Cautare

2792 de rezultate pentru "cristian anton" (2.69 secunde)
George Maior, noul ambasador al Romaniei in SUA, si-a prezentat scrisorile de acreditare lui Obama Noul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, si-a prezentat, joi, scrisorile de acreditare presedintelui Barack Obama, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Casa Alba, informeaza un comunicat remis Mediafax de ambasada Romaniei in SUA.
- Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare laBucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Morarusi Mircea Nedelciu.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), a cazut in dizgratia conducerii PSD Constanta, spun gurile rele, iar motivul ar fi Portul Constanta Sud Agigea.
"Luati-l pe domnul secretar general, dati-l cu capul de perete si rezolvam rapid problema", citat din domnul Cristian Vladu, prefect de Hunedoara. ... Cristian Radulescu: ... Cristian Sorin Dumitrescu: ... Cristian Radulescu: ... Cristian Radulescu: ... Eu n-am sa va spun toata povestea deliberarilor din Comisia juridica, a facut-o colegul meu, Cristian Dumitrescu.
Cine este Cristian Tatavura Cristian Tatavura are 47 de ani si este de profesie inginer zootehnist. ... Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura.
Marin Anton, consilierul presedintelui BkP, ne-a declarat ca recent Consiliul de Administratie al Carom a decis ca cea mai buna solutie pentru viitorul fabricii onestene este reorganizarea judiciara, facuta in baza Legii nr. ... “Ma pun sub protectia Legii falimentului“, a mai spus Anton.
Consilierul presedintelui Balkan Petroleum (BkP), Marin Anton, ne-a declarat ca BkP a decis vanzarea rafinariei onestene pentru ca „nu mai putea sa o tina si, dupa cum s-a vazut cu arestarile din ultima perioada, a iesi din business era singura solutie corecta.“ Potrivit acestuia, la sfarsitul lui iunie, Marian Alexandru Iancu (foto), presedintele BkP, a demarat discutiile cu ucrainenii de la Alfa Oil pentru a vinde actiunile de la Rafo.
Catalin Anton, purtator de cuvant al Directiei Apelor Dobrogea-Litoral (DADL), ne-a declarat ca "in acest an, doar in doua luni de la inceperea licitatiilor, au fost contractati 1.176.515 mp de plaja, adica aproape dublu fata anul trecut.
"Au fost cele mai grave inundatii din ultimii cativa zeci de ani si tot ceea ce inseamna Lunca Dunarii, tot ceea ce am avut plantat a fost afectat", sustine Anton Frencz, reprezentantul Directiei Silvice din Constanta.
"Scopul intalnirii a fost acela de a identifica problemele cu care se confrunta operatorii in perspectiva noului sezon estival", a declarat Catalin Anton, purtatorul de cuvant al institutiei.
"Ultima statistica arata ca Tarom a inregistrat de joi pana luni inclusiv pierderi de 3 milioane euro", a declarat secretarul de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) Marin Anton.
Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini.
Anton Bancila, tehnolog maistru in arta culinara la Nordic Import Export SRL, si Nicolae Ghetu, tehnolog bucatar cofetar pe HoReCa, au participat recent la Italian Wine & Food Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden.
Anton de 20 de ani, din Bucuresti, care prezenta mai multe plagi injunghiate la nivelul corpului. ... Anton mai multe lovituri de cutit, producandu-i mai multe plagi injunghiate in regiunile toracala si abdominala. ... Anton.
Cristian Diaconescu va candida totusi la sefia PSD. ... In fine, Cristian Diaconescu iese la lupta: ... Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu.
• 15 iun 2009 - CAGRE decide, la cererea Romaniei, conditionarea unui nou acord R.Moldova-UE de eliminarea vizelor, anunta Cristian Diaconescu.
Dupa ce fusese aproape dat disparut, senatorul PSD de Constanta (!) Cristian Diaconescu s-a prezentat vineri, cu 20 de minute intarziere fata de ora anuntata, intr-o conferinta de presa.
Cristian Presura, inventatorul roman angajat la Philips: ... Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Scandalul, deja binecunoscut dintre consilierul PSD Cristian Carjaliu si primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, continua cu un nou episod. ... Conflictul iscat intre edilul Agigei si unul dintre membrii Consiliului Local, pesedistul Cristian Carjaliu este departe de a se incheia.
google-analytics.com