Cautare

399 de rezultate pentru "cristi groza" (3.04 secunde)
Monica Groza - la contribuabilii mijlocii din Oradea. Sediul noii entitati va fi in Palatul Finantelor bihorene, la etajul doi, acolo unde isi desfasoara activitatea Administratia Financiara Oradea.
Viceprimarul Mihai Groza spune ca, pana la sfarsitul acestui an, Agentia de Dezvoltare Nord-Vest va organiza licitatia pentru construirea centurii.
Pozitia filialei municipale PSD Oradea, condusa de Dan Matei, de a merge alaturi de candidatul PD Mihai Groza, nu a ramas fara urmari, mai ales ca seful organizatiei municipale fusese anuntat de conducerea judeteana ca va fi candidatul PSD la Primaria Oradea.
Mihai Groza, primarul municipiului Oradea; Mircea Ghitea, prefectul judetului Bihor, Marcel Tarta, director executiv ZMO, si Ioan Botez, director ICECON Cluj-Napoca.
In timp ce Mihai Groza, candidatul PD-L, si-a desemnat doar doi "locotenenti" pentru administrarea orasului, Bolojan s-a prezentat in fata presei cu o echipa formata din 27 de persoane, membri de partid si nume din viata publica locala.
Din partea oficialilor oradeni au participat primarul Mihai Groza, viceprimarul Bíró Rozália, subprefectul Tódor Albert si Maria Tatar - presedintele Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural Euroregiunea Nord-Vest.
Mihai Groza - primarul Oradiei, Octavian Avramut - directorul executiv al ADR Bihor, Florin Iepure - reprezentantul ARR, Cristiana Bigan - sefa OJPC Bihor.
Motivul externalizarii finantelor locale a fost propusa de vechea administratie locala si votata de consilieri, in majoritate PDL-isti, pentru a impiedica revenirea pe scaunul de director al Directiei a lui Emilian Sala, unul dintre directorii maziliti de Mihai Groza.
Astfel, desi Priority era anchetata de procurori, noii proprietari ai firmei, Pavel Ionel Groza si Florin Nicolae Dumitru si-au vazut nestingheriti de treaba, vanzand catre o societate din Bucuresti cantitatea de 5.
953,06 dolari sau Sorin Groza, de asemenea membru in CA al Petromin, ale caruia firme, Donau Sea Link si Vector Marine Service, au de inapoiat statului peste 1,5 milioane dolari.
Magazinul Real Constanta Nord, ce va fi deschis publicului incepand de astazi, a avut inaugurarea oficiala in seara zilei de ieri, la eveniment fiind prezente oficialitati locale precum si VIP-uri din randul carora nu au lipsit Mihaela Radulescu si Loredana Groza.
Toata lumea foloseste EURIBOR la trei luni, in conditiile in care EURIBOR la o luna este sub 1%", a spus zilele trecute Ion Groza, om de afaceri din Craiova.
Cele doua, impreuna cu Ana Maria Groza si Ana Rodean, vor alcatui echipa Romaniei de senioare, care va concura pe distanta de 20 de kilometri mars.
Specialist Feng-Shui Cristina Groza, DecoFlora, Organo Gold Coffee, Domeniile Ostrov, Bordellos, Houston Dental Clinic, Charme d‘Orient, Open Sound, Manasra Sweets, Vatra Neamului restaurant, Casa Panciu, Ayurveda Luxury Spa, Chic Room Studio, Beauty Water Q10, DNB - p.r.n.
Demis s-a bucurat dupa fiecare melodie (si chiar si in timpul pieselor) de aplauze si ovatii pline de iubire din partea fanilor. In public au putut fi zarite si celebritati locale, precum Radu Groza sau Mirabela Dauer.
Si pentru ca piesa "Boom Bang" pe care cei doi o canta impreuna se bucura de un succes international (a castigat "Best Reggae Dancehall Song" in Amsterdam in 2013), in aprilie Admiral C4C si Roxana Nemes vor pleca, impreuna cu managerul lor Radu Groza, in America.
Inedita este si Cartea de membru al Societatii de vanatoare "Sylvania" ce i-a aparținut lui Petru Groza, 1948 (pret de pornire:
Pe scena de la Arenele Romane, au urcat si Delia, alaturi de care au cantat piesa Cum ne noi si care a interpretat si Da, mama, piesa compusa de cei de la Carla's Dreams si Loredana Groza pentru Lumea ta, featuring-ul cu artistii, precum si o reinterpretare a O fata singura in noapte.
Carla's Dreams sunt artistii nonconformisti, talentati, creativi care cuceresc Romania si impresioneaza prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborarile de success cu INNA, Antonia, Delia, Loredana Groza.
A facut regia videoclipului lui Carla's Dreams cu Loredana Groza - "Lumea ta", si co-regizor al celui mai recent video CSD "Te rog", dar si Rock the Roof Venice Beach - INNA.
google-analytics.com