Cautare

2792 de rezultate pentru "cristian anton" (3.40 secunde)
Social-democratul Cristian Diaconescu si-a depus luni la Biroul Electoral Municipal (BEM), candidatura pentru functia de primar general al Capitalei.
Social-democratii au depus duminica o reclamatie la DNA impotriva ministrului Cristian Adomnitei, in legatura cu felul in care acesta a distribuit microbuzele scolare in judetul Iasi.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, luni, la finalul sedintei Biroului Permanernt National, ca Bogdan Niculescu Duvaz a fost insarcinat de conducerea partidului sa preia postul de purtator de cuvant al PSD, inlocuindu-l, astfel, pe Cristian Diaconescu, numit ministru de Externe.
Conflictul Preda-Honorius este "un scandal de mucava", presedintele Traian Basescu avertizandu-l pe premierul Emil Boc, prin intermediul vocii lui Cristian Preda, ca aruncarea in lupta a tanarului Honorius nu este tocmai o solutie potrivita, sustine presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu.
Dl Cristian Preda, oparit la culme ca ideile sale de transformare definitiva a Romaniei intr-un stat totalitar (ce se pregateste tot pentru Basescu sau pentru vreun succesor desemnat din camarila sa actuala) nu pot pacali chiar pe toata lumea, a avut o reactie cel putin aiuritoare - dar oricum lamuritoare pentru intentiile si caracterul sau - la constatarea facuta de Ion Iliescu in legatura cu subiectul respectiv.
Astfel, dupa cum ne-a declarat si comisarul sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, nu este chiar de usor asa sa faci parte din Garda. ... "De cele mai multe ori reprezentantii firmelor fantoma sunt niste analfabeti", ne-a mai declarat Cristian Radu.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat.
Cristian Tudor Popescu in dialog cu Miruna despre tenis, jurnalism si prima pereche de blugi Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu si-a deschis usa casei pentru Miruna, prezentatoarea Jurnalului pentru copii de la Digi24.
Expeditia Romaneasca Annapurna 2014 este formata din Zsolt Torok (liderul expeditiei, alpinist recunoscut pe plan international), Cristian Tzecu (artist fotograf, alpinist, cameraman, editor film), George Porancia (meteorolog, alpinist si membru Salvamont Bran) si Catalin Neacsu (alpinist, primul roman care a reusit sa atinga varful unui munte de peste 8.000 fara sa fi iesit inainte din tara).
GEORGE CUSNARENCU) O descoperire recenta datorata brasoveanului Cristian Pintilie a scos la lumina, nu departe de "Ganditorul" de la Hamangia, un inel gravat cu aceleasi simboluri prezente si pe misterioasele tablite de la Tartaria despre care el crede ca ar putea certifica autenticitatea acestor artefacte milenare.
Despre dependenta de dulciuri cu nutritionistul Cristian Margarit. ... Despre dependenta de dulciuri am vorbit cu Cristian Margarit. Odata ce l-ai descoperit pe Cristian Margarit devii dependent. ... Cristian Margarit nu abordeaza problema in termeni de "slabesti atat" sau "dieta perfecta". ... Cristian Margarit consuma dulciuri?
Cristian Viisoreanu: ... Magda Marincovici) Medicul chirurg Cristian Viisoreanu anunta infiintarea Institutului Sanului, unde sunt folosite tehnici moderne si eficiente, cum este cea a ganglionului santinela, prin care pacientele pot evita extirparea inutila a ganglionilor axilari, procedura invaziva care, uneori, poate fi urmata de complicatii, unele chiar ireversibile.
In ceea ce priveste consilierii PSD, acestia au declarat ca nu pot comenta nimic decat dupa ce vor vedea, negru pe alb, decizia instantei. Acelasi raspuns l-a avut, ieri, si Claudiu Tusac, primarul Mangaliei. (Alexandra ANTON, Cristian ANTON)
Alina Anton va recomanda cartea Teste de evaluare pentru pregatirea Evaluarii Nationale (clasa a IV-a), al carei autor este, alaturi de Monica Margarit-Baraitaru.
- definitie de Cristian Lisandru in Picaturi de Insomnie, Despre fericire in putine cuvinte (noiembrie 2011) Fericirea este starea noastra naturala. ... - definitie de Anton Cehov Fericirea inseamna nervi calmi. ... - definitie de Cristian Teleuca Fericirea este radacina longevitatii. ... Cristian din Forta si metamorfoza Fericirea este placerea sufletului.
Nici pomeneala de asa ceva - a precizat primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu, pur si simplu firma in cauza nu s-a achitat de indatoriri, desi banii au fost virati, conform intelegerii, spune edilul.
Tot ieri, a fost prezentat in mod oficial si noul director general si presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului, Cristian Pavalasc (foto), secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Valentin Preda, citind ordinul semnat de ministrul Radu Berceanu.
Directorul Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, considera ca Ordonanta de Urgenta care prevede nu numai confiscarea marfurilor care nu au documente de provenienta ci si a masinilor care le transporta este una cat se poate de benefica.
Ca o picanterie in aceasta afacere, oricum populata doar de oameni foarte cunoscuti, notarul care se "ascunde" in spatele denumirii Confides este nimeni alta decat Vanda Vlasov, sotia fostului ministru de Interne, liderul liberal Cristian David.
Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale ti Stiinte Politice, senator Ionel Agrigoroaie din partea Parlamentului Romaniei si Reprezentantul Casei Regale a Romaniei, dnul Radu Ghina.
google-analytics.com