Cautare

308 de rezultate pentru "cristi" (2.89 secunde)
În acest sens, ne gandim sa realizam, impreuna cu asociatia, un plan de reesalonare a datoriilor“, a spus Cristi Popescu, purtatorul de cuvant al Primariei Bals.
Multi dintre locuitorii de la sate din judetul Constanta sunt ignoranti si lipsiti de cultura, in timp ce guvernantii se fac responsabili pentru faptul ca autoritatile nu pot interveni mai mult in rezolvarea problemelor cetatenilor - sustine vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Cristi Darie (foto).
Apoi, le-au trimis mesaje prin presa lui Cristi Diaconescu si Ecaterinei Andronescu cum ca ar fi pasibili de schimbarea din functie.
- Cristi e un baiat cuminte, istet, dar nu are suficienta forta de a se impune, nu e suficient de ferm.
"In urma cu circa o saptamana a venit cineva la mine - l-am considerat atunci din tabara lui Mircea Geoana - cu o monitorizare a lui Cristi Diaconescu.
Reamintesc momentul sedintei de la PSD Bucuresti si anunturile transmise pe surse, in toate zilele anterioare congresului, cand se vorbea de retragerea lui Cristi Diaconescu.
Trebuie sa va spun ca, personal, inca de mult timp, as fi pariat pe Cristi Diaconescu. Era o prezenta atipica in PSD.
Votantii de stanga nu au asteptat niciodata, zic eu, aparitia lui Gabi Oprea, Cristi Diaconescu, Eugen Nicolicea si Marian Sarbu pentru a-i vota.
Pe de alta parte, Victor Ponta se pretinde acum mare aparator al singurei functii care ramasese neocupata de partidul-stat infractional in marsul spre totalitarism institutionalizat, dar nu mai are credibilitate, dupa ce el insusi a amorsat tema revocarii lui Geoana, in favoarea lui Cristi Diaconescu.
"Pai, Cristi Diaconescu, pe care toti il apreciam pentru o anumita corectitudine generala, dar om fara vana de om politic, asta dintotdeauna am spus.
"Noi vrem pista pentru biciclete ca sa avem pe unde sa ne plimbam. Ar trebui ca oamenii mari sa ne ajute", a spus Cristi, un elev in clasa a IV-a.
dar cand am vazut acuzatia ca Adrian Nastase a lasat in 2004 tara in dezastru mi-a venit sa-i sun sa-i intreb - Gabi, Cristi, Marian unde erati voi in 2004, ca nu erati inca cu Dracu, ci in guvern cu noi toti ceilalti, chiar v-a luat mintile de tot?
Draga Cristi, de ce nu privesti tu in urma, la ce i s-a intamplat lui Lucian Croitoru, care, pus in aceeasi situatie, a devenit tinta batjocurii generale, un fel de bufon in care aruncau toti cu oua clocite.
Astia sigur sunt platiti de Moguli; eu il cred pe Cristi Preda, nu pe ei!
"Sunt convins ca impreuna cu Gabriel Oprea, Cristi Diaconescu si ceilalati colegi pe care ii cunosc, voi putea sa realizez proiecte pentru baimarenii mei, pentru maramuresenii mei si pentru toti romanii.
Aia de v-am spus ca e marca Alina si Cristi. Cand colo, trebuia ca dupa ce legumele-alea au fost calite 30 de secunde, sa se toarne apa peste calitura si sa fiarba pana se fierb, dupa care sa se toarne rosiile decojite si taiate.
Ar trebui sa continuam cu actuala conducere ca sa avem astfel de rezultate, cum am avut acum si cum am avut si in decembrie. Nu pot decat sa ii felicit", a fost ironic europarlamentarul Cristi Preda.
Cristi Teodorescu) Tot vad, de vreo doua luni incoace, diverse scenarii puse la cale de tot felul de naivi. Politicieni, analisti, jurnalisti, toti spun ca Gabriel Oprea il va trada pe Victor Ponta pentru a-i aduce la guvernare pe liberali.
Cristi Selaru) Klaus Iohannis a anuntat ca Dacian Ciolos e omul pe care-l va propune premier dupa alegerile parlamentare din iarna.
Cristi Selaru) Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost vizitat, la Palatul Parlamentului, de ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Vizita nu a fost una anuntata oficial in programul presedintelui Camerei deputatilor.
google-analytics.com