Cautare

399 de rezultate pentru "cristi groza" (3.74 secunde)
Zilele trecute, Oana Turcu si Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic (www.younessclinic.ro), un centru de terapii situat la doar 40 km de Bucuresti, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
In timpul celor trei zile de muzica in aer liber, iubitorii de folk, rock si muzica acustica au parte de un program de cel putin sapte ore de concerte pe seara, sustinute de cele mai bune voci din folk si cele mai bune trupe rock, dar si multe alte nume sonore ale muzicii romanesti, printre care Florin Chilian, Damian Draghici, Andrei Paunescu si Trupa Totusi, Proconsul, Kempes, Celelalte Cuvinte, Ducu Bertzi, Mircea Rusu Band, OCS, Pasarea Rock, Cristi Minculescu, Valter & Boro - Buna seara,prieteni!
Pentru Cristi Mihailescu, caricatura este, in primul rand, o modalitate predilecta de a valoriza criticarea realitatii cotidiene, un construct expresiv abreviat unei moralitati necesare. ... Cristi Mihailescu este un moralist autentic, dar neostentativ, un bonom ce mimeaza seriozitatea, fara malitie, tuse grotesti si distorsiuni inutile. ... La multi ani, Cristi Mihailescu!
Tot la standul Mirunei Nedef sunt si clatite facute de Cristi Sfetcu: ... Se fac cu lapte, faina, cu esenta de vanilie, cu diverse umpluturi, miere, nuca, banane, fructe de padure, nutella, ne-a spus Cristi Spetcu.
Judecatorul Cristi Danilet anunta ca CSM a decis luni excluderea sa din magistratura din cauza a doua filmulete publicate anul trecut pe TikTok despre care magistratul spune ca reflecta viata sa privata si nu au legatura cu justitia.
Cristi Pulhac si sotia, Raluca, si-au botezat micutul in secret, iar evenimentul a fost restrans. Cristi Pulhac a facut primele declaratii in exclusivitate la Antena Stars si a marturisit ca nu au avut prea multi invitati si au vrut sa fie un eveniment intim.
Pedepsele dictate de Curtea de Apel Ioan Becali - 8 ani de inchisoare cu executare Cristi Borcea - 7 ani de inchisoare cu executare Victor Becali - 7 ani de inchisoare cu executare George Copos - 5 ani de inchisoare cu executare MM Stoica - 4 ani de inchisoare cu executare Jean Padureanu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gica Popescu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Gigi Netoiu - 3 ani de inchisoare cu suspendare Pedepsele cerute de procurorii DNA la recursul de la ICCJ Ioan Becali - de la 8 ani de inchisoare cu executare, la 15 ani de inchisoare cu executare;
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
Vrea sa tina sub papuc presa locala si inventeaza tot felul de reguli", ne-a spus Cristi Calmuc, redactor-sef la publicatia "Telegraf-expres" din Tecuci. ... Un punct de vedere in ceea ce priveste aceasta poveste ne-a fost oferit si de liderul organizatiei sindicale MediaSind, Cristi Godinac.
Presedintele Organizatiei Municipale a PNG, Cristi Ghiorghe, a spus ieri ca Traian Basescu joaca pentru a doua oara la cacealma. ... "Cred ca joaca si de aceasta data la cacealma, asa cum a facut si in cazul demisiei in cinci minute", a spus Cristi Ghiorghe.
Consilierul judetean PSD, Cristi Iovan, a declarat joi ca, de doi ani, PSD plateste în fiecare luna chirie, ceea ce înseamna ca actul de închiriere este în continuare valabil.
"Cristi Diaconescu este binevenit, mi-as dori sa fie unul dintre candidatii de la centru", a spus Vanghelie, intr-o emisiune televizata, precizand ca nu crede ca vor fi multe personalitati care vor dori sa candideze la Bucuresti, "pentru ca electoratul bucurestean este complicat".
Joi, liderii USL au anuntat ca la Buzau candidatul pentru Consiliul Judetean este liberalul Cristi Bigiu. ... In replica, senatorul PNL Cristi Bigiu l-a invitat pe Victor Mocanu sa candideze si la anul, dar nu din partea USL, ci ca independent ori din partea altui partid.
Prima frana i-a venit de la UNPR unde, aparent amabil, Gabriel Oprea l-a anuntat ca propunerile formatiunii pentru Aparare si Externe sunt Gabi Oprea si Gabriel Oprea, respectiv Cristi Diaconescu si Cristi Diaconescu.
In plus, din totalul geamurilor de termopan montate pana acum, doar 15% s-au schimbat, ceea ce inseamna ca exista un potential de 85% de geamuri care trebuie schimbate, ne-a declarat Cristi Berlea, directorul de vanzari Aplast, companie care produce si comercializeaza tamplarie termoizolanta.
Potrivit liderului sindicatului Solidaritatea de la Apaterm, Cristi Ciubotariu, reprezentantii celor doua tabere negociaza prevederile generale ale noului contract, articolele urmind sa fie adaptate noilor prevederi ale Codului Muncii.
Potrivit liderului sindicatului Solidaritatea de la Apaterm, Cristi Ciubotariu, majorarea salariala va fi acordata in trei etape, si nu a fost stabilita procentual, ci in suma fixa.
Cresterea medie salariala la nivelul Apaterm se va ridica in cursul acestui an la 9,09% in urma finalizarii negocierilor contractului colectiv de munca (CCM) pe anul 2007, ne-a declarat liderul Sindicatului Solidaritatea din cadrul societatii, Cristi Ciubotariu.
Cristi Stanciu, consultant si profesor în cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor din Banie, crede însa ca un motiv pentru situatia reclamata de autoritatile centrale ar putea fi faptul ca firmele de consultanta speculeaza lipsa de informatii cu privire la fondurile structurale.
Din nefericire, cea care va fi eliminata va fi presa independenta, iar accesul publicului la informatie obiectiva va disparea" , dupa cum a declarat Cristi Godinac, Presedintele FRJ MediaSind, in cadrul acestei intalniri.
google-analytics.com