Cautare

2792 de rezultate pentru "cristian anton" (3.91 secunde)
Cristian de 23 de ani, D. Cristian de 24 de ani, toti din Bucuresti si alte patru persoane ce urmează ... Cristian, cu o sabie, l-a lovit pe N. ... Cristian. ... Cristian este fugit de la domiciliu pentru a se sustrage cercetarilor, fiind luate masuri in vederea prinderii acestuia.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid. ... In replica, Anton Lungu se considera tradat:
Gheorghe Funar ii acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu, pe ministrul Educatiei si Cercetarii, Anton Anton, pe ministerul Muncii, Mariana Campean, si pe ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, de abuz in serviciu.
Secretarul de stat pentru cercetare in Ministerul Educatiei si Cercetarii, Anton Anton, prezent la eveniment, a marturisit ca asteapta de la viitorii specialisti in administratie sa reformeze sistemul.
Cum va imaginati ca pot aparea peste noapte?" Presedintele Partidului Popular Crestin-Democrat, Anton Plesa, spune ca spatiul din strada Buzesti nr. ... Noi ne-am delimitat complet de relatiile pe care dumnealui sau PNTCD le-au avut cu administratorul cladirii", a afirmat Anton Plesa.
Presedintele CSM, Anton Pandrea, cel al ICCJ, Nicolae Popa, si procurorul general, Laura Kovesi, le-au cerut vineri magistratilor proaspat numiti in functie de Traian Basescu sa aplice legea si sa nu se lase intimidati, un mesaj similar venind si din partea presedintelui.
El a cerut ministrului Educatiei, Anton Anton, "sa dispuna o verificare, prin Inspectoratul Judetean, pentru a afla de ce elevii celor doua licee din Mizil nu au fost la ore in ziua de vineri".
Potrivit directorului Directiei Silvice Constanta, Anton Ferencz, criza financiara afecteaza puternic segmentul pietiei materialului lemnos datorita agentilor economici care nu mai prezinta interes pe acest segment.
Peste 500 de membri ai Partidului Noua Generatie- Crestin Democrat Constanta, reprezentand aproape jumatate din organizatia judeteana, au trecut sau urmeaza sa treaca la Partidul Conservator, a anuntat ieri fostul lider penegist Anton Mangiurea. ... ANTON)
Dupa ce Sorin Sologon a refuzat sa comenteze situatia, Brandusa Anton, purtator de cuvant in cadrul AJOFM, a precizat ca pana la primirea unui raspuns de la Bucuresti, actele sunt semnate in continuare de directorul numit in primavara, activitatea institutiei neavand de suferit.
Senatorul de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, si vicepresedintele CJ Dolj, Dan Mogos, i-au prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe primarul din Scaiesti, Anton Bonoiu, si pe primarul din Leu, Antonie Draghici.
Senatorul de Dolj, Mario Ovidiu Oprea, si vicepresedintele CJ Dolj, Dan Mogos, i-au prezentat ieri, intr-o conferinta de presa, pe primarul din Scaiesti, Anton Bonoiu, si pe primarul din Leu, Antonie Draghici.
Seful PDL Giurgiu demisioneaza din partid si trece la PNL Seful PDL Giurgiu, Marin Anton, pleaca din partid si urmeaza sa treaca la PNL, au confirmat surse pentru HotNews.ro. ... Potrivit Mediafax, Anton demisioneaza si din functia de secretar de stat la Ministerul Mediului.
Anton Anton - Ministrul Apelor si Padurilor: Ioan Denes - Ministrul Comunicatiilor: Bogdan Cojocaru - Ministrul Cercetarii si Inovarii: Nicoale Burnete, rectorul Universitatii Tehnice din Cluj - Ministrul Tineretului si Sportului:
La randul sau, Marin Anton, consilierul presedintelui Balkan Petroleum (BkP), ne-a declarat ieri ca, dupa ce rafinaria va fi oprita angajatii Rafo vor fi trimisi acasa “pentru ca bani de salarii nu avem“. Anton ne-a mai spus ca “actionarii din Londra (BkP are sediul la Londra - n.
Acesta, alaturi de Marin Anton, reprezentantul actionarului majoritar al Rafo, firma Balkan Petroleum, si Ion Marian, liderul Sindicatului Rafinorul, s-a intalnit vineri cu presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, si cu presedintele Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Gabriel Zbarcea, pentru a discuta situatia rafinariei.
Marin Anton, consilierul presedintelui BkP, ne-a declarat ieri ca va ataca in instanta decizia Consiliului Concurentei pentru ca, pe de-o parte, spune el, „s-a notificat inca de la vremea preluarii“, iar pe de alta parte amenda este foarte mare.
Potrivit noului manager general al Rafo Onesti (fostul consilier al presedintelui Balkan Petroleum!) Marin Anton, datoria va fi achitata de catre Calder-A International, firma care, dupa cum sustine Anton, ar fi cumparat de la Balkan pachetul majoritar de actiuni Rafo.
Astazi se liciteaza si celelalte 17 sectoare de plaja ramase neacoperite la ultima licitatie, potrivit purtatorului de cuvant al DADL - Constanta, Catalin Anton. ... Cat priveste modul in care se va prezenta plaja de 1 Mai, Anton a mentionat ca "va fi curata, iar nisipul va fi afanat...
Catalin Anton, purtator de cuvant al Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral (DADL) Constanta, ne-a declarat ca, in acest week-end, se vor controla serios plajele. ... In caz contrar, saptamana viitoare, cei care nu au respectat aceasta regula vor fi sanctionati cu 10.000-20.000 de lei", ne-a mai spus Anton.
google-analytics.com