Cautare

2792 de rezultate pentru "cristian anton" (8.92 secunde)
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Zilele trecute, Anton Carabelaian, fiul lui Avedis Carabelaian, i-a facut o vizita bunului sau prieten, Gheorghe Ilie Florescu, la magazinul sau situat in Piata Rosetti. Cu acest prilej, Anton Carabelaian si-a aniversat si ziua de nastere.
Cristian Diaconescu - un securist la Ministerul Afacerilor Externe Ovidiu Ohanesian in volumul "Puterea din umbra" "Negociatorul de mucava" MAE/SIE, Cristian Diaconescu Ne place sau nu, avem ministru de externe sub acoperire. In urma cu un an, "diplomatul" Cristian Diaconescu se trezise, peste noapte, candidat la Primaria Capitalei.
Cristian Diaconescu isi santajeaza si isi toarna colaboratorii la Parchet '. Puteti citi in continuare detalii despre viata personala a lui Cristian Diaconescu. 'Diplomat rasat numa’ bun sa ocupe orice demnitate in stat, politicianul Cristian Diaconescu este, in realitate, o cutiuta cu surprize.
Miryam va canta alaturi de Ovidiu Anton pe scena Eurovision la Stockholm, Suedia. ... Ea nu este deloc straina de Eurovision si face parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, iar cu Ovidiu se cunoaste de 8 ani.
Marin Anton, presedintele PDL Giurgiu, a anuntat luni seara, ca a decis sa nu mai candideze la sefia Consiliului Judetean, potrivit giurgiveanul.ro. ... Sunt la dispozitia partidului care cred ca are optiuni serioase pentru Consiliul Judetean Giurgiu", a anuntat Anton, potrivit NewsIn.
In buletinul pentru alegerea primarului Sectorului 4, primul pe lista este Cristian Popescu Piedone (USL), urmat de Razvan Valentin Costache (UNPR) si Sulfina Barbu (PDL).
Fotoliul de primar al comunei Agigea se disputa intre social-democratul Cristian Carjaliu si democrat-liberalul Ion Ionita.
Cristian Cioaca a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu Fostul politist Cristian Cioaca, acuzat de uciderea sotiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marti, la 22 de ani de inchisoare, de magistratii Tribunalului Arges, informeaza Mediafax.
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Cristian Adomnitei a fost demis ieri de premierul Calin Popescu Tariceanu din functia de ministru al educatiei si învatamântului.Potrivit purtatoarei de cuvânt a executivului, Camelia Spataru, premierul i-a propus presedintelui Autoritatii de Cercetare, Anton Anton, sa preia portofoliul educatiei.
In 2004 Parchetul a anchetat 2 persoane Presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu analizeaza impreuna cu redactorii Cotidianul.ro implicarea Parchetului General si DNA in procesul electoral. ... Cristian Parvulescu: ... Intr-un stat laic, Biblia nu are ce cauta intr-o ancheta Cristian Parvulescu: ... DNA s-a implicat ilegal in anchete Cristian Parvulescu:
Cristian Preda ii cere DEMISIA PREMIERULUI Emil Boc. ... "Momentul politic a fost ratat" Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat ca premierul Emil Boc nu este capabil sa sporeasca increderea publicului in Guvern, motiv pentru care ar trebui sa-si dea demisia.
Directorului Departamentului Film al TVR, Cristian Tabara, i-a fost inscenat un scandal sexual. Presa romana titra in aceasta dimineata "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol".
Magda Marincovici) Cristian a venit pe lume cu o povara imposibil de dus de unul singur: ... La ora actuala, Cristian este primul caz de acest fel din lume care a fost salvat de doctorul Cirstoveanu cu ajutorul unei tehnici revolutionare:
Prin lege, oricine poate participa", ne-a declarat ieri Catalin Anton, purtatorul de cuvant al DADL. ... La fel cum nu cred ca isi vor muta afacerile in Bulgaria, dupa cum au declarat la conferinta de presa organizata recent", ne-a spus Anton.
Ei sunt trei tineri craioveni, Gigel Chiazna (34 de ani), Mugurel Serban (32 de ani) si Anton Chiazna (32 de ani), care au perfectat o afacere de familie intr-un domeniu relativ nou pentru Romania:
Reteta o regasim la Radu Anton Roman, regretatul gastronom care spune despre acest preparat ca este painisoara din aluat prea putin dospit, care se face pe vatra cuptoarelor moldovenesti si la care gospodinele respect un ritual:
Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare la Bucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Moraru si Mircea Nedelciu.
Presedintele Asociatiei ProDemocratia, Cristian Parvulescu, a respins joi acuzatiile aduse de consilierul prezidential Cristian Preda, potrivit carora legea votului uninominal favorizeaza PNL, aratand ca reprezentantul Presedintiei este "subiectiv si contradictoriu". "Cristian Preda este subiectiv si contradictoriu.
google-analytics.com