ... (Cristian ANTON)
Potrivit comisarului sef Cristian Radu (foto), pe numele SC Priority SRL exista o sesizare penala inca din luna iunie a anului trecut, dupa ce Garda Financiara a depistat o evaziune fiscala de 2. ... (Cristian ANTON)
Potrivit comisarului sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, prin actiunea din perioada minivacantei de 1 Mai s-a verificat respectarea legii referitoare la dotarea si utilizarea casei de marcat de catre cluburile de pe litoral. ... (Cristian ANTON)
Potrivit directorului general Cristian Ianca, CMA CGM a anuntat joi ca vrea sa renunte la serviciul BEX (Bosphorus Express, din Asia in Marea Neagra) din terminalul de containere al Socep, de la jumatatea lunii viitoare. ... (Cristian ANTON)
Potrivit directorului coordonator al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, SC Alfarom 2000 SRL, administrata de un cetatean suedez, a comercializat nu mai putin de 51. ... (Cristian ANTON)
google-analytics.com